Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η κυκλοθυμική επανάληψη του χθες !!!




Αυτό δεν είναι προφητεία, ούτε μαντική διαδρομή, αλλά μία διαδρομή μέσα από την πραγματική αντίληψη.

Κάθε τι στη ζωή μας έρχεται, φεύγει και ξανά έρχεται. Η επανάληψη ενός δρόμου γίνεται ξανά και ξανά μέχρι εμείς να μάθουμε από τον δρόμο αυτόν. Όσο δεν μαθαίνουμε από έναν δρόμο αυτός θα επαναλαμβάνετε όλο και με περισσότερα παραδείγματα.
Έτσι και στη ζωή μας γεγονότα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, αλλά σε κάθε επανάληψη μεγαλώνει όλο και περισσότερο η έκταση. Απλώνεται δηλαδή το συμβάν επανάληψης σε περισσότερους τομείς.
Η κυκλοθυμική επανάληψη λοιπόν του χθες έχει να κάνει ως εξής.
Μία ενεργειακή κορδέλα δεμένη με θυμό. Όσο πιο πίσω πάμε την ιστορία θα δούμε ότι μέσα σε αυτή υπήρχαν και υπάρχουν πόνοι, πλημμύρες, φόνοι, πόλεμοι, φτώχεια, πείνα.  Κορδέλες που είναι δεμένες με όλους μας. 

Τέτοιες ήταν και οι κορδέλες όταν ήρθε ο Ιησούς στον πλανήτη μας τότε και τις έκοψε όλες. Κατάφερε να γεμίσει μέσα από την παρουσία του τον πλανήτη με αγάπη. Έφυγε Εκείνος από τον πλανήτη και μας άφησε πάλι στο 0 μηδέν. Έτσι από εκεί και μετά μπορούσαμε να μην δημιουργήσουμε πάλι θυμικές κορδέλες μέσα από θυμούς, έχθρες κλπ. Όμως εμείς πάλι δημιουργήσαμε τέτοιες κορδέλες. Είμαστε όλοι μας δεμένοι με ένα παρελθόν το οποίο τώρα σιγά- σιγά μέσα από τον κύκλο της επανάληψης θα έρθει να το βιώσουμε ξανά, όμως αυτή τη φορά θα είναι πιο μεγάλο και πιο απλωμένο.
Η κυκλοθυμική κορδέλα της επανάληψης έχει τυλιχθεί γύρω από τα κορμιά μας, αφού ο καθένας έχει κρατημένους θυμούς και δεν κάνει βήματα να τους θεραπεύσει. Απλώς έχουμε βάλει στη ζωή μας μία φράση «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός» και έτσι περιμένουμε ότι όλα όσα έχουν να κάνουν με το χθες πέρασαν, έφυγαν, αφού εμείς είμαστε εδώ στο σήμερα. 

Το χθες λοιπόν και όλες αυτές οι κορδέλες για να μην επαναληφθούν ήρθε η ώρα εμείς μέσα από τηντέχνητης συγνώμης να λύσουμε από το «καράβι» μας, εαυτούς μας, όλα τα σκοινιά που μας κρατούν δεμένους σε ένα λιμάνι πόνου και να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ταξιδέψουμε ελεύθεροι μέσα στην θάλασσα του Υδροχοϊκού Νου. Τον Νου της Πνευματικής αφύπνισης. Μια αφύπνιση που θα μας πάει πάλι στο μηδέν και θα δημιουργήσουμε μία διαδρομή στον πλανήτη μας χωρίς κάρμα, πόνο, ασθένειες, δάκρυα. Παρά μόνο δάκρυα χαράς και αγαλλίασης θα υπάρχουν εδώ και θα χτυπήσουν χαρμόσυνα εμβατήρια και καμπάνες λύτρωσης και ανακούφισης. 
Αν δεν ακούσουμε το κάλεσμα του Πατέρα μας Θεού και παραμείνουμε έτσι μέσα στην απάθεια θα χτυπήσουν και πάλι οι καμπάνες όμως όχι χαρμόσυνες.

Είναι ευκαιρία τώρα, αυτόν τον καιρό που είναι πάλι η γενέθλιά του μέρα, η μέρα του μηδέν και του Νέου ένα να μπούμε και εμείς σε αυτή την αναγεννητική κατάσταση !!!

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα