Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Όρεγκον: Τεράστια νίκη ενάντια στις μεταλλαγμένες σοδειές...Ο πλανήτης μας δεν είναι το πείραμα σας, Monsanto!

Oregon

Η απαγόρευση για την καλλιέργεια όλων των γενετικά τροποποιημένων φυτών αποτελεί μια σαρωτική νίκη στην κομητεία Jackson του Όρεγκον. 

Με το 100 τοις εκατό των τμημάτων και με μια τεράστια προσέλευση ψηφοφόρων, με πάνω από 50 τοις εκατό, σχεδόν το 66% των ψηφοφόρων επέλεξε να απαγορεύσει όλες τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες να καλλιεργούνται στο νομό. 

Η ψηφοφορία τελείωσε με 39,489 υπέρ και 20,432 κατά της απαγόρευσης, και στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι οι άνθρωποι της κομητείας Jackson του Oregon, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της γεωργικής έκτασης της χώρας - δεν θέλει γενετικά φυτά να καλλιεργούνται οπουδήποτε στην περιοχή τους. ( Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα εκλογικά αποτελέσματα. ) 


Αυτό είναι συνέχεια της πρόσφατης νίκης στο Βερμόντ, όπου οι νομοθέτες πέρασαν ένα νόμο περί υποχρεωτικής επισήμανσης των ΓΤΟ, που απαιτεί τα τρόφιμα να επισημαίνουν με ειλικρίνεια την περιεκτικότητα σε ΓΤΟ. (Η αιτία του κακού, η βιομηχανία της βιοτεχνολογίας και των Βιομηχάνων Τροφίμων της Αμερικής σχεδιάζουν να μηνύσουν το Βερμόντ ώστε να κρατήσουν τους καταναλωτές στο σκοτάδι.)

"Καταστρέψτε όλα τα γενετικά τροποποιημένα φυτά"


Το διάταγμα στο Όρεγκον απαιτεί ο καθένας να «καταστρέψει» όλα τα γενετικά τροποποιημένα φυτά, εκτός από αυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικές εργαστηριακές συνθήκες (δηλ. εκείνες που είναι απομονωμένες με ασφάλεια από το φυσικό τους περιβάλλον). 

Αυτό θα επιτρέψει στους επιστήμονες να συνεχίσουν να μελετούν ΓΤΟ χωρίς να διακινδυνεύσουν τις ζωές όλων τους άλλων κατά τη διαδικασία. 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του διατάγματος (PDF) . 

Γιατί να καταστραφούν όλα τα γενετικά τροποποιημένα φυτά; 

Επειδή οι ​​ψηφοφόροι έχουν πλέον καταλήξει να αναγνωρίσουν, ότι τα γενετικά τροποποιημένα φυτά συνιστούν πραγματικό κίνδυνο για την οικολογική αειφορία . 

Συμβάλλουν στη γενετική ρύπανση και διατρέχουν τον κίνδυνο της καταστροφικής "ecocide" (οικοκτονίας) - ο θάνατος του οικοσυστήματος από ΓΤΟ !

Οι ψηφοφόροι δεν ξεγελιούνται από την εταιρική προπαγάνδα και όλους αυτούς που προωθούν το δηλητήριο


Οι εταιρικοί προπαγανδιστές που μισθοδοτούνται από εταιρείες βιοτεχνολογίας προσπαθούν να πείσουν το κοινό ότι οι ΓΤΟ δεν παρουσιάζουν κινδύνους για την ασφάλεια. Ωστόσο, το κοινό δεν καταπίνει τα ψέματά τους . 

Όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν οι "επιστήμονες" βιοτεχνολογίας, η απλή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα αποδεικτικό στοιχείο περί ασφάλειας των ΓΤΟ . 

Όχι για τη μακροχρόνια χρήση από τον άνθρωπο και όχι για τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια του περιβάλλοντος. 

Οι ΓΤΟ είναι ένα άγριο, ανεξέλεγκτο πείραμα που βάζει όλες τις ζωές μας σε κίνδυνο. 

Αυτό το πείραμα θα πρέπει να σταματήσει πριν καταστρέψει όλους μας, και αυτό ακριβώς ψήφισαν οι ψηφοφόροι στο Όρεγκον αυτή την εβδομάδα. 

Ήρθε η ώρα να σταματήσει η καλλιέργεια ανοικτού πεδίου των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και να γυρίσουν πίσω στα εργαστηριακά θερμοκήπια όπου μπορούν να μελετηθούν σε μεγαλύτερο βάθος. 


naturalnews

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα