Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Η πρόσφατη κτηνωδία του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, η εμφάνιση του χαλιφάτου ISIS στο Ιράκ και τα προβλήματα στην Ουκρανία μπορούν πλέον να αποδοθούν στην ίδια πηγή: τους Nazionists.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford

Η Ναζιστική / Σιωνιστική (Nazionist) μαφία "κυκλώνει τα βαγόνια" καθώς οι έρευνες φτάνουν στο μηδέν για Bush / Netanyahu.
Μια από τις θυγατρικές των Αμερικανών / Σιωνιστών καλικάτζαρωνΑς ξεκινήσουμε με την εκστρατεία ISIS. Εδώ είναι ό,τι η MI5 και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών ήταν σε θέση να συγκεντρώσουν πρόσφατα: Το ISIS ελέγχεται από τη CIA / RAND Corporation από την έδρα της στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα της Τουρκίας. Αυτό υποστηρίζει προηγούμενους ισχυρισμούς από διαφορετικές πηγές ότι ένας οργανισμός γνωστός ως JamestownFoundation διευθύνει τις βάσεις εκπαίδευσης της CIA στην Τουρκία. Το ISIS έχει επίσης τη δική του πυρηνική ικανότητα εκτός επίσημου κυβερνητικού ελέγχου, λένε οι πηγές. Επιπλέον, έχει προσδιορισθεί ότι οι δορυφορικές επικοινωνίες που χρησιμοποιούνται από το ISIS ελέγχονται από την Ιερουσαλήμ. Την ίδια στιγμή, τα μη-επανδρωμένα βομβαρδιστικά (drones) του ISIS είναι χειριζόμενα από τη στρατιωτική βάση του Fort Huachuca στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

I.S.I.S.: Ομαδικές εκτελέσεις από "μουσουλμάνους" με Αμερικανικό εξοπλισμό.

Εξάλλου, οι αυθεντικοί μουσουλμάνοι στο Ιράκ λένε πως οι μαχητές του ISIS "δεν μοιάζουν με τους μουσουλμάνους και δεν ενεργούν σαν μουσουλμάνοι." Οι ντόπιοι είναι επίσης πολύ καχύποπτοι με τα American SUVs και τον Αμερικανικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούν, σύμφωνα με πηγές της κοινωνίας του Πράσινου Δράκου. Έτσι, το ISIS έχει αρχίσει να διαφαίνεται πλέον με καχυποψία σαν μια εκ νέου επωνυμία της Ναζιστικά συνδεδεμένης Μουσουλμανικής Αδελφότητας και μια προσπάθεια να καταλάβουν το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής που η Αραβική Άνοιξη απέτυχε να καταλάβει.

Ο χάρτης του παραλόγου

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην κατάσταση στο Ισραήλ. Εδώ έχουμε μια εκστρατεία που ξεκίνησε με την αμοιβαία απαγωγή και δολοφονία (είτε πραγματική ή πλαστή) μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Στη συνέχεια έχουμε τη Hamas θυγατρική της Mossad να εκτοξεύει πυραύλους προς το Ισραήλ για να αναθερμάνει τη μεγάλη παράνοια που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ του υπό πλύση εγκεφάλου Εβραϊκού πληθυσμού του Ισραήλ. Στη συνέχεια, έχουμε τον Ισραηλινό στρατό να επιτίθεται στο Λωρίδας της Γάζας με τον ίδιο τρόπο όπως και οι Ναζί κάποτε επιτέθηκαν στο γκέτο της Βαρσοβίας.

«ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΝΚΗ;»

Τώρα ας πάμε στην Ουκρανία. Εκεί, όπως οι πηγές μας στη Ρωσία επισημαίνουν, ένας αγγλόφωνος μισθοφορικός στρατός πέταξε εκτός μια νόμιμη κυβέρνηση και εγκατέστησε ένα καθεστώς μαριονέτα που άρχισε αμέσως τις προκλήσεις κατά της Ρωσίας και των Ρωσόφωνων στο εσωτερικό της Ουκρανίας. Οι μισθοφόροι επιπλέον απειλούν να κόψουν τον αγωγό φυσικού αερίου που συνδέει τη Ρωσία με τη Γερμανία. Αυτοί, όπως το ISIS, ισχυρίζονται επίσης πως έχουν πυρηνικά όπλα μη ελεγχόμενα από την κυβέρνηση. Αυτή η εκστρατεία επίσης διευθύνεται από τη Rand Corporation, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.

Ας μην ήταν στη μέση ο Ρωσικός αγωγός και θα σου έλεγα...

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι η Γερμανική κυβέρνηση έχει διατάξει τον επικεφαλής της παράταξης CIA Ναζί / Bush στη Γερμανία να φύγει από τη χώρα και έχει ξεκινήσει μια εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της CIA στη Γερμανία. Επιπλέον, μια Ρωσική πηγή πληροφοριών είπε στη WDS (White Dragon Society) πως είχαν εκδώσει μια προειδοποίηση ότι επρόκειτο να επιτεθούν στο Κίεβο πρωτεύουσα της Κριμαίας με πυρηνικά όπλα εάν το κατοχικό καθεστώς κατελάμβανε τη Ρωσόφωνη Ουκρανική πόλη Donetsk. Η WDS στη συνέχεια ενημέρωσε τους Ρώσους ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις αν προωθηθούν και προσαρτήσουν τα Ρωσόφωνα τμήματα της Ουκρανίας.


Εκτός από αυτό, η White Dragon Society έλαβε e-mails που πιστεύεται ότι προέρχονται επίσης από την ίδια Nazionist Rand Corporation απειλώντας για «μαγνητικούς παλμούς και πυρηνικές ψευδείς επιχειρήσεις Νότια του Πεκίνου και στη Νοτιοανατολική Ασία, μια χορηγία της CIA».


Έτσι, εκτός από την αρπαγή ενεργειακών βασικών σημείων πίεσης, τι προσπαθεί η Ναζιστική Rand Corporation να επιτύχει με την πυρηνική απειλή στην Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή και την Κίνα; Γιατί το Ισραήλ ξεκίνησε μια τέτοια φρικώδη εκστρατεία;

Σαρανταποδαρούσα Thad Allen...ο κατάλογος της Γαλαξιακής ανακύκλωσης μοιάζει ατελείωτος.

Πρέπει να πάμε πίσω λίγα χρόνια τον Φεβρουάριο του 2011 όταν ο ναύαρχος Thad Allen της Rand Corporation, μαζί με μια μεγάλη ομάδα του Κογκρέσου, επισκέφθηκαν τη Νέα Ζηλανδία για να ζητήσουν τη χρήση είτε του South Island ή της Τασμανίας ως κατοικία για μια ομάδα περίπου 1 εκατομμυρίου Sabbatean μελών της μαφίας που ήθελαν να ξεφύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Νέα Ζηλανδία αρνήθηκε και χτυπήθηκε από ένα τεράστιο σεισμό λίγο μετά αφού ο Allen και τα μέλη του Κογκρέσου έφυγαν.


Η Ιαπωνία επίσης χτυπήθηκε από ένα τεράστιο τσουνάμι και σεισμό στις 11 Μαρτίου 2011, όταν αρνήθηκαν να επιτρέψουν αυτοί οι ίδιοι πρόσφυγες να ζήσουν στο Βόρειο Νησί του Hokkaid, σύμφωνα με Ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών και άλλες πηγές.
Τώρα, έχουμε μέλη του Κογκρέσου,και άλλους να δημιουργούν μια ασταμάτητη «φουσκοθαλασσιά» απαιτώντας μια πραγματική έρευνα για την επίθεση 911 (11/9/2001). Εάν μια επίσημη έρευνα αρχίσει, θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην αποκάλυψη της ενδελεχούς διείσδυσης και του σφετερισμού της κυβέρνησης των ΗΠΑ από αυτή την μαφία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι είναι αυτοί που θα καταλήξουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA που δημιούργησαν για να προορίζονται τα θύματά τους.

Τυφώνας Katrina...ένα εγχώριο πείραμα για τους Αμερικανούς πρότυπο για παγκόσμια χτυπήματα.

Θυμηθείτε, πως ο Thad Allen ήταν υπεύθυνος για τον τυφώνα Katrina την καιρική πολεμική επίθεση στη Νέα Ορλεάνη που λειτούργησε ως μια άσκηση για να δουν αν μια φυσική καταστροφή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να βάλουν τους Αμερικανούς (σε αυτή την περίπτωση σχεδόν αποκλειστικά Αφροαμερικανούς) σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.


Ευτυχώς για εμάς, φαίνεται ότι ο Thad Allen και οι όμοιοί του, δεν είναι οι μόνοι με όπλα καιρικού πολέμου. Την περασμένη εβδομάδα ένας "σούπερ-τυφώνας που συμβαίνει μια φορά σε δεκαετίες" κατευθυνόταν για το Τόκιο, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ποτέ δεν χτύπησε. Κάτι τον εξαφάνισε.


 
Ο τεχνητός τυφώνας Νεο(α)γκούρι που "κατά λάθος" ποτέ δεν έφτασε στον προορισμό του.

Τόσο τα εναλλακτικά όσο και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ήταν προκατειλημμένα για αυτή την καταιγίδα σε μεγάλο βαθμό πριν να χτυπήσει και το βούλωσαν εξ ολοκλήρου όταν εξαφανίστηκε. Αυτό έχει συμβεί τώρα πολλές φορές.
Η WDS και οι σύμμαχοί της θα σταματήσουν επίσης οποιεσδήποτε προσπάθειες από την κλίκα να χρησιμοποιήσει το HAARP και άλλη τέτοια τεχνολογία για να ανατινάξει το Yellowstone σούπερ-ηφαίστειο ή να προκαλέσει οποιαδήποτε άλλη ανθρωπίνως τεχνητή "φυσική καταστροφή" με μαζικές απώλειες.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!
 
Έτσι, τώρα που προσεγγίζουμε μια κρίσιμη μάζα των Αμερικανών που έχουν ξυπνήσει για το τι έχει γίνει σε αυτούς, και απαιτούν δικαιοσύνη, έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύ επικίνδυνο και στριμωγμένο θηρίο, αλλά θα βρουν ότι έχουν πολλούς ισχυρούς φίλους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στο ίδιο πλάσμα.

BRICS bank...Εναλλακτικό μέλλον στην παγκόσμια οικονομία.

Μιλώντας για τον υπόλοιπο κόσμο, εδώ βλέπουμε όλο και περισσότερες καλές ειδήσεις την ημέρα. Αυτή την εβδομάδα τα έθνη BRICS θα έχουν τη σύνοδο κορυφής και επίσημα την έναρξη της BRICS Τράπεζας και του BRICS ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Θα προωθήσουν επίσης ένα «πολυπολικό» κόσμο αντί μιας φασιστικής, κεντρικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

...And the winner is...No cabal.

Στην Ινδονησία, την πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο, ο Joko Widodo, ένας έντιμος υποψήφιος που υποστηρίζεται από την 177 εθνών συμμαχία BRICS κι όχι από την cabal, κέρδισε μια αποφασιστική νίκη κατά του cabal αντιπάλου του.

Έκλεισε το μαγαζί συναλλαγών εδώ στο Βατικανό

Εν τω μεταξύ, το Βατικανό, κάποτε μια φωλιά Σατανιστών, συνεχίζει να «καθαρίσει το σπίτι του» και να γίνεται πραγματικά Χριστιανικό και πάλι. Η τράπεζα του Βατικανού έχει κλείσει πάνω από 3000 λογαριασμούς που χρησιμοποιούνταν από τους Sabbateans στο παρελθόν για να δωροδοκήσουν και να ελέγχουν ανώτερους πολιτικούς σε όλο τον κόσμο. Η P2 Στοά στο Βατικανό λέει τώρα πως το τελευταίο εμπόδιο στο νέο οικονομικό σύστημα είναι οι "Bush Khazarians [Sabbateans]."


Επιπλέον, ο Πάπας παραδέχεται, ως πρόδρομος σε μια μεγάλη εκκαθάριση, πράγματα όπως το γεγονός πως περίπου 2% των καθολικών κληρικών είναι παιδεραστές. Επίσης υπαινίχθηκε πως η εκκλησία θα τερματίσει την πρακτική της αγαμίας.

«Τσάρλυ, στείλτο το σούργελο πριν αρχίσω τα φαπίδια. Δεν τη βλέπεις ότι φορά ψόφιο φασιανό για καπέλο;»

Στην Αγγλία το παιδόφιλο Sabbatean / Nazionist και συνδεόμενο δίκτυο εκβιασμού στο Κοινοβούλιο επίσης καθαρίζεται. Επιπλέον, κάτι φαίνεται να συμβαίνει με τη Βρετανική βασιλική οικογένεια. Οι εκθέσεις ειδήσεων λένε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ διέταξε τον πρίγκιπα Charles να πάρει διαζύγιο από την Camela Parker Bowles.

 Οι πηγές μας στην MI6 λένε ό,τι ο επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας δεν θα είναι ούτε ο Charles ούτε ο μεγαλύτερος γιος του William, αλλά μάλλον ο Harold, του οποίου ο πατέρας δεν είναι ο Charles. Αυτό θα σήμαινε ότι η Αγγλία θα έχει ξανά βασιλιά Harold, για πρώτη φορά από το 1066.


Τέλος, οι Γνωστικοί Ιlluminati μυστηριωδώς υποσχέθηκαν στη WDS την περασμένη εβδομάδα πως «πρόκειται να γράψουν ένα νέο κεφάλαιο της Βίβλου».ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα