Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

8 κόλπα για καλύτερο σεξ και οργασμούς βασισμένα σε πανεπιστημιακές έρευνες

sexoual1
ΚΙΝΗΣΗ 1: Πείτε της ότι είναι πανέμορφη και η γεύση της θεσπέσια.
Έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που δεν ντρέπονται για την εμφάνιση τους και αλλά και θεωρούν ότι τα γενετικά τους υγρά έχουν μια όμορφη γεύση, νιώθουν άνετα και απολαμβάνουν το σεξ με ξεγνοιασιά. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό είναι κατά πολύ περισσότερες από ότι εάν ντρεπόντουσαν. Οπότε μιλήστε τους, πείτε τους πόσο όμορφες και πόσο γευστικές είναι.


ΚΙΝΗΣΗ 2: Χρησιμοποιείστε την ακοή της για τα κοινά σας θέλω.
Υπάρχουν ζευγάρια που δεν απολαμβάνουν το σεξ, παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώθουν άνετα μεταξύ τους, επειδή ο άνδρας δεν μιλάει και δεν ζητάει από τη σύντροφο του τι θέλει και τι του αρέσει. Και το αντίστροφο φυσικά. Επιστήμονες από το τμήμα ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Rutgers, τονίζουν ότι η συνομιλία και τα «ανοιχτά αυτιά» είναι εξαιρετικά σημαντικά στο σεξ

ΚΙΝΗΣΗ 3: η αφή δεν είναι ντροπή.
Αγγίξτε τη σύντροφο σας, αφήστε τα ακροδάχτυλα σας να εξερευνήσουν κάθε σημείο του κορμιού της. Η αφή από τον ή την σύντροφο μας απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες της οξιτοκίνης, μιας ορμόνης που ανεβάζει τα επίπεδα της ερωτικής διάθεσης και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πληρέστερο σεξ. Αυτό τονίζει η Carol Cassell, Ph.D πρώην πρόεδρος από το τμήμα «επιστημονικών σπουδών σεξολογίας» του western region.
 sexoual3
ΚΙΝΗΣΗ 4: το καλό σεξ περνάει από το στομάχι.
Και μάλιστα όσο καλύτερο το φαγητό και όσο… ποιοτικότερο, τόσο καλύτερο είναι και το σεξ. (θυμηθείτε τη σκηνή από την ταινία «9μιση εβδομάδες» και τι έγινε όταν ο Ρουρκ, βρέθηκε με την Μπάσιντζερ, μπροστά από το ψυγείο. Αυτό υποστηρίζει η Lynn Edlen-Nezin, Ph.D, συγγραφέας του βιβλίου «Great Food, Great Sex»

ΚΙΝΗΣΗ 5: Μην είστε άμεσα αποκαλυπτικοί.
Το να αντικρύσουμε γυμνό τον ή την σύντροφο μας, εκείνη τη στιγμή μέσα στον εγκέφαλο μας θα γίνει μια έκρηξη ντοπαμίνης. Οι νευροδιαβιβαστές θα χτυπήσουν κόκκινο και η ερωτική διάθεση θα ανέβει στα ύψη. Όμως ο Andrea Kuszewski ψυχοθεραπευτής από το πανεπιστήμιο της Βοστώνης, τονίζει ότι η ομάδα του διαπίστωσε πως όσο γρήγορα φτάνουμε με μια τέτοια εικόνα στα ύψη, τόσο σύντομα αυτό πέφτει. Προτείνει λοιπόν το γλυκό βασανιστήριο του αργού και αισθησιακού γδυσίματος των συντρόφων. Η ντοπαμίνη απελευθερώνεται σε ίδιες ποσότητες αλλά ποιοτικότερα με αποτέλεσμα η ερωτική ορμή να μην περάσει μετά τον πρώτο οργασμό.
 sexoual4
ΚΙΝΗΣΗ 6: σβήστε τα φώτα
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, διαπίστωσαν ότι για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό, είναι απαραίτητο να νιώσει άνετα. Προτείνουν λοιπόν να σβήσουμε τα φώτα και κυρίως εκείνα που είναι τόσο δυνατά σαν τις ανακριτικές λάμπες, και να τις αφήσουμε να χαλαρώσουν. «Υπάρχουν σημεία στον γυναικείο εγκέφαλο που συνδέονται με το άγχος. Το φως δεν αφήνει αυτά τα σημεία να απενεργοποιηθούν.» Ο Ian Kerner, Ph.D, προτείνει λοιπόν να μην κάνουμε σεξ λες και βρισκόμαστε κάτω από αντιαεροπορικούς προβολείς.

ΚΙΝΗΣΗ 7: αγκαλιάστε τη και δεν θα χάσετε.
Ερευνητές από το Χάρβαρντ διαπίστωσαν πως όταν κάποιος κρατάει αγκαλιά τη σύντροφο του για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, τότε μέσα στον εγκέφαλο της αυξάνονται τα επίπεδα της οξιτοκίνης και είναι περισσότερο έτοιμη και θετική για σεξ.
 sexoual2
ΚΙΝΗΣΗ 8: αγαπήστε τη … στάση της
Υπάρχουν γυναίκες που απολαμβάνουν να βρίσκονται από πάνω, ή να μην βλέπουν πρόσωπο, ή θέλουν να είναι ο άνδρας από πάνω τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Ρωτήστε τη και μάθετε τι της αρέσει.. Η καθηγήτρια Beverly Whipple, Ph.D, στο Rutgers University, τονίζει ότι αυτό ( η εναλλαγή στάσεων) έχει και ένα άλλο πλεονέκτημα. Τα γεννητικά όργανα του άνδρα μπορούν ευκολότερα να εντοπίσουν το σημείο G.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα