Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΝΑ(1ο μέρος)

SoulBody

Η επιστήμη φτάνει στο σημείο όπου θ’ αναγκαστεί να παραδεχθεί το γεγονός του αιθερικού σώματος, γιατί η άρνηση της παραδοχής του θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια σε σύγκριση με την αποδοχή της ύπαρξής του. Oι επιστήμονες αποδέχονται ήδη το γεγονός της αιθερικής ύλης.
Επισυμβαίνουν συνεχώς φαινόμενα τα οποία, αν δεν ερμηνευθούν με βάση την αιθερική ύλη, θα παραμείνουν στην περιοχή του υπερφυσικού.
O ιατρικός κόσμος έχει αρχίσει να μελετά το θέμα της ζωτικότητας, την επίδραση των ηλιακών ακτίνων πάνω στο φυσικό οργανισμό και τους υποκείμενους νόμους της εγγενούς και ακτινοβόλου θερμότητας. Αρχίζουν να αποδίδουν στη σπλήνα λειτουργίες που δεν αναγνωρίζονταν μέχρι τώρα, να μελετούν τα αποτελέσματα της δράσης των αδένων και τη σχέση τους με την αφομοίωση των ζωτικών ουσιών από το σωματικό μηχανισμό. Βρίσκονται στο σωστό δρόμο, το γεγονός του αιθερικού σώματος και της βασικής του λειτουργίας θα εδραιωθεί πέρα από κάθε αμφισβήτηση και ολόκληρος ο σκοπός της προληπτικής και θεραπευτικής ιατρικής θα μετατοπισθεί σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο.

Καθώς η φύση και οι λειτουργίες του αιθερικού σώματος του ανθρώπου θ’ αποκτούν την ορθή τους θέση στη σκέψη του κόσμου και καθώς θα συνειδητοποιείται ότι το αιθερικό είναι το σημαντικότερο απ’ τα δύο φυσικά σώματα, ο άνθρωπος θα έλθει σε στενότερη συνειδητή επαφή με τις άλλες εξελίξεις που ανελίσσονται σε αιθερική ύλη όπως ο ίδιος στο πυκνό φυσικό σώμα.
Υπάρχουν ορισμένες μεγάλες ομάδες οντοτήτων που ονομάζονται «ντέβα των ίσκιων» ή ιώδεις ντέβα, που συνδέονται στενά με την εξελικτική ανάπτυξη του αιθερικού σώματος του ανθρώπου και που διαβιβάζουν σ’ αυτόν την ηλιακή και πλανητική ακτινοβολία. Το αιθερικό σώμα του ανθρώπου δέχεται πράνα διαφόρων ειδών και με διάφορους τρόπους κι όλοι αυτοί οι τρόποι τον φέρνουν σ’ επαφή με ποικίλες οντότητες.
1.Ηλιακή Πράνα.
Η ηλιακή πράνα είναι εκείνο το ζωτικό και μαγνητικό ρευστό που ακτινοβολείται από τον ήλιο και διαβιβάζεται στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου με τη μεσολάβηση ορισμένων ντεβαϊκών οντοτήτων πολύ υψηλής τάξης και χρυσής απόχρωσης.
Διέρχεται απ’ τα σώματά τους και εκπέμπεται σαν ισχυρή ακτινοβολία που επιδρά ευθέως μέσω ορισμένων πλεγμάτων στην ανώτερη περιοχή του αιθερικού σώματος, την κεφαλή και τους ώμους, κατέρχεται στο αιθερικό αντίστοιχο του φυσικού οργάνου της σπλήνας και από εκεί διαβιβάζεται ισχυρά στην καθαυτή σπλήνα.
Οι χρυσαφιές αυτές πρανικές οντότητες βρίσκονται στον αέρα πάνω από μας και είναι ιδιαίτερα δραστήριες σε ορισμένα μέρη του κόσμου όπως η Καλιφόρνια και σ’ εκείνες τις τροπικές χώρες όπου ο αέρας είναι καθαρός και ξηρός και όπου οι ακτίνες του ηλίου θεωρούνται ότι είναι εξαιρετικά ευεργετικές. Οι σχέσεις του ανθρώπου με την ομάδα αυτή των ντέβα είναι πολύ στενές αλλά ενέχουν ακόμη πολλούς κινδύνους για τον άνθρωπο. Οι ντέβα αυτοί είναι πολύ ισχυρής τάξης και πάνω στη δική τους γραμμή είναι πιο εξελιγμένοι απ’ τον άνθρωπο.
O απροστάτευτος άνθρωπος βρίσκεται στο έλεός τους και απ’ αυτή την έλλειψη προστασίας και την αδυναμία του να κατανοήσει τους νόμους της μαγνητικής αντίστασης ή της ηλιακής άπωσης προκύπτει, για παράδειγμα, η απειλή της ηλίασης. Όταν το αιθερικό σώμα και οι αφομοιωτικές του διαδικασίες κατανοηθούν επιστημονικά, ο άνθρωπος θα γίνει απρόσβλητος από κινδύνους που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία. Θα προστατεύεται εφαρμόζοντας τους νόμους που διέπουν τη μαγνητική άπωση και έλξη κι όχι φορώντας ρούχα ή αναζητώντας καταφύγιο. Είναι κυρίως ζήτημα πόλωσης.
Οι ηλιακοί αυτοί ντέβα προσλαμβάνουν τις ακτινοβόλες ακτίνες του ηλίου που φτάνουν απ’ το κέντρο του στην περιφέρεια μέσω ενός από τους τρεις αγωγούς προσέγγισης, τις διαβιβάζουν στον οργανισμό τους και τις εστιάζουν εκεί. Δρουν περίπου όπως δρα ένας συγκλίνων φακός. Οι ακτίνες αυτές αντανακλώνται έπειτα ή διαβιβάζονται στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου, συλλαμβάνονται απ’ αυτόν και αφομοιώνονται εκ νέου. Όταν το αιθερικό σώμα είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργεί κανονικά, αρκετή απ’ αυτή την πράνα απορροφάται για να διατηρήσει τη μορφή οργανωμένη. Αυτό είναι το όλο αντικείμενο της λειτουργίας του αιθερικού σώματος. Η υπόλοιπη πράνα αποβάλλεται με την μορφή φυσικού μαγνητισμού.
O άνθρωπος συνεπώς επαναλαμβάνει σε μικρότερη κλίμακα το έργο των μεγάλων ηλιακών ντέβα και με τη σειρά του προσθέτει το μερίδιο του της αναπολωμένης κι επαναμαγνητισμένης εκπόρευσης στο σύνολο της πλανητικής αύρας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα