Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σχεδόν κάθε περιστατικό μαζικών εκτελέσεων κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια μοιράζεται κάτι κοινό ...και δεν είναι τα όπλα!!!

1aRJxkk
Σχεδόν κάθε μαζικό περιστατικό πυροβολισμού κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια, και πολλαπλές άλλες περιπτώσεις αυτοκτονιών και απομονωμένοι πυροβολισμοί, έχουν ένα κοινό, και όχι τα όπλα που χρησιμοποιούνται.
 Συντριπτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο μεγαλύτερος κοινός παράγοντας σε όλα αυτά τα περιστατικά είναι ότι όλοι οι δράστες ήταν λάμβαναν  ήδη ισχυρά ψυχοτρόπα φάρμακα ή είχαν κάνει χρήση κάποια στιγμή στο άμεσο παρελθόν, πριν διαπράξουν τα εγκλήματά τους.
Πολλαπλές αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει εδώ και πάνω από  μια δεκαετία, καθώς και  εσωτερικά έγγραφα από ορισμένες φαρμακευτικές εταιρείες που απέκρυψαν τις πληροφορίες, δείχνουν ότι τα φάρμακα SSRI (   Εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης της σεροτονίνης ) έχουν γνωστές, αλλά αδήλωτες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων, και αυτών που δεν περιορίζονται μόνο σε αυτοκτονία και άλλη βίαιη συμπεριφορά. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε μια μικρή έρευνα στο Google με σχετικές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. 

Το www.ssristories.com είναι ένα δημοφιλές site που έχει καταγράψει πάνω από 4500 περιπτώσεις από όλο τον κόσμο που τα "κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης" ανέφεραν την ανώμαλη ή βίαιη συμπεριφορά από αυτούς που λαμβάνουν αυτά τα ισχυρά φάρμακα ... 

... Ας ρίξουμε μια ματιά στον κατάλογο των μαζικών δολοφόνων και την έντονη σύνδεση τους με τα ψυχοτρόπα ναρκωτικά.
===========================================
Καναδική-Δικαστής-Κανόνες-SSRI-Αντικαταθλιπτικά-Σαν-Prozac-Can-αιτία-Παιδιά-με-commit-Δολοφονία-300x256
============================================
1. Ο Eric Harris σε ηλικία 17 ετών (χρήστης πρώτα Zoloft και κατόπιν Luvox) και ο Dylan Klebold ηλικίας 18 ( πυροβολισμούς στο σχολείο Columbine στο Littleton του Κολοράντο), σκότωσαν 12 μαθητές και 1 δάσκαλο, και τραυμάτισαν 23 άλλους, πριν αυτοκτονήσουν. Ιατρικά αρχεία Klebold ποτέ δεν υπήρξαν τίθενται στη διάθεση του κοινού. 

2. Ο Jeff Weise, σε ηλικία 16 ετών, λάμβανε με συνταγή 60 mg / ημέρα Prozac (τρεις φορές την μέση δόση έναρξης για ενήλικες!) όταν πυροβόλησε τον παππού του, τη φίλη του παππού του και πολλούς συμφοιτητές στο Red Lake , Minnesota. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. 10 νεκροί, 12 τραυματίες, 

3. Ο Cory Baadsgaard, σε ηλικία 16 ετών, Γυμνάσιο Wahluke (πολιτεία της Ουάσιγκτον) , λάμβανε Paxil (το οποίο τον ανάγκασε να έχει παραισθήσεις), όταν πήρε ένα όπλο στο γυμνάσιο του και  κράτησε ομήρους 23 συμμαθητές. Δεν έχει καμία ανάμνηση του γεγονότος. 

4. Ο Chris Fetters, ηλικίας 13, σκότωσε την αγαπημένη θεία του, ενώ έπαιρνε Prozac. 

5. Ο Christopher Pittman, ηλικίας 12, δολοφόνησε δύο παππούδες του, ενώ έπαιρνε Zoloft. 

6. Ο Μάθιου Μίλερ, 13 ετών, κρεμάστηκε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του μετά από λήψη Zoloft για 6 ημέρες.

 7. Ο Kip Kinkel, ηλικίας 15, (λήψη Prozac και Ritalin) πυροβόλησε τους γονείς του ενώ κοιμόταν, στη συνέχεια πήγε στο σχολείο και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 2 συμμαθητές του και τραυματίζοντας 22, λίγο μετά την έναρξη της θεραπείας με Prozac.

 8. Ο Luke Woodham, σε ηλικία 16 ετών (Prozac), σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια σκότωσε δύο μαθητές, τραυματίζοντας άλλους έξι. 

9. Ένα αγόρι στο Pocatello, ID (Zoloft) το 1998 έπαθε επιληπτική κρίση λόγω της χρήσης Zoloft με αποτέλεσμα ένοπλης επίθεσης στο σχολείο του. 

10.  Michael Carneal (Ritalin), ηλικίας 14, άνοιξε πυρ εναντίον μαθητών σε μια συγκέντρωση σχολείου  στη West Paducah, Κεντάκι. Τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν, πέντε άλλοι τραυματίστηκαν ..

 11. Ένας νεαρός άνδρας στο Χάντσβιλ, Αλαμπάμα (Ritalin) έπαθε σχιζοφρενική κρίση με αποτέλεσμα τον  τεμαχισμό των γονιών του με ένα τσεκούρι και, επίσης, την δολοφονία ενός αδελφού του ενώ ένας ακόμη γλίτωσε την τελευταία στιγμή. 

12. Andrew Golden, ηλικίας 11, (Ritalin) και Μίτσελ Τζόνσον, ηλικίας 14, (Ritalin) πυροβόλησαν 15 άτομα, σκοτώνοντας τέσσερις φοιτητές, έναν δάσκαλο, και τραυματίζοντας άλλους 10.

13. TJ Solomon, ηλικίας 15, (Ritalin) μαθητής λυκείου στο Conyers, στην Georgia άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έξι από τους συμμαθητές του.
14. Rod Mathews, ηλικίας 14, (Ritalin) κτύπησε έναν συμμαθητή του, μέχρι θανάτου, με ένα ρόπαλο.
15. James Wilson, 19 ετών, (διάφορα ψυχιατρικά φάρμακα) από το Breenwood, Νότια Καρολίνα, πήρε ένα  περίστροφο  διαμετρήματος 22 σε ένα δημοτικό σκοτώνοντας δύο νεαρά κορίτσια, και τραυματίζοντας άλλα επτά παιδιά και δύο καθηγητές του σχολείου.
16. Η Elizabeth Bush, ηλικίας 13, (Paxil) ήταν υπεύθυνη για πυροβολισμούς σε ένα σχολείο στην Πενσυλβάνια
17. Ο Jason Hoffman (Effexor και Celexa) - πυροβολισμούς σε σχολείο στο El Cajon, Καλιφόρνια
18. Ο Jarred Βίκτορ, 15 ετών, (Paxil), μετά από πέντε ημέρες χρήσης Paxil μαχαίρωσε τη γιαγιά του 61 φορές.
19. Ο Chris Shanahan, ηλικίας 15 (Paxil) στο Rigby, ID που από το πουθενά σκότωσε μια γυναίκα.
10251906_10202858496456132_5157434804936994904_n
Αυτή η παραπάνω εικόνα είναι από το βιβλίο του Bill Coopers "Behold The Pale Horse"
20. Ο Jeff Franklin (Prozac και Ritalin), Huntsville, AL, σκότωσε τους γονείς του, όταν αυτοί γύρισαν στο σπίτι από την εργασία χρησιμοποιώντας μία βαριοπούλα, ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι κρεοπωλείου , στη συνέχεια επιτέθηκε στα μικρότερα αδέρφια του.
21. Ο Neal Furrow (Prozac) στο Λος Άντζελες, πυροβολισμοί στο  εβραϊκό σχολείο,  ανέφερε  στο δικαστήριο ότι βρισκόταν υπό την επήρεια Prozac μαζί με πολλά άλλα φάρμακα.
22. Ο Kevin Rider, ηλικίας 14, είχε σταματήσει το Prozac, όταν πέθανε από τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του. Αρχικά είχε αποκλειστεί η αυτοκτονία, αλλά δύο χρόνια αργότερα, η έρευνα για το θάνατό του άνοιξε, ως μια πιθανή ανθρωποκτονία. Ο κύριος ύποπτος, επίσης 14 ετών, έκανε  λήψη Zoloft και άλλα SSRI αντικαταθλιπτικά .
 23. Alex Kim, 13 ετών, απαγχονίστηκε λίγο μετά τον διπλασιασμό της συνταγογραφημένης ποσότητας Lexapro 
24. Η Diane Routhier έλαβε Welbutrin με συνταγή για τα προβλήματα χολολίθων. Έξι ημέρες αργότερα, αφού υπέστη πολλές αρνητικές επιπτώσεις του φαρμάκου, αυτοπυροβολήθηκε.
25. Ο Billy Willkomm, ένας επιτυχημένος παλαιστής και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα , είχε συνταγογραφηθεί Prozac στην ηλικία των 17. Η οικογένειά του τον βρήκε νεκρό εξαιτίας αυτοκτονίας - να κρέμεται από μία ψηλή σκάλα στο Gulf Shore Boulevard σπίτι της οικογένειας, τον Ιούλιο του 2002.
26. Η Kara Jaye Anne Fuller-Otter, ηλικίας 12, έπαιρνε Paxil, όταν  κρεμάστηκε από έναν γάντζο στην ντουλάπα της. Οι γονείς της δήλωσαν «.... ο καταραμένος γιατρός δεν θέλησε να της το διακόψει όταν πήγαμε στο ιατρείο του για τη δεύτερη επίσκεψη. Του είπα ότι νόμιζα ότι είχε κάποιο είδος αντίδρασης στο Paxil ... ")
27. Ο Gareth Christian, Βανκούβερ, ηλικίας 18, έπαιρνε Paxil, όταν αυτοκτόνησε το 2002, (ο πατέρας του Gareth δεν μπόρεσε να δεχθεί το θάνατο του γιου του και αυτοκτόνησε.)
28. Ο Julie Woodward, ηλικίας 17, έπαιρνε  Zoloft, όταν  κρεμάστηκε στο γκαράζ της μονοκατοικίας της οικογένειάς της.
29. Ο Matthew Miller ήταν 13, όταν είδε έναν ψυχίατρο, επειδή αντιμετώπιζε δυσκολίες στο σχολείο. Ο ψυχίατρος του έδωσε δείγματα Zoloft. Επτά ημέρες αργότερα, η μητέρα του τον βρήκε νεκρό, να κρέμεται από μια ζώνη από έναν γάντζο ρούχων στην ντουλάπα του.
30. Ο Kurt Danysh, ηλικίας 18, λάμβανε Prozac, σκότωσε τον πατέρα του με ένα κυνηγετικό όπλο. Είναι τώρα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, και γράφει γράμματα, προσπαθεί να προειδοποιήσει τον κόσμο ότι τα SSRI φάρμακα σκοτώνουν.
31. Woody ____, ηλικίας 37, αυτοκτόνησε ενώ βρισκόταν στην 5η εβδομάδα λήψης Zoloft. Λίγο πριν από το θάνατό του, ο γιατρός του πρότεινε  διπλασιασμό της δόσης του φαρμάκου. Είχε δει τον γιατρό του μόνο για την αϋπνία. Δεν είχε ποτέ κατάθλιψη, ούτε είχε κάποιο ιστορικό ασθένειας με ψυχικά συμπτώματα.
32. Ένα αγόρι από το Χιούστον, ηλικίας 10, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του μετά την αύξηση της δοσολογίας Prozac.
33. Hammad Memon, ηλικίας 15, πυροβόλησε και σκότωσε έναν συμφοιτητή του στο γυμνάσιο. Είχε διαγνωστεί με ADHD και κατάθλιψη και λάμβανε Zoloft και «άλλα φάρμακα για τις συνθήκες".
34. Ο Matti Saari, ένας 22χρονος φοιτητής μαγειρικής, πυροβόλησε και σκότωσε 9 μαθητές και έναν δάσκαλο, και τραυμάτισε άλλο ένα μαθητή, πριν αυτοκτονήσει. Ο  Saari έπαιρνε SSRI και βενζοδιαζαπίνη.
35. Ο Steven Kazmierczak, ηλικίας 27, πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 21 πριν αυτοκτονήσει στο αμφιθέατρο πανεπιστημίου στο Βόρειο Ιλλινόις . Σύμφωνα με τη φίλη του, είχε πρόσφατα κάνει χρήση Prozac, Xanax και Ambien. Τοξικολογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε ακόμα ίχνη Xanax στο σύστημά του.
36. Ο φινλανδικός πιστολάς Pekka-Eric Auvinen, 18 ετών, είχε ήδη λάβει αντικαταθλιπτικά πριν σκοτώσει οκτώ άτομα και τραυματίσει δεκάδες ακόμα στο Γυμνάσιο  Jokela - πριν αυτοκτονήσει.
37. Ο Asa Coon από το Κλίβελαντ, ηλικίας 14, πυροβόλησε και τραυμάτισε τέσσερις πριν δώσει τέλος στη δική του ζωή. Τα αρχεία από το δικαστήριο αρχεία δείχνουν 'ότι ο Coon λάμβανε τραζοδόνη.
38. Ο Jon Romano, σε ηλικία 16 ετών, Με φαρμακευτική αγωγή για την κατάθλιψη, πυροβόλησε με όπλο  ένα δάσκαλο σε γυμνάσιο της Νέας Υόρκης ...
Λείπει από τη λίστα ... 3 από τους 4 είναι γνωστό ότι ελάμβαναν τα ίδια  φάρμακά ....
  • Ποια φάρμακα λάμβανε ο Jared Lee Loughner σε ηλικία 21 ...... σκότωσε 6 ανθρώπους και τραυμάτισε 14 άλλους στο Tuscon, AZ
  • Ποια φάρμακα λάμβανε ο James Eagan Holmes σε ηλικία 24 ... .. σκότωσε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε 59 άλλους στην Aurora του Κολοράντο
  • Ποια φάρμακα λάμβανε ο Jacob Tyler Roberts  , ηλικίας 22, σκότωσε 2 τραυμάτισε 1, στο Clackamas Ή
  • Ποια φάρμακα λάμβανε ο Adam Peter Lanza, ηλικίας 20, σκότωσε 26 και τραυμάτισε 2 στο Newtown Ct
Αυτοί που επικεντρώνονται στις περαιτέρω απαγορεύσεις ή περιορισμούς πυροβόλων όπλων εστιάζουν σαφώς σε λάθος θέμα και λάθος ερωτήσεις, είτε ως σκόπιμη προσπάθεια να κρύψουν αυτές τις συνδέσεις, ή έχοντας πλήρη και απόλυτη άγνοια.
Μην τους αφήνετε! Εξαναγκάστε τους εκλεγμένους μας "εκπρόσωπους" και τα μέσα ενημέρωσης να ρίξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο θέμα αυτό. Μην σταματήσετε να τους παροτρύνετε ώσπου να το κάνουν.
Πηγή:
www.ammoland.com
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα