Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

--- ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ, Μέρος 3ο. ---



Μέσα στους Μύθους, τις Παραδόσεις, τις αφηγήσεις, αλλά και τις θρησκείες των Αρχαίων Πολιτισμών, υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη.

Στις μέρες μας οι μελετητές, συγκρίνοντας τις προελεύσεις των αρχαίων θεών με τα σημερινά δεδομένα καταλήγουν σε πολλά συμπεράσματα. Κάποιοι Ουράνιοι θεοί είναι πρόγονοι κάποιων σημερινών εξωγήινων φυλών (όπως μερικοί Ολύμπιοι με τους Nordics) και κάποιοι όχι. 


Κάποιοι ήταν ή είναι εδώ για χιλιετίες σαν παρατηρητές, ορισμένοι συνέβαλαν στην εξέλιξή μας και μερικοί μάλιστα εμφανίστηκαν μόνο μία φορά στην ανθρώπινη ιστορία.

Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί που επισκέπτονταν τη Γη στην αρχαιότητα και έχουν να εμφανιστούν από τότε;



ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ (THE OLYMPIANS)

Οι Ολύμπιοι ήρθαν πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "E" ενός σμήνους δεκατριών Γαλαξιών.


Σε ένα από τα επικρατέστερα σενάρια, αναφέρεται ότι οι Ανδρομέδιοι Ε’ μαζί με τους κατοίκους του αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, πραγματοποίησαν ένα διαπλανητικό ταξίδι προς τον πλανήτη μας. Φτάνοντας στη Γη, τα πληρώματά τους διαπίστωσαν υστέρηση στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους, αποίκησαν για να διδάξουν πολιτισμό (τις εποχές της προκατακλυσμιαίας Αιγηίδος) και πριν αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στο γαλαξία τους, άφησαν ένα τμήμα του πληρώματος, για επιτήρηση (τις εποχές των Φαραώ και των πρώτων αρχαιοελληνικών χρόνων). 


Οι επιτηρητές ήταν οι Ολύμπιοι θεοί (όπως τους ονόμαζαν οι Έλληνες) και είχαν σαν έδρα όχι ένα ναό στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδος αλλά το διαστημόπλοιό τους πάνω από τις ομιχλώδης κορυφές του.

Αν και στη πλειοψηφία τους παρουσιάζονται ανθρωπόμορφοι (πιθανότατα μεταμορφώνονταν), οι Ολύμπιοι δεν αποτελούνταν από μία εξωγήινη φυλή. Ο πρώτος που υποστήριξε αυτή την ιδέα ήταν ο Έλληνας φιλόσοφος Ξενοφάνης τον 6ο αιώνα π.Χ., ο οποίος ήταν ο πρώτος που αμφισβήτησε την ανθρώπινη μορφή των θεών, παρουσιάζοντας τους πιο ξενικούς! 


Κανείς δεν γνωρίζει γιατί οι Ολύμπιοι εγκατέλειψαν την ανθρωπότητα. Όμως, απ ότι γράφτηκε δεν θα είναι για πολύ! Μιας και ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας προμηνύει την επιστροφή τους στην σύγχρονη εποχή.


ΕΛΣ (ELS)


Οι ΈΛΣ προέρχονται από τον αστερισμό του Ωρίωνα και είναι γνωστοί και ως Τιτάνες από τα γραπτά αρχαιοελληνικά κείμενα. Οι Τιτάνες σύμφωνα με το μύθο, ήταν τεράστιοι ανθρωπόμορφοι γίγαντες που είχαν κατέβει από τα ουράνια. Γι αυτό το λόγο ο Όμηρος τους ονόμαζε και Ουρανίδες ή Ουρανιώνες. 


H θερμοκρασία του σώματος τους ήταν χαμηλή, έτσι τα όπλα "φωτιάς" φάνηκαν πολύ αποτελεσματικά κ θανάσιμα για το είδος τους κάτω από συνθήκες μάχης. 
Μετά τη πασίγνωστη Τιτανομαχία (και τη τελική νίκη των Ολύμπιων θεών) όσοι ΈΛΣ γλύτωσαν αναγκάστηκαν να κρυφτούν στα έγκατα της Γης. Όσοι δεν ξέφυγαν, φυλακιστήκαν σε υπόγεια στη Thule της Σκωτίας, γνωστή και ως η γη των νεκρών ή του Άδη.


Το "Βιβλίο του Ενώχ" από τους πάπυρους της νεκρής θάλασσας περιγράφει πως εκείνοι παντρεύτηκαν γήινες γυναίκες οι όποιες γέννησαν απόγονους 1500 μέτρων ύψους. Αυτοί οι απόγονοι θεωρούνται υπεύθυνοι για την ανοικοδόμηση των Πυραμίδων!


ΓΑΛΑΖΙΟΙ Ή ΚΑΧΙΝΑ


Οι Γαλάζιοι προέρχονται από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων. Βέβαια δεν έχουν κάποια ομοιότητα με τους ανθρωπόμορφους Nordics του συστήματος Taygeta, αφού οι Πλειάδες δεν έχουν μόνο ένα Ηλιακό σύστημα, αλλά 2500 τουλάχιστον. Έτσι η μορφή των Γαλάζιοι διαφέρει κατά πολύ. Είναι σχετικά μικρά ανθρωποειδή με γαλάζιο ημιδιαφανές δέρμα και μεγάλα μάτια.


Οι Γαλάζιοι εμφανίζονται στις ιστορίες πολλών πολιτισμών. Στους μύθους των Ινδιάνων Χόπι είναι «τα παιδιά του μεγάλου πατέρα που ήρθε από τους ουρανούς». Τους φώναζαν Kachina (Καχίνα) και είχαν κατέβει για να τους προστατεύσουν, να τους συμβουλεύσουν και να τους βοηθήσουν με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους να υπερνικήσουν τις αντίπαλες φυλές των Ινδιάνων σε δύσκολες καταστάσεις. 


Στους μύθους των Ινδιάνων Cherokee οι Γαλάζιοι αναφέρονταν ως μπλε ξεφλουδισμένοι άνθρωποι με την ιδιαίτερη ονομασία: «Φεγγαράνθρωποι».


WANDJINA


Σε σπήλαια της Βορειοδυτικής Αυστραλίας, κοντά στην περιοχή του ποταμού Glenelg του Κίμπερλι, από τον 19ο αιώνα έχουν ανακαλυφθεί μια σειρά από ζωγραφισμένα όντα, που οι ιθαγενείς αποκαλούσαν Wandjina.


Οι τοιχογραφίες δείχνουν δεκάδες παράξενα λευκά κεφάλια χωρίς στόμα, με μεγάλα μαύρα μάτια και μακριές μύτες, να τα περιβάλουν αστραπές, σύννεφα ή βροχή. Οι ιθαγενείς δεν τοποθετούσαν στόματα στα κεφάλια των Wandjina, γιατί όπως ισχυρίζονταν ήταν τόσο ισχυροί που δεν χρειάζονταν την ομιλία για να επικοινωνούν.


Στη μυθολογία των Αβορίγινων, οι Wandjina (ή Wοndjina) ήταν αρχαίες θεότητες της βροχής που ταξίδευαν πάνω σε ένα σύννεφο και προκαλούσαν ομαλές βροχοπτώσεις στους πιστούς ή τρομερές πλημμύρες στους άπιστους. Ο Μύθος λέει, ότι τις πρώτες ζωγραφιές σχεδίασαν κάποιοι κυνηγημένοι ιθαγενείς για να ηρεμίσουν την οργή των θεών πριν τελικά πνιγούν. Οι ερευνητές των αρχαίων εξωγήινων θεωρούν τις τοιχογραφίες μερικά από τα πρώτα δείγματα εξωγήινης επισκεψιμότητας στο πλανήτη.




ΟΙ ΜΑΝΑΣΑΠΟΥΤΡΑ (MANASAPUTRA)

Σύμφωνα με την Εσωτερική Ινδική Παράδοση, οι Manasaputra (στα Σανσκριτικά σημαίνει γιος του μυαλού) ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση της Ανθρωπότητας μετά το τέλος της εποχής των Δεινοσαύρων. 


Οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους πρωτόγονους ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου (οι δικοί τους πρεσβύτεροι), καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) και των Πλειάδων. 


Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός Ανούβις), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας.

Δυστυχώς, δεν διασώθηκε κάποια γραπτή περιγραφή των Μανασαπούτρα. Οι πρώτες απεικονίσεις τους δείχνουν με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και το γαλάζιο του ουρανού για δέρμα, κάτι που δεν αντικατοπτρίζει τη πραγματική τους μορφή, αλλά μία θρησκευτική απεικόνιση ως «ανθρώπους από τον ουρανό». που ήρθαν στη Γη με τα διαστημόπλοια τους, τα ονομαζόμενα «βιμάνα» (vimana).


ΕΛΟΧΙΜ (ELOHIMS)


Οι Ελοχίμ είναι μία από τις αρχαιότερες εξωγήινες φυλές που γνωρίζουμε. Οι περιγραφές μιλούν για απαστράπτουσες, λαμπερές λευκές φιγούρες με υλικό σώμα.


Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «Ελοχίμ» έχει πολλές ερμηνείες. Σημαίνει Υιοί του Θεού, Άγγελοι και άρχοντες ή άνθρωποι που διακρίνονται για την αρετή τους. Στην Ρω¬μαιοκαθολική Εκκλησία μάλιστα, στην επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης (την Vulgata), η ονομασία μεταφράζεται σαν «τα Παιδιά του Θεού», κάτι που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά όχι μόνο την εξωγήινη υπόστασή τους αλλά και τις συνεχές αναφορές γι’ αυτούς εδώ και 2000 χρόνια. (Ανατρέξτε στην ιστορία των 201 επιτηρητών Ελοχίμ στον πλανήτη μας.)


ΑΝΟΥΝΑΚΙ (ANUNNAKI)


Οι Ανουνάκι ήταν μία φυλή ανθρωποειδών γιγάντων που σύμφωνα με τους λαούς της Μεσοποταμίας (των Σουμερίων, των Ακκάδων, των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων) έπαιξαν ρόλο στην σπορά και στην (συν)διαμόρφωση της εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου είδους. 


Γι’ αυτούς γράφουν οι Σουμέριοι σε κείμενα σφηνοειδούς γραφής. Μέσα στα κείμενα αναφέρεται και ο κόσμος τους, ο Nibiru. Ένας πλανήτης που περνάει ξυστά από τη Γη κάθε 3600 χρόνια.

Ακόμα μία ονομασία που τους προσδίδεται είναι και ως Nefilim. Βέβαια, οι πιο δημοφιλείς είναι ως Anunnaki και Nibiruans.


ΠΙΤΡΙ ΑΓΝΙΣΒΑΤΑ


Στα Ανατολικά κείμενα αναφέρεται ακόμα μία αρχαία ουράνια φυλή, οι Πίτρι Αγνισβάτα. Αυτοί, ήρθαν στη Γη από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την πνευματική της διαίσθηση (ή αλλιώς Βούδι). Προφανώς δεν προέρχονται από εκεί. Ο Ερμής ήταν ανέκαθεν απαγορευτικός για τη δημιουργία ζωής, όχι όμως και για τη τοποθέτηση διαστημικής βάσης αποικιστών στην επιφάνειά του.


συνεχίζεται...



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα