Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Ενδυνάμωσης στη Ροδο!

Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Ενδυνάμωσης στη Ροδο!


Έναρξη Επόμενου Σεμιναρίου: Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014, στη Ρόδο


Στο σεμινάριο θα διδαχτείτε


  • Πώς μπορείτε να δημιουργείτε την πραγματικότητα που εσείς επιθυμείτε
  • Πώς να ελαφρύνετε την ενέργεια σας από βαριά συναισθήματα όπως ενοχές, ντροπή, θυμό,    ανησυχία, φόβο, αμφιβολία κλπ και να ανεβάσετε τις δονήσεις του ενεργειακού σας πεδίου.
  • Πώς  να αγαπάτε και να αποδέχεστε τον εαυτό σας και να βιώνετε την αξία σας.
  • Πώς να βρίσκετε τα περιοριστικά σας πιστεύω τα οποία σας σαμποτάρουν και να επαναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητο με τις πεποιθήσεις που σας εξυπηρετούν και σας εξελίσσουν.
  • Να βιώνετε την αξία σας και να απελευθερωθείτε από το φόβο της απόρριψης.
  • Να ενδυναμώσετε και να ενθαρρύνετε το εσώτερο παιδί.
  • Να ανεβάζετε τις δονήσεις από ξεκίνημα της ημέρας και να τις διατηρείτε.
  • Να έχετε ειρήνη με τον εαυτό σας και να έχετε πιο αρμονικές  σχέσεις σας  με τους γύρω σας.
  • Να  έρθετε σε επαφή με το πεδίο όπου  όλα είναι δυνατά, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί,  να βιώνετε συγχρονιστικά γεγονότα.
      
   

Μαζί θα λάβετε:

 
θα σας δοθούν οι ασκήσεις του σεμιναρίου  ηχoγραφημένες σε μορφή mp3 διότι είναι πολύ σημαντικό να εκτελείτε  τις ασκήσεις σας κατά την διάρκεια   και μετά την λήξη του σεμιναρίου. Επίσης θα  έχετε μια ατομική συνεδρια μαζί μου και θα λάβετε την προσωπική σας ακουστική άσκηση με το νέο σύστημα πεποιθήσεων που σας εξυπηρετεί για επαναπρογραμματισμό του υπουνείδητου.

Θα σας δοθούν δωρεάν υποστηρικτικές, θετικές δηλώσεις που αφορούν την ευημερία και την εσωτερική ελευθερία σας τις οποίες μπορείτε να τις περάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο και να τις ακούτε κατά την διάρκεια της ημέρας.
Επίσης στο τέλος του κύκλου θα λάβετε ένα βιβλιαράκι που περιέχει το όλο το υλικό του σεμιναρίου ώστε να συνεχίσετε να δουλεύετε με τον εαυτό σας.


Οι λέξεις έχουν δύναμη, δόνηση και είναι ενέργεια. Μάθετε πώς να εκφράζεστε.


Να θυμάστε ότι υλοποιούμε με το συναίσθημα. Υλοποιούμε αυτό που εκπέμπουμε. Χαμηλές δονήσεις προσελκύουν ανθρώπους χαμηλών δονήσεων. Υψηλές δονήσεις αγάπης, χαράς, ευγνωμοσύνης προσελκύουν ανθρώπους και καταστάσεις αντίστοιχων δονήσεων και  βιώνετε συγχρονιστικά γεγονότα και άκοπη υλοποίηση.

Πίσω από κάθε συναίσθημα είναι μια πεποίθηση δηλαδή αντίληψη για μένα, για τις καταστάσεις και για τους άλλους . Οι πεποιθήσεις που κυριαρχούν προσελκύουν ανθρώπους και καταστάσεις για να επιβεβαιωθούν . Επομένως αυτό που πιστεύετε αυτό και προσελκύετε.

Είναι κατανοητό ότι  χρειάζεται να απελευθερώσουμε το συναισθηματικό μας φορτίο και να επαναπρoγραμματίσουμε το υποσυνείδητο.

  

Διάρκεια Σεμιναρίου


Το σεμινάριο αποτελείται από έναν κύκλο 5 συναντήσεων/συνεδριών η πρώτη από τις οποίες είναι δωρεάν για να αποφασίσετε αν σας αρέσει και θα επιλέξετε να  παρακολουθήστε το σεμινάριο. Η πρώτη συνάντηση  με ελεύθερη είσοδο. την Παρσκευή 21 Νοέμβρη  στις 7 η ώρα . Αν επιλέξετε να το παρακολουθήστε, τα επόμενα μαθήματα είναι στις 21 Νοέμβρη, 5, 12 και 19 Δεκέμβρη στις 6.30 και το συνολικό κόστος 80 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες που θα μπορούν να λάβουμε μέρος στο σεμινάριο είναι το πολύ έως 6 άτομα.

  

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς

                                                                                                 
  • που έχετε την  πρόθεση να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας                                                    
  • που  έχετε την πρόθεση να ξεβολευτείτε για να βιώσετε αλλαγές στην πραγματικότητα σας             
  • που  δεν θέλετε να έχετε  μια στημένη ζωή επειδή δεν θα σας αφορά η γνώμη των άλλων  και ο κοινωνικός προγραμματισμός.
  • που έχετε το κουράγιο να στραφείτε μέσα σας για να απελευθερώσετε όποια  πεποίθηση δεν σας εξυπηρετεί.
  • που θα δεσμευτείτε με τον εαυτό σας ότι θα αφιερώνετε χρόνο να κάνετε τις ασκήσεις σας.

Είναι αδύνατο να δονείστε στην ίδια  στάσιμη ενέργεια, να έχετε τις ίδιες πεποιθήσεις και να θέλετε αλλαγές στη ζωή σας.

Είναι αδύνατο να ζείτε μέσα στην ανησυχία, στην αρνητικότητα  την έλλειψη εμπιστοσύνης, να έχετε νοητική στάση έλλειψης και ανεπάρκειας και να θέλετε να έχετε μια ζωή που απολαμβάνετε.

Βήμα- βήμα μπορούμε να αποκτήσουμε την εσωτερική μας ελευθερία, να ανεβάσουμε τις δονήσεις της ενέργειας μας και να ζήσουμε το πάθος της ψυχής και της καρδιάς μας.
Χρειάζεται να έχουμε το κουράγιο να στραφούμε μέσα μας και να ξεβολευτούμε και σας βεβαιώ οτι αυτό το μονοπάτι είναι πολύ γοητευτικό.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα