Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ξέχασαν να σας πουν για τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ε;

Αν ηθοποιός σημαίνει φως, ίσως μετεωρολόγος να σημαίνει σκοτάδι. Όχι μόνο οι προβλέψεις τους δεν μας φωτίζουν, αλλά ξεχνούν να ενημερώσουν το κοινό και για πολύ βασικά θέματα, όπως, Πάρτε τα μέτρα σας, καταφθάνουν τόνοι σκόνης από την Αφρική.
Picture
Αλλά πως να μας διαφωτίσουν; Μήπως ξέρουν κι αυτοί τι τους γίνεται με την τόση χειραγώγηση του καιρού; Κι όταν τους πεις δεν το πέτυχες, απαντούν: Α, η φύση είναι απρόβλεπτη... Ε, φταίει και η κλιματική αλλαγή... - Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Έτσι ξέχασαν να σας πουν ότι με βορειοδυτικούς ανέμους την Κυριακή θα έρθουν τόνοι σκόνης από την Αφρική. Θαύμα, θαύμα! Πως το κατάλαβα; Βγήκα έξω και δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μέρα μεσημέρι με τσιμπούσαν κουνούπια. Αυτά είναι τα Αφρικάνικα. 

Πήγα λοιπόν μετά να δω τι γίνεται στις εικόνες των δορυφόρων κι αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα: το "φαινόμενο" της μεταφοράς σκόνης από την Αφρική, που είναι "ανοιξιάτικο" φαινόμενο.

Μούγκα οι μετεωρολόγοι και μούγκα οι υπηρεσίες που θα έπρεπε να βαρέσουν καμπανάκι για τα επικίνδυνα αιωρούμενα  σωματίδια που μεταφέρονται με τη σκόνη. Α, φυλάνε τα καμπανάκια τους μόνο όταν θα ανάψουν ΠΆΛΙ τα τζάκια και θα καίνε γιατί δεν θέλουν με τίποτα να δώσουν φτηνό πετρέλαιο. Έτσι έχουμε:
Picture
Το meteo.gr που πρόσφατα έχει και πρόβλεψη για στη σκόνη από την Αφρική να δείχνει 0!!!


και ο κος Αρναούτογλου να λέει για... βορειοδυτικούς ανέμους; Ούπς! Και πως ήρθε η σκόνη; 

Picture
Δείτε αν έχετε όρεξη και το βίντεο για το Σαβ/κο, λέξη για σκόνη από την Αφρική!
Και η πραγματικότητα είναι αυτή: σκόνη ήρθε και πολύ μάλιστα, χημικοί αεροψεκασμοί και ξανά κλέψιμο του νερού της Αφρικής. Όταν η ζέστη μεταφέρεται τεχνητά προς το βορρά για να προκαλέσει το λιώσιμο των πάγων ώστε να υπάρξει πρόσβαση στις πηγές που κρύβει ανέκαθεν το έδαφος, λογικό είναι να μεταφέρεται και η σκόνη και όση υγρασία έχει αυτή η έρημη ήπειρος. 
Picture
Τα κόκκινα είναι τα επίπεδα υψηλής συγκέντρωσης αιωρουμένων σωματιδίων

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Ζήτησα από τον κο Αρναούτογλου να κάνουμε διάλογο με θέμα τη χειραγώγηση του καιρού, ιδιαιτέρως ή δημόσια. Ή αν θέλει να κάνω μονόλογο κι εκείνος απλά να διαβάζει. Κι εκείνος επέλεξε να κάνω τον "μονόλογο μου". Θα τον κάνω οσονούπω. Αλλά καλά θα κάνει κι εκείνος καθώς και οι συνάδελφοί του να ετοιμάζει την απολογία του. Κάποια στιγμή, όλη αυτή η σιωπή θα περάσει από δίκη, είτε ενώπιον ανθρώπων, είτε Θεού. Και τους συνιστώ να προτιμήσουν το πρώτο...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα