Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Οι σκοτεινές δυνάμεις μέσα απ' τον κινηματογράφο



Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν πολλούς αντιπροσώπους στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Γνωρίζουν ότι αυτή η βιομηχανία είναι ένα μεγάλο μέσο για να επηρεάσουν τις μάζες των ανθρώπων.

Στις περισσότερες ταινίες, εντυπώνεστε δυνατά με εγκλήματα, καταστροφές, φόνους, ακραία βία, ξυλοδαρμούς και σκοτωμούς. Εντυπώνεστε με διάφορους τρόπους για το ασύδοτο σεξ. Αυτή είναι η ηθική πλευρά του θέματος. Κάνουν επίσης πολιτικούς υπαινιγμούς, οι οποίοι υπογείως βυθίζονται στα “κόκαλα” του κοινού.

Σε πολλές ταινίες βλέπετε ότι ακόμα κι αν ένα άτομο είναι σωστό στην άποψη ή στην κρίση του και στέκεται ενάντια σε εκείνους που παραβιάζουν τα δικαιώματα των ανθρώπων, η αστυνομία καλείται να λύσει το πρόβλημα αντί για τη δικαιοσύνη. Η αστυνομία θα είναι νικήτρια στο τέλος, ακόμα κι αν η δικαιοσύνη θάβεται.



 Αυτές οι ταινίες σας επηρεάζουν ώστε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί να μην σκέφτεστε και δράτε πέρα απ’ τα όρια του κατεστημένου και των συμφερόντων του, ακόμα κι αν όλες οι προσπάθειές σας κατευθύνονται προς το καλό του έθνους σας και της ανθρωπότητας. 

Αυτή είναι μια ισχυρή προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων να σκοτώσουν κάθε νέα ιδέα που η νεολαία μπορεί να έχει για να αλλάξει τα πράγματα και να οδηγήσει την εθνική ή παγκόσμια ζωή προς ευτυχέστερες συνθήκες. Αφότου παρακολουθήσει κάποιος τέτοιες ταινίες σκέφτεται, “Γιατί να αποπειραθώ για κάτι καινούργιο, εάν το τέλος είναι καταστροφή;”

Οι σκοτεινοί πράκτορες ακόμα ψιθυρίζουν, “Προσπαθήσαμε μέσα απ’ αυτές τις ταινίες να αφυπνίσουμε την αντίσταση απέναντι στην αδικία και δείξαμε πόσο σκληρές μπορεί να είναι κάποιες αρχές και οι εξουσίες”. Υπογείως ωστόσο εννοούν, “Προσπαθήστε ν’ αντισταθείτε στην εξουσία, αλλά θυμηθείτε όλους τους πυροβολισμούς και τους σκοτωμούς που αυτό θα φέρει. Αυτή θα είναι η μοίρα σας και η μοίρα όσων σας ακολουθούν”.

Οι σκοτεινές δυνάμεις δημιουργούν βαθιά συμπάθεια μέσα απ’ αυτές τις ταινίες προς εκείνους τους ήρωες που εργάζονται για το Κοινό Καλό. Αυτή η συμπάθεια του κοινού φτάνει σε τέτοιο βαθμό, που αρχίζει να ταυτίζεται με τους “καλούς”, οι οποίοι τελικά σκοτώνονται και καταστρέφονται χωρίς έλεος. Έτσι, το κοινό ηττείται ψυχολογικά. Με κανέναν τρόπο ένα μέλος του κοινού δεν θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μια νέα αλλαγή γιατί είναι ήδη σκοτωμένο ψυχολογικά.

Όταν παρακολουθείτε ταινίες προσπαθήστε να παρατηρήσετε αυτό το στοιχείο και να δείτε πως, με όλη την πανουργία και τις τεχνικές, προσπαθούν με κάθε τρόπο να νικήσουν μέσα σας κάθε πραγματική ανθρωπιά, προειδοποιώντας σας ότι στο τέλος η καταστροφή σας είναι αναπόφευκτη.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα