Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Καλά Προεδρούγεννα!


Σαν ατομική βόμβα έπεσε στην ειρηνική πολιτική σκηνή της χώρας η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε πρόωρη Προεδρική Εκλογή βάζοντας τέρμα στις κακές γλώσσες που ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρά να ορίζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον εαυτό του με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, η οποία εξομολόγηθηκε ότι της ήρθε τόσο ξαφνικό που δεν πρόλαβε να πάει ούτε κομμωτήριο, με αποτέλεσμα να ρωτάει συνεχώς τους δημοσιογράφους "Το μαλλί πώς είναι;" κι εκείνοι να της απαντούν "Σκατά!".

Βέβαια, όλοι ξέρουν ότι η Προεδρική Εκλογή σημαίνει και πρόωρες εθνικές εκλογές, αφού ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 ψήφοι για την εκλογή ΠτΔ είναι να θέσει υποψηφιότητα η Αλέκα Παπαρήγα, η μοναδική που μπορεί να ενώσει το προλεταριάτο με τη μπουρζουαζία της χώρας σε μια γροθιά.



Η κα Βούλτεψη δήλωσε ότι η παρούσα πολιτική κατάσταση υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας και την εθνική οικονομία και εκπέμπει μηνύματα πολιτικής αβεβαιότητας, οπότε όσο πιο γρήγορα πάμε σε προεδρικές εκλογές τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαχτούμε από τις σκατόφατσες του Σαμαρά και του Βενιζέλου που τις βλέπει η τρόικα και της γυρνάνε τα άντερα.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε σήμερα δια στόματος Σαμαρά και το όνομα του υποψηφίου ΠτΔ από την πλευρά της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Δήμα, ο οποίος 2 χρονών ήταν αντάρτης και πολεμούσε τους Γερμανούς και το ναζισμό μαζί με τον 15χρονο τότε Κάρολο Παπούλια.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι ο Σταύρος Δήμας εμπνέει και ενώνει όλους τους Έλληνες, οπότε όλοι οι Έλληνες άρχισαν να αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός ο Σταύρος Δήμας, αφού δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία εξέφρασε κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπό τον όρο ο τίτλος του Προέδρου της Δημοκρατίας να μετονομαστεί σε Αυτοκράτορας της Ελλάδας.

Από τη μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλήξει ακόμα σε υποψήφιο ΠτΔ αλλά σκέφτεται να προτείνει τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος ξεκίνησε δίαιτα για να χάσει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου τα περιττά κιλά που πήρε όσο έκανε απεργία πείνας.

Όπως ήταν φυσικό, η απόφαση της Κυβέρνησης για πρόωρες προεδρικές εκλογές έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους επενδυτές, με αποτέλεσμα το Χρηματιστήριο να γίνει θρύψαλα κάνοντας βουτιά 11 μονάδων αλλά ποιος ασχολείται τώρα με το Χρηματιστήριο;

Αυτοί που ανησυχούν για την πτώση του ΧΑΑ μου θυμίζουν κάτι εντελώς τελειωμένους με καταθέσεις των 50 ευρώ που αποκαλούν τον Νίκο Ρωμανό τσογλάνι επειδή λήστεψε τράπεζα, ενώ οι ίδιοι γαμωσταυρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τις τράπεζες που τους έχουν καταστρέψει τη ζωή. Μιλάμε για προχωρημένες περιπτώσεις ψυχασθένειας.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση της Προεδρικής Εκλογής αναμένεται να τονώσει ακόμα περισσότερο το εορταστικό κλίμα στην Αθήνα που ξεκίνησε δυναμικά με τους Σύριους πρόσφυγες, συνεχίστηκε με τους ιπτάμενους αναρχικούς και δεν αποκλείεται να κλείσει με τον πρώτο θάνατο απεργού πείνας στην ιστορία της Ελλάδας.

Καλά Προεδρούγεννα!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Συμπάσχω με το δράμα μερίδας των Ελλήνων βουλευτών οι οποίοι βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Να σώσουν την Κυβέρνηση και τους μισθούς τους - αφού σε περίπτωση εκλογών τα κόμματά τους θα δουν τη Βουλή με το κιάλι - ή να σώσουν την αξιοπρέπειά τους - που δε σώζεται - ελπίζοντας σε συνέχιση της πολιτικής τους καριέρας; Δύσκολος καιρός για πρίγκηπες.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Κατόπιν των σημερινών ραγδαίων εξελίξεων, το Τρίο Μούτζες αποφάσισε ότι η πολιτική αβεβαιότητα πρέπει να τελειώσει τώρα! Στηρίζουμε Χάρη Ζάβαλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου η χώρα να μην οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές. Είμαστε 3! Χρειαζόμαστε άλλες 177 ψήφους μέχρι τις 17 Δεκέμβρη.
1 like=1 ψήφος


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα