Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σε μνημείο λατρείας της συγκυβέρνησης μετατρέπονται οι Σφίγγες του τάφου της Αρχαίας Αμφίπολης!

10637610_800581336629232_1391378223_n
Σε μαρμάρινη αρχιτεκτονική κατασκευή η οποία θα αναπαριστά με παραστατικότατο τρόπο τα δύο ηγετικά στελέχη της ελληνικής δικομματικής κυβέρνησης (Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο) αποφασίστηκε τελικά να μετατραπούν τα δυο μεγαλοπρεπή αγάλματα με τις ακέφαλες Σφίγγες που βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στην είσοδο του βασιλικού τάφου της Αρχαίας Αμφίπολης!
Σταματάει η έρευνα των αρχαιολόγων για τα κεφάλια των Σφιγγών!
Με τα πρόσωπα του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου σε μαρμάρινη μορφή, θα αναπληρωθούν τα εξαφανισμένα Σφιγγο-κέφαλα. 

Πρόκειται για μία προσωπική ιδέα του Έλληνα Πρωθυπουργού η οποία τέθηκε κατά προτεραιότητα στο τραπέζι της συζήτησης των δύο κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Τρίτης.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχθηκε αμέσως και με μεγάλο ενθουσιασμό την ιδέα του Αντώνη Σαμαρά με αποτέλεσμα να έχει ήδη δοθεί  εντολή στις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Πολιτισμού να ξεκινήσουν τις εργασίες για την ανοικοδόμηση του νέου λατρευτικού μνημείου.
Σε χώρο λατρείας της συγκυβέρνησης θα μετατραπεί η αυλή του Μέγαρου Μαξίμου όπου και πρόκειται να φιλοξενηθεί το μνημείο αμέσως μετά την κατασκευή του!
Το ανακαινισμένο μνημείο των Σφιγγών η ολοκλήρωση της κατασκευής του οποίου υπολογίζεται να έχει συντελεστεί μέχρι τα τέλη του προσεχούς Σεπτεμβρίου πρόκειται να αποτελέσει έναν ιδανικό χώρο λατρείας των δύο ανώτατων στελεχών της συγκυβέρνησης!
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ιστορικής κατασκευής στην οποία έχει αποφασιστεί να τοποθετηθεί με χαραγμένα γράμματα η επιγραφή Greek Democracy, το μνημείο έχει προγραμματιστεί να μεταφερθεί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου.
Στην αυλή του Μέγαρου Μαξίμου η οποία θα μετατραπεί σύντομα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο λατρείας για τους υποστηρικτές και τους ψηφοφόρους των δύο κυβερνητικών κομμάτων, θα μπορεί να καταθέτει το σεβασμό και τη λατρεία του για την ελληνική κυβέρνηση οποιοσδήποτε πολίτης το επιθυμεί.
Για τον σκοπό αυτό η αυλή του Μεγάρου -από το τέλος Σεπτεμβρίου οπότε και όπως είπαμε θα έχει ολοκληρωθεί το έργο- πρόκειται να είναι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο ανοιχτή για τους πολίτες με σκοπό το μεγαλοπρεπές οικοδόμημα να είναι διαθέσιμο για λαϊκό προσκύνημα ανά πάσα στιγμή.
Για την μεταφορά του οικοδομήματος πρόκειται -σύμφωνα με πληροφορίες- να χρησιμοποιηθεί ο ειδικός γερανός που χρησιμοποιήθηκε στις ανασκαφές πρόσφατα για το άνοιγμα του δρόμου προς το εσωτερικό του βασιλικού τάφου.
Το Υπουργείο Πολιτισμού χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης έδωσε στο φως της δημοσιότητας την μακέτα του μνημείου (βλέπε φωτογραφία άρθρου).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα