Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ένα ντοκιμαντέρ "αποκαλύπτει" τη συνωμοσία των ψεκασμών σκεπάζοντας την!

Ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με το πολυσυζητημένο θέμα των χημικών αεροψεκασμών, στο οποίο ακούγονται απόψεις τους από διάφορους ακτιβιστές, ερευνητές, επιστήμονες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και πιλότους -κατόπιν όμως πολύ προσεκτικής επιλογής και συντεταγμένης γραμμής, εκατέρωθεν. 
Το αποτέλεσμα; Λάσπη στην αλήθεια, στάχτη στα μάτια. 
Picture
Ένα ντοκιμαντέρ του zougla.gr της σειράς «Θεωρίες Συνωμοσίας» αποφάσισε να ρίξει φως στο πολυσυζητημένο θέμα των χημικών αεροψεκασμών. Μια «θεωρία συνωμοσίας» που τελικά διερευνήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμείνει σε ομιχλώδες τοπίο και με τα αληθινά της κίνητρα τεχνηέντως θαμμένα. Μια προσπάθεια απόλυτα εναρμονισμένη με το «ελεγχόμενο» παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς.
Την περασμένη Άνοιξη μάθαμε από έναν από τους ακτιβιστές που εμφανίζονται στο βίντεο σχετικά με αυτό και ερωτηθήκαμε αν θέλουμε να συμμετάσχουμε. Θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε, κάθε ευκαιρία προβολής του θέματος δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη, παρότι ξέρουμε τους κινδύνους που εμπεριέχει ένα ρεπορτάζ ενός καθαρά συστημικού και άκρως αμφιλεγόμενου δημοσιογράφου. Μας ζητήθηκε υλικό και μέσο επικοινωνίας, αλλά τελικά ουδείς επικοινώνησε μαζί μας. Μάλλον γιατί ξέρουν τι θέλουμε να πούμε και γιατί το υλικό ήταν εκτός «εκτός γραμμής».

Τελικά οι συντελεστές του ντοκυμαντέρ έκαναν τις επιλογές τους και το αποτέλεσμα είναι: Μπορεί να μας ψεκάζουν, αλλά μάλλον όχι, αλλά αν ναι, τότε γίνεται για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και τη θεραπεία του κλίματος. Και ΣΕ ΑΥΤΌ, περιέργως, συμφωνούν και καταλήγουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!

Δείτε, λοιπόν, αν έχετε διάθεση, το εν λόγω "άκρως αποκαλυπτικό" ντοκυμαντέρ και στη συνέχεια θα δώσουμε τις απαντήσεις μας σε όλους:
Οι δύο ομάδες σε "αντιπαράθεση" όπως παρουσιάζονται να είναι υπέρ (1-6) και κατά (7-8) της θεωρίας/πράξης συνωμοσίας είναι:
  1. Βασίλης Σιγάλας ακτιβιστής
  2. δρ. Νίκος Κατσαρός πρ. Επ. Συνεργάτης του Δημόκριτου
  3. Γουέην Χωλ Ερευνητής
  4. Περδίκης βουλευτής Κόμματος Πρασίνων Κύπρου
  5. Πρόδρομος Κοφσανίδης Πρόεδρος ΕΟΕ
  6. Ανδρέας Γιαννόπουλος Καρδιολόγος
7. Γιάννης Σχίζας πρώην Ελεγκτής Εναέριας κυκλοφορίας
8. Σπύρος Αλαφούζος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων
Ας αρχίσουμε με τις ανακρίβειες της δεύτερης ομάδας:

Ο κος Αλαφούζος, ο πιλότος της παρέας λέει:
  • Ότι είναι κάτι που συνέβαινε πάντα. Τότε γιατί "πάντα" δεν τα βλέπαμε; Δεν υπάρχουν ούτε μνήμες, ούτε φωτογραφίες, ούτε ταινίες πριν τη δεκαετία '90 σε Ευρώπη και ΗΠΑ που να δείχνουν ουρές, πλην μερικών ελαχίστων "πειραγμένων" που τις έχουμε καταδείξει -όπως το διαφημιστικό της Virgin. H AllNewz προσφέρει 100 ευρώ για κάθε φωτογραφία παλιά (όχι από google) από το οικογενειακό σαςάλμπουμ, που θα είστε με κοντά παντελονάκια, δίπλα ο παππούς και θα υπάρχουν στο βάθος χημικοί αεροψεκασμοί. Προσοχή! Θα περάσει τεστ για photoshop!
  • Αν θέλαν να ψεκάσουν γιατί να μην το κάνουν νύχτα; Ποιος σας είπε ότι δεν το κάνουν ΚΑΙ νύχτα; Γιατί ψεκάζουν όταν έχει πανσέληνο;
  • Αν θέλαν να ψεκάσουν θα μπορούσαν να το κάνουν από χαμηλότερο ύψος; Πρώτον θέλουν και ψεκάζουν, και δεύτερον ΑΥΤΌ είναι το ύψος που ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ τα χημικά να απλώνονται στην ατμόσφαιρα ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΤΟ HAARP και όχι για τα κουνούπια και τις άλλες μακακίες που αναφέρονται στο βίντεο!
  • Παραδέχεται την κουρτίνα αλουμινίου που είναι γνωστό ότι γίνεται από τα στρατιωτικά αεροπλάνα για κάλυψη από ραντάρ. Πόσο δύσκολο είναι, λοιπόν, η κουρτίνα να γίνει και ομπρέλα και να καλύψει ολόκληρες εκτάσεις; Για ποιο λόγο τσακώθηκε η Ρωσία με τους Νατοϊκούς επειδή δεν την περιέλαβαν στο πρόγραμμα Ασπίδα του ΝΑΤΟ (υποτίθεται προστασία από το Ιράν) και την άφησαν απέξω να απειλεί ότι ακόμα δεν έχει δείξει τη δική της τεχνολογία;
  • Για τα καύσιμα που «είναι γνωστά κι απ' όλους ελεγμένα» ας δει τι κάνει η Virgin, αεροψεκασμοί και ο "φιλάνθρωπος" ιδιοκτήτης της! και τα "πειράματα" που γίνονται με νέα καύσιμα.
  • Επειδή υπάρχει εφαρμογή να παρακολουθείς τις πτήσεις αεροπλάνων [...] είναι δύσκολο να γίνονται τέτοιες πτήσεις με τέτοια καύσιμα κλπ Ναι, την έχουμε την εφαρμογή αυτή κι έχουμε δει πτήση της Easy Jet να πετάει πάνω από το Βόλο (ψεκάζοντας) και στο flightradar να αναφέρει άλλα αντ' άλλων προορισμό. Και φυσικά δεν είναι η μόνη εταιρεία, ένα δείγμα βάζουμε:
  • Θα έπρεπε να είναι πολλοί άνθρωποι στο «κόλπο». Στο «κόλπο» δεν είναι πολλοί άνθρωποι, στο κοιτάω τη δουλειά μου και δεν μιλάω για να μην χάσω το μισθό μου είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΊ!!! Ειδικά όταν οι μισθοί έχουν γίνει παγκοσμίωςακριβοθώρητοι
  • Οι άνεμοι το σκορπίζουν -το αναφέρουν και οι 2 του «δεν». Μα αυτό είναι ακριβώς το ζητούμενο, να πάει παντού. Όταν ψεκάζουν πάνω από βουνά και θάλασσες, γιατί το κάνουν; Έχουν εκλογές τα ψάρια; Ή διαδήλωση τα πτηνά;
Picture
Στον κο Γιάννη Σχίζα, τον πρώην Ελεγκτή Εναέριας κυκλοφορίας πρώτα, ένα έχω να πω: 
  • Τελειώνοντας με τον κύριο ελεγκτή θα του έλεγα να πει στους συναδέλφους του να αλλάξουν το σηματάκι τους γιατί μπορεί και να παρεξηγηθούν και πολύ άσκημα...
Picture
Picture
Τώρα για την στάση των "υπέρ"... την να πρώτο πω; Δε ακούστηκε ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΛΈΞΗ για τον πραγματικό σκοπό των χημικών αεροψεκασμών, που είναι το HAARP!!! Και να πω πως δεν το ξέρουν; Ψέματα θα πω. Γιατί γνωρίζω ότι το ξέρουν, όπως γνωρίζω και την μέχρι τώρα πολιτική τους, που είναι απόλυτα ταυτισμένη με το ελεγχόμενο κίνημα που προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα γίνονται για λόγους Γεωμηχανικής και θεραπείας του κλίματος -ιστορία που ξεκίνησε ο Michael Murphy ο ο οποίος τώρα κάνει "αποτοξίνωση" από διάφορες ουσίες αλλά και από τους χημικούς αεροψεκασμούς. Όχι από αυτά που μας ψεκάζουν, αλλά από τα τοξικά ψέματα που έσπειρε ο ίδιος!
  1. Βασίλης Σιγάλας - συμμαζεμένος και φοβισμένος μην τον πουν συνωμοσιολόγο αν πει την αλήθεια - λες και τώρα δεν θα τον πουν οι καλοθελητές.
  2. Νίκος Κατσαρός - Οι ψεκασμοί βλάπτουν την υγεία και τον πλανήτη, αλλά γίνονται για διαχείριση της ακτινοβολίας, κακώς γιατί έχουν απαγορευτεί. ΠΟΤΈ δεν απαγορεύτηκαν, ΆΛΛΑ λέει η συμφωνία της Ναγκόγια, το έχουμε πει 1000 φορές. Απαγορεύεται η Γεωμηχανική -και δεν εννοούν τους ψεκασμούς, αλλά άλλες μεθόδους- ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΊ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΊ ΌΤΙ ΒΛΆΠΤΕΙ!!! Αποδείχτηκε πουθενά; ΌΧΙ!!!
  3. Γουέην Χωλ - ο γνωστός και μη εξαιρετέος κατ΄εξακολούθηση ψεύτης και παραπλανητής. Ήταν "ακτιβιστής", τώρα έγινε και "ερευνητής". Όπου πάει κι όπου σταθεί κάνει διαφήμιση (αρνητική, που πιάνει ακόμα καλύτερα) της Γεωμηχανικής και μιλάει υπέρ της Κλιματικής Αλλαγής. Μπαινοβγαίνει σε διάφορα φόρουμ και έχει κονέ με Ευρωπαϊκά συμβούλια και διαβούλια, προσπαθώντας τάχα να λύσει το πρόβλημα πολιτικά, πως; Πείθοντας αυτούς μου μας ψεκάζουν να σταματήσουν; Χειραγωγεί μονίμως τους συνομιλητές του και σπρώχνει πάντα τη συζήτηση να καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα: «Η θέση των ακτιβιστών είναι ότι αυτό που παρουσιάζεται ως "γεωμηχανική" ήδη εφαρμόζεται», δηλώνει στο VICE. Όχι κε Χωλ, αυτή είναι η θέση των ΔΙΚΏΝ σου ακτιβιστών, αυτών που είτε είναι πουλημένοι, είτε παραπλανημένοι! Η θέση ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ  ακτιβιστών είναι αυτή: Ο πραγματικός σκοπός των χημικών αεροψεκασμών. Και δεν θα επιτρέψουμε άλλα ψέματα, γιατί έχουμε κάνει πολύ δουλειά για να την πετάξουμε από το παράθυρο! Εξάλλου, ο μακαρίτης ο  A.C. Griffith, πρώην κυβερνητικός υπάλληλος (δείτε το βίντεο στο λινκ) δεν πέθανε τσάμπα επειδή είπε την αλήθεια. Και όχι μόνον αυτός, αλλά και πολλοί άλλοι! Και μετά παρουσιάζει τον... 
  4. κο Περδίκη, ως τον μοναδικό στον κόσμο από τους οικολόγους που μιλάει για τους χ.α. (άλλο ψέμα) ο οποίος είναι επίσης κουρδισμένος στις ίδιες γεωμηχανικές συχνότητες, διαγράφοντας από τον χάρτη τον κυνηγημένο Σέρβο Nikola Aleksic
  5. Πρόδρομος Κοφσανίδης Πρόεδρος ΕΟΕ - και τι να σχολιάσω εδώ, θα χρειαστεί άλλο τεράστιο άρθρο για τον αχταρμά και τις ανακρίβειες. Όταν δηλώνεις: Κάναμε αναλύσεις νερού και βρήκαμε... και δεν ΔΕίΧΝΕΙΣ τα αποτελέσματα των αναλύσεων, απλά γελοιοποιείς το θέμα. Με λίγα λόγια: ΔΕΝ ψεκάζουν πριν βρέξει, για να βρέξει και να έρθει πάνω μας, αλλά για το HAARP. Κι αν θέλουν να βρέξει, αφήνουν τη βροχή ή την δημιουργούν. Αν πάλι θέλουν καύσωνα και ανομβρία, επίσης το κάνουν, όπως κάνουν εδώ και 2 χρόνια στις ΗΠΑ και ειδικά στην Καλιφόρνια. Όσο για το ότιο ΟΗΕ το έχει παραδεχτεί, αν μπορεί να μας το δώσει και γραπτώς! Και....Δεν ψεκάζουν στο Ισραήλ; Που το είδε και το άκουσε αυτό; Οι Εβραίοι ψεκάζονται επίσης. Όχι από τους Αμερικάνους, μόνο, αλλά από την παγκόσμια οργάνωση σιωνιστών. Και το Ισραήλ ΕΠΊΣΗΣ ψεκάζεται γιατί είναι μέσα στο στρατιωτικό πρόγραμμα και δεν τους καίγεται καρφί για τους Ισραηλίτες.
Και οι Ισραηλίτες τσαντίζονται που τους ψεκάζουν και νομίζουν ότι το κάνουν οι ΗΠΑ και κακώς η κυβέρνηση τους έδωσε άδεια. Δείτε το βίντεο, ειδικά μετά το 4' έχει ενδιαφέρον! 
6. Ανδρέας Γιαννόπουλος - ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος καρδιολόγος, τα λέει καλά όσον αφορά το θέμα υγείας, αλλά θα έπρεπε να σταματήσει εκεί. Το... «αυτοί λένε με στόχο να μειώσουν την ηλιακή θερμοκρασία», ΑΥΤΟΊ που το διαδίδουν ΑΥΤΌ, είναι και ΑΥΤΟΊ - ΟΙ ΊΔΙΟΙ- που μας ψεκάζουν!

Εν κατακλείδι και το γράφω με μεγάλα γράμματα για να το χωνέψετε:
Planet vs Humans
Αν συνεχίζετε να το παίζετε ότι μας ψεκάζουν για το κλίμα, ΑΛΛΆ, κάνει κακό στην υγεία, το χάσαμε το παιγνίδι! Κανείς δεν θα δεχτεί να διαλυθεί ο πλανήτης για να σωθούν οι πληθυσμοί που τον καταστρέφουν (έτσι δεν λένε;) Γιατί οι καλοί οι επιστήμονες προσπαθούν να τον σώσουν και... δεν ξέρουν αυτοί; Αν δεν υπάρχει πλανήτης, δεν θα υπάρχουν και άνθρωποι. Και τι στο καλό, θα μας ψέκαζαν με κάτι κακό για την υγεία; Ξέρουν οι επιστήμονες. Ξέρουν και οι κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ.

Κι επίσης ήξερε και ο Μπρεζίνσκι που από τη δεκαετία του '70 δήλωνε ότι «Παρά τις αντιρρήσεις κάποιων για τις επεμβάσεις στο περιβάλλον, η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί»!

Τα έχουμε πει και γράψει άπειρες φορές, κύριοι "ακτιβιστές" και θα έπρεπε να μπορείτε και καλύτερα. Δεν ψεκάζουν στις εκλογές μόνο. Δεν ψεκάζουν για καταστολή, αλλά για να δουλεύει το HAARP που δημιουργεί ΚΑΙ καταστολή, ΚΑΙ σεισμούς, ΚΑΙ ακραία φαινόμενα, ΚΑΙ εκρήξεις ηφαιστείων ΚΑΙ.... δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, το ξέρουν ΠΛΈΟΝ ΌΛΟΙ!

Προς τι, λοιπόν, η συγκάλυψη; Μην σπάσετε κανένα νύχι ή φύγει πόντος από την κάλτσα;

Με λίγα λόγια, μόλις είδαμε ένα κατάπτυστο ντοκυμαντέρ που αντί να αποκαλύπτει, συγκαλύπτει -χειρότερη δουλειά κι από αυτή του Θεοδωράκη, γιατί η μισή αλήθεια σε φυλακίζει. Ολόκληρη σε ελευθερώνει.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν μας κάλεσαν;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα