Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μερικές "αναγκαίες" διευκρινήσεις, ανώνυμε φίλε ...

διευκρινήσεις
γράφει ο 


Αυτή η χώρα μου προκαλεί αναγούλα. Ανέκαθεν μου προκαλούσε αηδία σε βαθμό ανυπέρβλητο. Με έπνιγε το "σχολικό" περιβάλλον κάθε βαθμίδας "εκπαίδευσης". Με αηδίαζαν όλα τα πρότυπα και ό,τι μα ό,τι έβλεπα και παρατηρούσα γύρω μου. Η οργή είναι από τα πρώτα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν ποτέ, για τον χώρο και τον χρόνο, στον οποίο βρίσκομαι. Δεν ήξερα το γιατί. Δεν γνώριζα όσα γνωρίζω σήμερα και σίγουρα, δεν μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ πως εκείνη η ασμίλευτη και ανώριμη φλόγα είχε απόλυτο δίκιο. Έχω μελετήσει για τον Ελληνισμό υπερ-αρκετά για να μπορώ να εκφέρω γνώμη και εμπεριστατωμένη άποψη.

Έχω μελετήσει, δεν έχω "ψάξει". Αυτή είναι η διαφορά. Οι περισσότεροι μιλάνε δίχως να έχουν μελετήσει και δίχως να έχουν μια κάποια προσωπική άποψη. Γνωρίζω αρχής εξαρχής πως ζω σε μια μαζανθρωπική κοινωνία ηλιθίων, αλλά η πραγματικότητα ξεπερνάει και τον πλέον εύστοχο πικρόχολο σχολιασμό. Ποτέ μου δε δέχθηκα την "ανατολική" φιλοσοφία και την παθητικότητα που διδάσκει. Παθητικότητα και αποδοχή, λένε, είναι το Α και το Ω.
Ναι, έτσι είναι. Να αφήνεις τη ζωή να κυλάει και να ακολουθείς τον ρυθμό της, λένε, δίχως να σκέφτεσαι.

Ναι, έτσι είναι. Αλλά αυτή η "λογική", αν δε συνδυάζεται με αγώνα, δράση και στόχους, είναι απλά μια ακόμα μορφή μοιρολατρείας. Μια ακόμα μορφή παραίτησης από τον ήδη προβληματικό επίγειο κόσμο. Η παραίτηση ποτέ δεν ήταν χαρακτηριστικό μου. "Να αγωνίζεσαι ακόμα κι αν χρειαστεί να πας κόντρα σε όλα και όλους", ήταν από έφηβος το moto μου. Όπως και το να εξελίσσομαι αδιάκοπα και αέναα, μιας και ποτέ δεν πρόκειται να εξελιχθώ αρκετά. Γνώρισα πράγματα τα οποία θα τα πάρω ευλαβικά στον τάφο μου, δίχως ποτέ κανείς να τα μάθει. Κατανόησα όμως και την πραγματικότητα, από την καλή και την ανάποδη. 

Η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει ίχνος ευφυϊας. Κυβερνάει απόλυτα η μιζέρια, η μικρότητα, η σκλαβιά και η ηλιθιότητα. Σε απόλυτους αριθμούς και δυστυχώς με απόλυτο τρόπο. Αυτό δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει ποτέ. Δε με ενδιαφέρει πλέον. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να τιμάω την καρδιά μου και να τα έχω καλά μαζί της. Με κάθε κόστος.

Η Ελληνική κοινωνία, είναι μια κοινωνία παπαγαλίας. Ελάχιστοι μιλάνε, ζούνε ή εκφράζονται με κάθε τρόπο από καρδιάς. Όλοι παπαγαλίζουν είτε αρχαία κείμενα και φιλοσόφους, είτε από σύγχρονους, είτε συνδυαστικά, είτε μονοπάτια και πάσης φύσεως ομάδες-οργανώσεις-κόμματα-σωματεία-οργανισμούς. Δεν υπάρχουν δημιουργοί, ατόφιοι, να στηρίξουν τα όνειρά τους. Τουλάχιστον δε φαίνονται. Κι αν υπάρχουν και δεν φαίνονται, είναι διπλά κατακριτέοι, γιατί είναι δειλοί. Δειλοί και άβουλοι. Οι "Έλληνες", στην τραγική τους πλειοψηφία, λατρεύουν να ακολουθούν και να μιμούνται "είδωλα". Κι ό,τι δεν ομοιάζει με το είδωλο που ακολουθούν, θέλουν να το εξοντώσουν. Δεν έχει ίχνος κατανόησης, διάνοιας ή "δημοκρατικότητας" ο Έλληνας. Είναι αστείο να μιλάνε για δημοκρατία σε έναν λαό, ο οποίος είναι ο βασιλιάς της ανευθυνότητας. Οι "Έλληνες" είναι ο πλέον ανεύθυνος και άβουλος λαός. Δεν ξέρω αν κάποτε, πριν 2 χιλιάδες χρόνια, ήταν άλλοι. Κι εκεί, απ' όσο εχω μελετήσει, η πλειοψηφία έκανε την μειοψηφία του πνεύματος να ασφυκτιά και να αγανακτεί. Αλλά αρκετά με τα προ 2-3-4 χιλιάδων ετών δρώμενα. Ούτε να τα κατανοήσουμε μπορούμε, ούτε να τα επαναφέρουμε. Μόνο το μέλλον έχει αξία.

Δεν περιμένω από ΝεοΈλληνες να καταλάβουν ή να αντιληφθούν. Δεν "μπορούν" και να ήθελαν. Δεν έχουν καθίσει ποτέ να εκπαιδεύσουν το λογισμικό της σκέψης και της αντίληψής τους. Είναι άριστοι παπαγάλοι και ξερόλες. Εργάτες του πνεύματος όμως όχι. Δεν είναι.

Ένα απλό παράδειγμα το "ζήτημα" περί "ομοφυλοφιλίας". Έχει βαλθεί το σύστημα των στόκων των κεφαλαιοκρατών, να διχάσει τις κοινωνίες και να δημιουργήσει από το πουθενά ένα τρίτο είδος ανθρώπου (τους πάσης φύσεως γκέι-διαφορετικούς, κλπ). Τους δίνει δικαιώματα, ψηφίζει νομοθεσίες υπέρ αυτών, τους προβάλλει διαρκώς, gay pride, υπερηφάνειες και άλλες φαιδρότητες. Διαλέξεις, ομιλίες, επιστημονικές, ηθικές και ανήθικες ρητορικές. Ένα κάρο μαλακίες. Ένα μάτσο ηλίθιοι. Πρώτα απ' όλα, δεν υφίσταται τρίτο φύλο. Δεν πα' να νομοθετείς εσύ ό,τι μα ό,τι θέλεις, τη φύση δε μπορείς να την αλλάξεις κι όποιος το προσπάθησε έζησε πανωλεθρία. Αλλά για κάτσε λίγο. Σήμερα υπήρξε αυτό το ζήτημα; Η ανθρωπότητα τόσες χιλιετίες δεν είχε σεξουαλικές εκτροπές και "ανωμαλίες"; Φυσικά. Η διαφορά είναι πως άλλοτε οι κοινωνίες ήταν αδιάφορες και ανεκτικές με αυτό το ζήτημα, όπως για παράδειγμα η κοινωνία των Περσών ή των Αιγυπτίων κι άλλοτε οι κοινωνίες ήταν αυστηρές και προσεκτικές σε αυτό το ζήτημα. Οι Έλληνες για παράδειγμα, οι αρχαίοι ημών (;) πρόγονοι, είχαν νομοθετήσει αυστηρά κατά του κιναιδισμού. Δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κατά των κωλομπαράδων (συγχωρέστε την γλώσσα μου, αλλά λατρεύω να λέω τα πράγματα όπως είναι κι όχι ωραιοποιημένα). Οι κωλομπαράδες, δεν είναι Κίναιδοι. Είναι ενεργητικοί κι ας πηδάνε αντρικά κωλαράκια. Ο παθητικός άντρας με λίγα λόγια, ήταν το "πρόβλημα" ιστορικά κι όχι ο "ενεργητικός". Γιατί ο κωλομπαράς συγκαταλέγεται στο "τρίτο φύλο"; Από αγάπη προς το σύντροφό του, τον γαμάει μόνο εκείνος; Ή από ακόλαστη όρεξη και ανεξέλεγκτες ορμές-βίτσια; Ή μήπως δεν είναι κωλομπαράς αυτός που φυστικώνει το κωλαράκι της συντρόφου του; Το έχω κάνει κι εγώ. Σιχαίνομαι το να είμαι παθητικός εκ φύσεως. Δεν γουστάρω να τον τρώω ρε παιδί μου. Αυτό εμένα, δεν με κάνει εν δυνάμει κωλομπαρά; Επειδή μπήκα σε θηλυκό κι όχι σε αρσενικό κωλαράκι; Μην μου σοκάρεσαι γαμημένε ηθικολόγε υποκριτή.

Φυσικά και δεν γνωρίζουμε και δεν μπορώ να αμφισβητήσω, πως ο κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα ορμών και "ιδιαιτεροτήτων" αγαπάει, ερωτεύεται και είναι δεδομένο πως έχει κάθε, μα κάθε, δικαίωμα να το κάνει και να είναι ελεύθερος να το κάνει. Αλλά κάτσε για μια στιγμή. Όταν οι παππούδες μας γαμούσαν κατσίκες και γιδοπρόβατα, ήταν καλά κι άγια; Έχουν στενάξει σε αυτή την χώρα στάνες και στάνες. Η νομοθεσία του 18ου και 19ου αιώνα το αποδεικνύει περίτρανα. Άπειροι νόμοι κατά της κτηνοβασίας και μάλιστα όχι για όλα τα ζώα, αλλά για κατηγορίες ζώων. Ήταν μια μαζική συνήθεια του παρελθόντος, όσο κι αν μας ξενίζει σήμερα, αν κι ακόμα συμβαίνει. Αυτοί γιατί να μην είναι στο "τρίτο φύλο"; Το γελάς ρε καθυστερημένε μπαμπουϊνε πως μπορεί να αναπτύξει κανείς συναισθηματικά δεσμά με ένα ζώο; Γιατί εσύ τι είσαι; Άϋλος και δίχως γεννητικά όργανα; Το γελάς, πως μπορεί κανείς τόσο να αγαπήσει το ζώο του, που να θελήσει να ομοιάσει μαζί του και να του χαρίσει ηδονή ή να εκφράσει την αγάπη του; Τι πράγμα; Είναι αφύσικο και ανώμαλο αυτό που λέω; Α, μπα, τώρα ξαφνικά υπάρχει ομαλό και ανώμαλο; Τι μας λες;

Λοιπόν κρετίνοι, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει γιατί έχετε κουράσει. Δεν υπάρχει τρίτο-τέταρτο-πέμπτο και έκτο φύλο, όπως και δεν υπάρχει καν θέμα ή ζήτημα δικαιωμάτων. Είναι τεχνητές παπαριές του συστήματος όλα αυτά για να ελέγχει, να διχάζει και να υποδουλώνει τις μάζες στον καταναλωτισμό-υλισμό. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ούτε κατά διάνοια τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του. Γνωρίζω άριστα ότι ο άνθρωπος, είναι ένα άκρως βιτσιόζικο και "ανώμαλο" ον στα της γεννετήσιας πράξης. Το μόνο πράγμα που "ξενίζει" είναι η παθητικότητα αντρών. Κοινώς ο κιναιδισμός. Κοινωνίες με υψηλά πρότυπα ή ηρωικά πρότυπα σοκάρονταν και νομοθετούσαν ενάντια στον κιναιδισμό. Γιατί αυτό ομως; Γιατί απαξ και τον φας φίλε μου, αρχίζεις να μεταλλάσεσαι σε θηλυκό, άρα γίνεσαι παθητικός από ενεργητικός κι αυτό έχει και αντίκτυπο και στην ζωή σου. Διαστρεβλώνεται η φύση σου, ως άντρας που κάποτε σήμαινε τον υπερασπιστή και τον πολεμιστή, τον επιστήμονα και τον διανοητή που μάχεται και αγωνίζεται κόντρα σε όλα και όλους για τα ιδανικά και τις ιδέες του. Αλλά για κάτσε, δεν υπάρχουν επιστήμονες και διανοητές παθητικοί; Φυσικά. Άρα; Άρα καθόμαστε και ασχολούμαστε με μπούρδες ενώ έχουμε ξεπεράσει την εποχή του χαλκού και των σπαθιών που απαιτούσε ο άντρας να μην είναι κίναιδος. Δεν ξέρω αν σαν κοινωνίες και σαν ανθρωπότητα ξεπεράσαμε βασικές αρχές προτύπων και ιδανικών. Ισως ναι, ίσως όχι, ο χρόνος θα δείξει. Αλλά σταματήστε επιτέλους και οι δυο πλευρές να τρώγεστε σαν τα κοκόρια. Το έχεις σκεφτεί βρε καθυστερημένε, πως μπορεί ένας παθητικός άντρας, να σου φερθεί εντιμότερα από έναν "str8"; Ή όντως να αγαπάει από καρδιάς και να είναι έτσι έμφυτα η ροπή του; Γιατί να του το απαγορεύσεις ή να νομοθετήσεις εναντίων του και στον αντίποδα, γιατί να το προβάλλεις; Γιατί να είναι θέμα γενικότερα ο πανηδονισμός του ανθρώπου; Η πλειοψηφία των περιπτώσεων που συζητιέται και διχάζει τις κοινωνίες, είναι θέμα πανηδονισμού παράγωγο του υλισμού ως τρόπου και νοοτροπίας ζωής. Το έχεις σκεφτεί βρε πανηλίθιε αυστραλοπίθηκε που κρύβεσαι πίσω από ψευτοεπιστημονικές μελέτες και αηδίες, πως μπορεί το 1-2-3-4% του αντρικού πληθυσμού να γεννιέται παθητικό, επειδή δεν κατόρθωσε να μεταλλαχθεί σε πλήρες αρσενικό μέσα στην μήτρα; Το γνωρίζεις πως όλα τα έμβρυα, πρώτα είναι θηλυκά και μετά μετατρέπονται σε αρσενικά, αν γίνει τελικά αρσενικό το έμβρυο; Θα κρίνω έναν άνθρωπο ή την φύση, που επέλεξε να γονιμοποιηθεί ένας συνάνθρωπός μου κατ' αυτό τον τρόπο; Όχι βέβαια. Θα κρίνω όμως όλα αυτά τα πουσταριά που ζητωκραυγάζουν για τις "ιδιαιτερότητες τους". Έχεις ιδέα πόσες "ιδιαιτερότητες" κυκλοφορούν εκεί έξω; Δηλαδή μέσα μας; Με τι κάθεστε και ασχολείστε και φανατίζεστε, πραγματικά απορώ και τρελαίνομαι. Όποιος θέλει σας κάνει ό,τι θέλει από τα κέντρα εξουσίας ή αν ξέρει τα εξουσιαστικά "κόλπα". Δηλαδή ο Διογένης ο Κυνικός που τόσο δείχνεις να θαυμάζεις αρχαιολάτρη πίθηκε, που αυνανιζόταν δημόσια στην αρχαία πόλη των αθηνών, σήμερα θα σου ήταν "ομαλός";

Ανώτερη φυλή και αρχίδια καπλαμά. Ένα μάτσο εγκεφαλικά ανάπηροι είναι οι Έλληνες. Υποκριτές μέχρι εκεί που δεν μπορεί να φτάσει ο νους, εκ γεννετής σκλάβοι, μόνο για να σκάβουν και να υπηρετούν είναι άξιοι κι αυτό πάντα με μίρλα, μιζέρια και εγωϊσμό μέχρι τον θεό και παραπέρα. 

Λατρεύω τα ιδανικά και τις αξίες του Ελληνισμού και θα τις υπερασπίζομαι για όσο ζω... Ήταν κάποιοι, κάπως, κάποτε, που φωτοδότησαν την οικουμένη και εξανθρώπισαν το δίποδο είδος μας. Ήταν και κάποιοι άλλοι, που θέλουν να το μετατρέπουν σε θηρίο . Όλα είναι θέμα επιλογών.

Σας φταίνε για όλα οι Εβραίοι; Εσείς είστε καλύτεροι; Ο Έλληνας θα κρίνει τους Εβραίους, ενω είναι 2 και 3 φορές μεγαλύτερο λαμόγιο από τον Εβραίο. Ο Έλληνας θα κρίνει τους Εβραίους, ενώ είναι μακράν ο πλέον φιλοχρήματος λαός του πλανήτη και δεν με αφορά αν "γίναμε" ή αν μας "εκαναν" έτσι. Σημασία έχει ότι έτσι είμαστε πλέον και πρέπει να απαλλαγούμε από τον υλισμό και την δουλοπρέπειά μας... Κάθεστε και μεγαλοποιείται το τι κάνει ή τι δεν κάνει ο κάθε Ρόθτσαϊλντ και ο καθε γαμημένος, με γκρίνια σκλάβου και νοοτροπία κατίνας του χωριού. "Να δες Νίτσα, δες τι εκανε ο Ροκφέλερ και τι κάνει η τριμερής επιτροπή. Πωπωπωπω, είναι πανίσχυροι, θα μας μαμήσουν". Φυσικά και θα σε μαμήσουν. Σου 'χουν ήδη μαμήσει τον πολτοποιημένο εγκέφαλο στόκε. Τι σε νοιάζει ρε καπλαμά τι κάνουν αυτοί; Κάτσε δες τα χάλια σου πρώτα μέσα στο άθλιο κουφάρι σου και ύστερα στον άμεσο περίγυρό σου και σταμάτα να ασχολείσαι με επιδιώξεις τρίτων έξω από εσένα, που είτε ευσταθούν, είτε δεν ευσταθούν, θα έπρεπε να μην σε ενδιαφέρει καθόλου. Γιατί φιλαράκι, άπαξ και έχεις δικές σου αρχές, αξίες και ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, δε σε επηρεάζει ποτέ τίποτα και κανένας. Αν έχεις ισχυρή Θέληση και Γνώση, δε μπορεί κανείς να σε ξεγελάσει ή να σε "παρασύρει" ή να σε υποδουλώσει. Οπότε φίλε μου, κόψε το τροπάριο, γιατί όχι απλά έχεις κουράσει, αλλά "λογικά" αν το δω, δουλεύεις για αυτούς και δε το 'χεις πάρει καν χαμπάρι. Το πως και το γιατί, κάτσε βρες το μόνος σου. 

Ξεκίνα να επαναστατείς από το σπίτι σου, τη γειτονιά σου, τις παρέες σου, τα πρότυπα και τις μόδες που σου λανσάρουν είτε οι του κράτους και των εταιρειών, είτε οι "επαναστάτες" που θέλουν απλά να σου φάνε τα φράγκα. Στρώσε τον κώλο σου και μελέτησε - γιατί όσο ζεις οφείλεις να μελετάς και να εξελίσσεσαι, να αναθεωρείς και να μεταλλάσεσαι, όπως η ίδια η φύση το ορίζει -, πάψε να σκέφτεσαι ή να τα βλέπεις όλα γραμμικά και να κρίνεις σαν μπετόν αρμέ την πραγματικότητα γύρω σου, μάθε να αγαπάς και να σέβεσαι, να αγωνίζεσαι και να μη φοβάσαι να τα δίνεις όλα για τα ιδανικά και τις ιδέες σου και άσε κατά μέρους το ποιός ή τι σε κυβερνάει γιατί πραγματικά δεν έχεις ιδέα τεμπέλοσκυλο. Και χειρότερης μορφής τεμπελιά από τη νοητική και την πνευματική ΔΕΝ υφίσταται, γιατί μόνο το μυαλό και το πνεύμα σε καθιστά ξεχωριστό από τα υπόλοιπα ζώα. 

Θα επιστρέψω και με άλλες διευκρινήσεις ανώνυμε φίλε...

Ως τότε...

Κοίτα να ρίξεις τον εγωισμό σου, γιατί για να έχεις εγωισμό, θα πρέπει πρώτα να είσαι άξιος και ικανός να χτίσεις εγωισμό. Κι αν καταλάβεις τι σου είπα, μαγκιά σου. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.


world-legion


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα