Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Είναι μεγάλο βάρος το να γνωρίζεις ότι , θα έρθει αργά η γρήγορα η στιγμή που από τις ενέργειές σου θα εξαρτηθούν πολλά.


Ναι με το σχέδιο του Θεού που ονομάζεται και σύμφωνα με τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, Ειμαρμένη , δεν θα αλλάξει, αλλά τι πρέπει να κάνει κανείς ώστε να κάνει το θέλημα του Θεού;

Για το σύνολο των απλών ανθρώπων , το θέλημα του Θεού αφορά απλά την σωτηρία τους από τα δεσμά του Σαμαέλ-Σατανά.

Υπάρχουν όμως κάποιοι οι ενέργειες και οι αποφάσεις των οποίων παίζουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση ή την διαδικασία έκβασης της Ειμαρμένης.

Επανέρχομαι στο σημείο αυτό ότι κάποιοι θα σκεφτούν ότι , ό,τι και να κάνει κανείς , ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Λάθος.

Είπαμε ότι ο Θεός υπάρχει απλά ταυτόχρονα σε όλες τις στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας και βλέπει κάθε τι που συμβαίνει και το κάνουμε με την ελεύθερη βούλησή μας.

Δεχόμαστε επίσης ότι τίποτα δεν συμβαίνει αν δεν το επιτρέψει ο Θεός.

Ο Θεός όμως ενεργεί πάντοτε μέσα από τα πλάσματα και την Δημιουργία γενικότερα.



Έτσι επιτρέπεται από τους επτά διοικητές των επτά επιπέδων της Δημιουργίας , αλλά και από τους τοπικούς διοικητές που αναφέρονται και αυτοί σε αρχαία κείμενα , όπως ο δικός μας που ονομάζεται L.R δηλαδή Local Regulator ( ΛΕΡΑΣ) , να συμβαίνουν μόνο γεγονότα που ελεύθερα ή τυχαία συμβαίνουν και όχι καθοδηγούμενα από το δαιμονικό συνεχές .

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Δημιουργίας τα ανώτερα όντα προσφέρουν στα κατώτερα την χαρά της συμμετοχής και της αυτενέργειας , με στόχο την εκπλήρωση του σχεδίου του Θεού.

Έτσι και πάνω στον δικό μας πλανήτη , κάποιοι άνθρωποι έχουν να σηκώσουν πολύ μεγαλύτερο σταυρό από τους άλλους.

Κάποιοι άνθρωποι , σε κάποιο , ή κάποια σημεία της ζωής τους καλούνται να πάρουν την σωστή απόφαση σε κάποια επιλογή τους , ώστε να προωθηθεί το σχέδιο του Θεού.

Δεν γνωρίζουν την σημαντικότητα της αποφάσης τους την δεδομένη στιγμή , αλλά μέσα από ένα πάζλ αποφάσεων και ενεργειών προωθείται το σχέδιο του Θεού.

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι. Εκείνοι που ξέρουν και μπορούν και βλέπουν , άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο , εκείνους που ζουν ανάμεσά μας.

Αυτοί έχουν μεγαλύτερο αγώνα και σηκώνουν και μεγαλύτερο βάρος και έχουν σαν διαρκή αποστολή , τη στήριξη της προώθησης του Θείου Σχεδίου.

Όλοι αυτοί και εκείνοι που γνωρίζουν την αποστολή που εκτελούν , αλλά και εκείνοι που δεν την γνωρίζουν , συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή της προώθησης του σχεδίου του Θεού. 

Όλοι αυτοί είναι οι μαχητές της Ειμαρμένης. 

Αυτοί είναι κυρίως εκείνοι που μια ή περισσότερες φορές στην ζωή τους , προβαίνουν σε κάποια ενέργεια που προωθεί το σχέδιο του Θεού.

Αυτοί θεώρουνται από τους δαίμονες πολύ επικίνδυνοι καθώς λειτουργούν σαν κοιμώμενες νάρκες που την κατάλληλη στιγμή ενεργοποιούνται και τινάζουν τις παγίδες του διαβόλου στον αέρα.

Και μην νομίζετε ότι είναι αυτοί είναι τίποτα βουλευτές , πολιτικοί ή αρχηγοί κρατών.

Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι κάποιος δυστυχής που αντέχει τα βάρη της ζωής και την κατάλληλη στιγμή , κάποια συγκεκριμένη μέρα , αντί να πάει από την δουλειά κατευθείαν στο σπίτι του , περνάει από το μαγαζί κάποιου γνωστού του για μια υπόθεση που την ανέβαλε για καιρό.

Έστω λοιπόν ότι συναντούσε τον γνωστό του έξω από το μαγαζί του και την στιγμή που έπιαναν κουβέντα στο πεζοδρόμιο και του έλεγε για το πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του λέγοντας ταυτόχρονα ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ  , τύχαινει να περάσει και άκουγε την κουβέντα τους ένας από αυτούς που αντιλαμβάνονται καλύτερα , και που είχε πέσει σε απελπισία από τις δυσκολιες της αποστολής του.

Αν το γεγονός , αυτό η εμψύχωση δηλαδή αυτού που βλέπει , από τον αφανή αγωνιστή , οδηγήσει στην εκπλήρωση της αποστολής του πρώτου από τον δεύτερο , τότε ο αφανής μαχητής της Ειμαρμένης , με την τυχαία του αυτή ενέργεια προώθησε το σχέδιο του Θεού.

Κανένας δαίμονας δεν μπορούσε να προβλέψει κάτι τέτοιο ούτε να το σταματήσει.

Αυτό κιόλας δείχνει το πόσο δύσκολο είναι για τους δαίμονες να σταματήσουν οποιονδήποτε άνθρωπο από το να κάνει μια ελεύθερη επιλογή.

Ακόμη και στα κάτεργα ακόμα και στο κρεβάτι του πόνου , κατά την διάρκεια μιας ασθένειας , μπορεί ο καθένας και η κάθε μια να ζητήσουν την βοήθεια του Θεού για ανάπαυση και έλεος.

Για αυτό το λόγο ο διάβολος θέλει να μας φέρει σε μια τέτοια κατάσταση ώστε όχι μόνο να μην σκεφτόμαστε τον Θεό αλλά και να τον βρίζουμε κιόλας.

Υπάρχουν όμως και οι Πολεμιστές της Ειμαρμένης που την γνώση που παίρνουν και ας μην την δέχονται εκείνη την χρονική στιγμή την βάζουν στην άκρη του μυαλού τους και την βγάζουν από εκεί όταν έρθει η ώρα.

Αν ανήκετε και εσείς εκεί λοιπόν σας καλωσορίζω στον κόσμο πίσω από την κουρτίνα.

Θα διαπιστώσετε ότι είναι ένας κόσμος ζωντανός , γεμάτος εγρήγορση και δύναμη.

Γεμάτος δράση και αναπάντεχα , αφού πίσω από κάθε γωνία βρίσκεται ο Αρχαίος Εχθρός.

Μην περιμένετε να τον δείτε μπροστά σας με πανοπλίες και σπαθιά , είναι ύπουλα κρυμμένος παντού.

Στις διαφημιστικές αφίσες , στα τηλεοπτικά προγράμματα , στις παραινέσεις των φίλων και των γονέων πολλές φορές , στα χρώματα των κτηρίων , στα θέλγητρα του αντιθέτου φίλου , στο γυαλιστερό χρώμα των αυτοκινήτων , στα όμορφα ρούχα . στα φώτα της νύχτας , στα στασίδια της εκκλησίας , είναι παντού.

Περίεργος πόλεμος. Μπορεί όμως να κερδιθεί , αλλά απαιτούνται άλλα όπλα και άλλα κόλπα.

Μεταφορά κειμένου: Dimitris Papadoudis

Aπόσπασμα από τον Τόμο 22 του Δημοσθένη Λιακόπουλου , με τίτλο Οι Πολεμιστές της Ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα