Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Υπερκόπωση από το συνεχές σκίσιμο μνημονίων υπέστη ο Αντώνης Σαμαράς!

samaras
Στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» εισήχθη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας με έκδηλα τα σημάδια κούρασης ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από έντονη αδιαθεσία αλλά και πόνους στα χέρια που άρχισε να αισθάνεται λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
«Υπερκόπωση ελαφριάς μορφής» η ιατρική διάγνωση των γιατρών που εξέτασαν τον Έλληνα πρωθυπουργό

Από υπερκόπωση η οποία είναι ελαφριάς ευτυχώς μορφής πάσχει ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με τους ιατρούς που επελήφθησαν του δυσάρεστου και απρόοπτου περιστατικού το οποίο ανάγκασε τον πρωθυπουργό να διακόψει πρόωρα τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Πάνω από 1.000 μνημόνια έχει καταφέρει να σκίσει μέχρι σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός!
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς εδώ και δύο χρόνια έχει σκίσει πάνω από 1000 μνημόνια συνολικά. Όπως διαβεβαιώνουν οι συνεργάτες του, τα μνημόνια σκίζονταν πάντα με γυμνά χέρια χωρίς ποτέ να γίνει χρήση από αυτόν κάποιου γαντιού, ψαλιδιού ή άλλου βοηθητικού εργαλείου, γεγονός που σύμφωνα με τους γιατρούς εξηγεί και τους πόνους που ο πρωθυπουργός αισθάνεται στα χέρια.
Μέχρι το πρωί της Τρίτης θα κρατήσει η νοσηλεία του πρωθυπουργού στον Ευαγγελισμό.
Mέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις (σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών), πρόκειται να διαρκέσει η νοσηλεία του Αντώνη Σαμαρά στην παθολογική κλινική του Ευαγγελισμού.
Ο Αντώνης Σαμαράς μετά το εξιτήριό του θα πρέπει σύμφωνα με τους γιατρούς να ξεκουράζεται συχνά και να μην επιδίδεται σε ασχολίες που απαιτούνε σωματική κόπωση.Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι  γιατροί βάζουνε ουσιαστικά ένα απρόσμενο φρένο στην αγαπημένη συνήθεια του πρωθυπουργού που ήτανε και η αιτία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή του πρωθυπουργού βρίσκεται πάντα και το γνωστό κινητό τηλέφωνο τελευταίας γενιάς που συνηθίζει να χρησιμοποιεί καθημερινά προκειμένου να επικοινωνεί με τον Θεό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα