Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι πρώτες λέξεις του παιδιού μου ήταν στα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!»

georgiadis
Μεγάλη εντύπωση σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε τηλεοπτικό παράθυρο ενημερωτικής εκπομπής, όταν του δόθηκε από τον παρουσιαστή η ευκαιρία να αφήσει για λίγο στην άκρη την πολιτική επικαιρότητα της περιόδου και να μιλήσει για θέματα που αφορούν την οικογενειακή του ζωή και ειδικότερα για την σχέση που έχει αναπτύξει ως πατέρας με τα παιδιά του.
Ο γνωστός για την μεγάλη αγάπη του στην αρχαία ελληνική γλώσσα αλλά και την Αρχαία Ελλάδα γενικότερα, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα ότι το πάθος του για την αρχαία ελληνική γραμματεία και ιστορία έχει μεταλαμπαδευθεί ήδη αποτελεσματικά  από τον ίδιο και την σύζυγό του στο παιδί τους,  κάτι το οποίομάλιστα άρχισε να γίνεται φανερό ακόμη και στα πρώτα στάδια της ζωής αυτού .

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με έκδηλη περηφάνια και συγκίνηση αποκάλυψε από το παράθυρο της εκπομπής ότι oι πρώτες λέξεις που βγήκαν από το στόμα του υιού του Αθανάσιου-Περσέα ήτανε στα αρχαία ελληνικά! Μάλιστα όπως ο ίδιος παραδέχθηκε το πρωτοποριακό αυτό και για πολλούς ίσως περίεργο γεγονός οφείλεται στην εν πολλοίς επηρεασμένη από τις γνώσεις τους στα αρχαία,  συμπεριφορά που επιλέγει να δείχνει συνεχώς στο σπίτι κατά τη διάρκεια της συμβίωσής του με την σύζυγό του  Ευγενία Μανωλίδου.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε,όταν βρίσκεται στο σπίτι η επικοινωνία του με την σύζυγό του γίνεται συνεχώς στα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Επίσης, ο γνωστός βιβλιοπώλης δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια ότι ο 9χρονος αυτή τη στιγμή γιος του σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του πριν πέσει για ύπνο νανουρίζεται πάντα από τον ίδιο προσωπικά με γνωστά αρχαία ελληνικά ποιήματα που περιέχονται σε βιβλία των δικών του εκδόσεων (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ).
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των επίμαχων σημερινών δηλώσεων του Άδωνι Γεωργιάδη στην γνωστή ενημερωτική εκπομπή:
«Μιας που μου δίνετε το βήμα να μιλήσω και για θέματα άσχετα με την τρέχουσα πολιτική σκηνή, θα σας κάνω μία αποκάλυψη η οποία και με κάνει να νιώθω πολύ περήφανος ως πατέρας. Η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα του παιδιού μου όταν άρχισε να μιλάει, ήτανε στα αρχαία ελληνικά.Συγκεκριμένα πρόκειται για την λέξη μαμά στα αρχαία ελληνικά (μάμμη).
Ντρέπομαι ειλικρινά που ενώ ο υιός μου άρχιζε να εκστομίζει και άλλες αρχαίες ελληνικές λέξεις αναγκάστηκα με μεγάλη λύπη να του αποκαλύψω ότι πλέον στη χώρα μας η καθομιλουμένη είναι η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Το γεγονός ότι οι πρώτες λέξεις του γιου μου ήτανε αρχαίες, οφείλεται φυσικά στην άρτια αρχαιοελληνική του διαπαιδαγώγηση για την οποία είχαμε φροντίσει από τότε που γεννήθηκε τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου η Ευγενία.
Με την Ευγενία στο σπίτι είχαμε συμφωνήσει να μιλάμε πάντα στα αρχαία ελληνικά. Αυτό συνέβαινε φυσικά πάντα και όταν ήτανε μπροστά στο παιδί μας.
Επίσης σε αντίθεση με τα παιδιά των κομμουνιστών που αρέσκονται όταν είναι μικρά να βλέπουν κινούμενα σχέδια και άλλα παιδικά προγράμματα, το δικό μας παιδί προτιμούσε πάντοτε να παρακολουθεί τις εκπομπές του πατέρα του.
Φυσικά, κάθε βράδυ η Ευγενία το αποκοίμιζε απαγγέλοντάς του αρχαία ελληνικά ποιήματα από βιβλία των εκδόσεών μου.
Το μόνο παράπονο που έχω από την Ευγενία ως μητέρα είναι ότι δεν με άφησε ποτέ να τον ντύσω με αρχαιοελληνικό χιτώνιο ότανε ήτανε μωρό. Δυστυχώς επέμενε στο ότι έπρεπε να ντυθεί όπως τα άλλα μωρά με τα  ρούχα που συνηθίζεται να φοράνε και τα παιδιά των κομμουνιστών».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα