Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ρόδος: ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ-Δεν δέχονται άλλους λαθρομετανάστες στο χωριό τους!

Archangelos Rhodes-2


ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Συχνά παράνομοι μετανάστες που καταλήγουν στη Ρόδο φιλοξενούνται στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Στεφάνου σε ένα μικρό χώρο που δεν πληροί τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία τους.
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΡΤΖΩΝΗ
Στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται και οι 55 λαθρομετανάστες οι οποίοι αποβιβάσθηκαν χθες στην περιοχή Χόχλακας της Καταβιάς ανάμεσα στους οποίους μητέρες και μικρά παιδιά. Επειδή ο χώρος συνορεύει με το νηπιαγωγείο του χωριού οι μητέρες των παιδιών από το πρωί κάνουν παράπονα και ζητούν να μεταφερθούν σε άλλο χώρο οι αλλοδαποί.

Το πρόβλημα θα συζητηθεί εκτάκτως στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου σήμερα το μεσημέρι όπου αναμένεται να συμμετάσχει και ο δήμαρχος.
“Οι Αρχαγγελίτες είναι όλοι εξαγριωμένοι με αυτό το πρόβλημα. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε στο εξής να φέρουν ούτε ένα λαθρομετανάστη στο χωριό. Ξεκίνησαν να μας τους φέρνουν από πέρυσι και σήμερα έμαθα ότι μας έφεραν και άλλους. Δεν έχουμε τις υποδομές για να τους φιλοξενούμε, είναι αδύνατον! Και δεν μπορούμε να ανεχόμαστε από την αστυνομία να μας λένε ότι αν δεν τους θέλουμε  να τους ρίξουμε τη θάλασσα! Ας βρούνε λύση, τόσοι χώροι, τόσα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα υπάρχουν. Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τους δρόμους”, είπε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Α. Αργυρού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα