Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Διεθνή καριέρα κομπάρσου-γλάστρας σε ταινίες ξεκινάει ο Κάρολος Παπούλιας, αμέσως μετά τη λήξη της προεδρικής του θητείας!

παπουλιας
Αποφασισμένος να συνεχίσει να εργάζεται με υπερβολικά καταπιεστικούς και εξουθενωτικούς όρους, ακόμη και μετά την λήξη του έργου που επιτελεί ως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αδιαφορώντας μάλιστα για το προχωρημένο της ηλικίας του, είναι όπως όλα δείχνουν ο Κάρολος Παπούλιας.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο ως γνωστόν ανέλαβε το τιμητικό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατία στις 12 Μαρτίου του 2005, αν και έχει συμπληρώσει ήδη αισίως τα 85 χρόνια ζωής, μολαταύτα τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σβήσει την εσωτερική του φλόγα για ακατάπαυστη πνευματική και σωματική εργασιακή κόπωση.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις έκτακτες δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου επιτέλους να τοποθετηθεί επίσημα σχετικά με τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά δίκτυα το τελευταίο διάστημα, και κάνανε λόγο για δελεαστικές προτάσεις που του έχουνε εδώ και καιρό γίνει για άμεση εισχώρησή του στον κινηματογραφικό στίβο στον αγαπημένο του καλλιτεχνικό ρόλο, δηλαδή σε αυτόν του κομπάρσου.
Όπως ο ίδιος ο Κάρολος Παπούλιας τόνισε στους δημοσιογράφους από το μέσο κιόλας της προεδρικής του θητείας είχαν αρχίσει  να πέφτουνε στο γραφείο του κυριολεκτικά σαν βροχή οι προτάσεις τόσο από Έλληνες όσο και από διάσημους ξένους σκηνοθέτες και παραγωγούς ταινιών οι οποίοι επιθυμούσανε διακαώς να τον πείσουν να εγκαταλείψει την πολιτική του καριέρα και να δοκιμάσει τις αποδεδειγμένα μεγάλες ικανότητές του στον ρόλο του βοηθητικού ηθοποιού ο οποίος μπορεί φαινομενικά να έχει δευτερεύον ρόλο στις ταινίες, η ωμή πραγματικότητα όμως είναι ότι η συμβολή αυτού είναι καθοριστικότατη στην εξέλιξη ορισμένων σκηνών που απαιτούνε την ύπαρξη γλάστρας.
Ως γνωστόν, η προεδρική θητεία του Κάρολου Παπούλια λήγει επίσημα στις 12 Μαρτίου του 2015 οπότε η διεθνή καριέρα που σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει στον φαινομενικά δευτερεύον αλλά στην πραγματικότητα υπερπολύτιμο ρόλο που έχει ένας βοηθητικός ηθοποιός στις ταινίες, δεν μπορεί να ξεκινήσει με τίποτα πριν περάσει η προαναφερόμενη ημερομηνία.
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των επίμαχων σημερινών δηλώσεων του Κάρολου Παπούλια στους δημοσιογράφους:
«Προκειμένου να ξεκαθαριστεί επιτέλους το ζήτημα σχετικά με το τί ακριβώς πρόκειται να ασχοληθώ μόλις λήξει η προεδρική μου Θητεία, νιώθω την ανάγκη να παραδεχθώ δημόσια στον ελληνικό λαό ότι εδώ και πολύ καιρό ενώ μάλιστα η προεδρική μου θητεία ήταν ακόμη στο μέσο τηςβολιδοσκοπούμουν συνεχώς από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες και παραγωγούς ταινιών που θέλανε με κάθε τρόπο να με πείσουν να δοκιμάσω τις ικανότητες στον ρόλο που εδώ και χρόνια συνειδητοποίησα και εγώ ο ίδιος ότι μου ταιριάζει γάντι, δηλαδή σε αυτόν του κομπάρσου.
Επειδή όμως σέβομαι τους βουλευτές που με εμπιστεύθηκαν ως πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν διανοούμουνα με τίποτα να προβώ σε βεβιασμένες κινήσεις πριν επέλθει επίσημα η λήξη της προεδρικής μου θητείας.
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα νομίζανε ότι όλα αυτά που διαδίδονταν για εμένα ήτανε αποκυήματα φαντασίας των δημοσιογράφων, λόγω του αντικειμενικά προχωρημένου της ηλικίας μου. Ουκ ολίγοι σίγουρα θα πίστευαν ότι από τον Μάρτιο θα αρχίσω και εγώ ως κλασσικός παππούς θα αρχίσω να ξημεροβραδιάζομαι στα ΚΑΠΗ και να παίζω τάβλι με τα υπόλοιπα γεροντάκια.
Όλοι αυτοί όμως αγνόησαν κάτι πολύ σημαντικό που με διακρίνει ως προσωπικότητα. Το ότι είμαι ιδεολογικά εργασιομανής! Το πάθος μου για σκληρή δουλειά δεν πρόκειται να σβήσει σε οποιαδήποτε ηλικία και να φτάσω.
Αυτή την περίοδο μελετάω εξονυχιστικά μαζί με το επιτελείο μου, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων διαλειμμάτων που κάνω στο Μέγαρο μεταξύ των ύπνων μου, όλες τις προτάσεις που έχουνε γίνει μέχρι σήμερα για συμμετοχή σε ταινίες ως κομπάρσος-γλάστρα.
Αν τελικά πάρω -όπως είναι και το πιο πιθανό- την απόφαση να κάνω το μεγάλο αυτό βήμα, να γνωρίζετε πως η καριέρα μου θα είναι διεθνής και θα διαφημίσει την χώρα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη γη».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα