Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σ’ ένα εικοσαήμερο στη Ρόδο

Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σ’ ένα εικοσαήμερο στη Ρόδο

Αυξάνονται με ραγδαίους και ανησυχητικούς ρυθμούς οι απόπειρες αυτοκτονιών και στο νησί της Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά στην τοπική μας κοινωνία.

Χθες τα ξημερώματα, ένας ακόμα συμπατριώτης μας περίπου 35 ετών, διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της Ρόδου από περιοχή της δυτικής πλευράς του νησιού μας, όπου διέμενε, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας.


Ο 35χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο από γνωστούς ή γείτονες που τον εντόπισαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αλλά ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο. Πριν από μερικές μέρες, τέρμα στη ζωή της επιχείρησε να βάλει και μια ακόμα 30χρονη ροδίτισσα κάνοντας βουτιά θανάτου από τον όροφο του διαμερίσματος που διέμενε.

Η περίπτωση αυτή συγκλονίζει από προχθές τη Ρόδο, καθώς μόλις την αντίκρυσε η μητέρα της στο νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα στο νοσοκομείο και κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα!

Η κηδεία της μητέρας που ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο νησί μας, εξαιτίας της επαγγελματικής της ενασχόλησης, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στη Ρόδο. Η νέα περίπτωση που από μέρες επίσης είναι γνωστή, αφορά έναν ακόμα  συμπολίτη μας, ιδιαίτερα γνωστό, ο οποίος επίσης από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να έκανε βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή της Ανάληψης.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και για το λόγο αυτό διακομίστηκε στο ΚΑΤ Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται ακόμα μέχρι σήμερα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

rodiaki

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα