Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κουβαλάμε μεγάλο φορτίο μαζί μας στον αστρικό κόσμο




Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι όταν ο άνθρωπος πεθάνει, εισέρχεται σε μια διαφορετική σφαίρα όπου γνωρίζει όλα όσα μπορεί κανείς να γνωρίζει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος αφού πεθάνει, κι επιπροσθέτως έχει ένα μεγάλο ποσό θλίψης και σύγχυσης. Στο αστρικό πεδίο, μπορείτε επίσης να δείτε το χάος που δημιουργήσατε ενόσω βρισκόσασταν στο φυσικό σώμα, μέσα απ’ τα μίση, το θυμό, τους φόβους, το κουτσομπολιό, τη διαβολή και τα εγκλήματά σας. Όλα τα κρυφά συναισθήματα, αισθήματα κι επιθυμίες παίρνουν μορφή εκεί, και όταν πάτε εκεί θα δείτε τι είδους κατάσταση δημιουργήσατε για τον εαυτό σας.


Κουβαλάμε μεγάλο φορτίο μαζί μας στον αστρικό κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτού του φορτίου σχετίζεται με τις αγωνίες μας, με τους αγαπημένους μας  και με τα αποκτήματά μας. Έχουμε επίσης πολύ φόβο λόγω των παραβάσεών μας, όπως επίσης ένα μεγάλο ποσό μίσους, θυμού, τύψεων, διαβολής, κλπ. Αυτό το φορτίο τριπλασιάζεται εάν ήμασταν θύματα διάφορων εγκλημάτων.

Αφού φτάσουμε στο αστρικό πεδίο με τα φορτία μας, τα εκθέτουμε εκεί και κρατάμε τον εαυτό μας απασχολημένο διαρκώς με τα φορτία που φέραμε από τον φυσικό κόσμο. Όσοι είναι ελεύθεροι από φορτία, ταξιδεύουν ελεύθερα και σύντομα εισέρχονται στο νοητικό πεδίο.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Education as Transformation vol.2


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα