Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ


Ο ομοφυλόφιλος στην εποχή μας έχει ξεσαλώσει. Τέτοιο πράμα δεν είχε ματαγίνει στο παρελθόν, είναι δουλειά των τελευταίων δεκαετιών. Ο gay, και μαγκιά του, όλο και περισσότερο απλώνεται, επιβάλλεται και δείχνει ξεκάθαρα την ταυτότητά του. Ξεχάστε, σου λέει, αυτά που ξέρατε. Είμαι αυτός που είμαι, και, θέλετε δεν θέλετε, θα γίνω δήμαρχος και μητροπολίτης, στα φανερά πλέον, αξιωματικός και άμα λάχει ακόμα και αρχιμαφιόζος.
Είναι και δυνατός η αδερφή σήμερα. Και αθλητικός. Και τσαμπουκάς. Έχει και θυμό, οργή και θράσος. Του λείπουν τα αρχίδια, όμως. Τα αρσενικά αρχίδια, για να κάνουμε ταμείο. Εκείνα τα αρχίδια που γουστάρουν γυναικείο κόλπο.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Δυο ειδών οι όρχεις, είναι οι αντρικοί, είναι και οι αρσενικοί. Να ξέρουμε τι λέμε. Τα αρσενικά αρχίδια αποτελούν την έδρα ενός άλλου φρονήματος. Έτσι είναι. Είναι η έδρα του αρσενικού φρονήματος. Καμμία σχέση με εθνικό και στρατιωτικό φρόνημα, με πολιτικό και θρησκευτικό φρόνημα.
Είναι τεράστια λέξη το “φρόνημα”, και απ΄εκεί βγαίνει ο φρόνιμος, που στα ελληνικά, όχι αυτά που ξέρετε, όχι αυτά τα ελληνικά που τα έχετε κάνει σα τη μούρη σας, θα πει κάτι πολύ μεγάλο και βαθύ. Δεν είναι το φρόνιμο παιδί, το καλό, αυτό που δεν κάνει αταξίες. Έλα! Μην τη σκαρτέψουμε την κουβέντα.
Φρόνημα θα πει έχω τεράστια επικοινωνία με τα αρσενικά μου αρχίδια. Είπαμε. Τα αρχίδια έχει έδρα το φρόνημα. Όπως ο κώλος ή, ο αγκώνας π.χ. είναι έδρα άλλων πραγμάτων.
Και ο ομοφυλόφιλος γαμάει. Κανονικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αρσενικά αρχίδια. Όταν, όμως, μιλάμε για φρόνημα, δεν αναφερόμαστε μονάχα στο γαμήσι. Όχι, βέβαια. Μιλάμε για πνεύμα, ελεύθερο και ρωμαλέο. Αυτό το επιβεβαιώνει, το εκφράζει το φρόνημα, που απλά κατοικεί και επικοινωνεί με τ' αρχίδια.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα