Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΞΕΣΚΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Τσιμπουκοδρομίες και σεξουαλικά όργια στο κρεββάτι, που σε σύγκριση ένα συνηθισμένο πορνό θα ένοιωθε κομπλεξικά ότι είναι του κατηχητικού. Τόσο προχωρημένα πράγματα σε διαφημιστική καμπάνια κρατικού φορέα, παρακαλώ.
Για να καταλάβεις πόσο έχει ξεφύγει μπροστά η δουλειά στη Δυτική Ευρώπη. Κάποτε ό, τι συντηρητικό το εξέφραζε η εξουσία, το έβγαζε το κράτος, η δικαιοσύνη, η αστυνομία, η κυβέρνηση και βέβαια η Εκκλησία. Σήμερα έγινε η απόλυτη υπέρβαση. Το υπουργείο υγείας της Ελβετίας με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο, τον πιο τολμηρό, τον πιο σεξιστικό, έφτιαξε ένα τηλεοπτικό σποτ όπου τα βλέπεις όλα. Όλα, ρε παιδί μου.

Το πιο ανατρεπτικό; Είναι το νόημα που συνοψίζεται ως εξής: Το ξέρουμε πως κερατώνετε τον, την σύζυγό σας, ότι πάτε μ' άλλον, μ' άλλην σε ραντεβού μιας βραδυάς. Κανένα πρόβλημα! Για να το ξανακάνετε, χωρίς να το μετανοιώσετε, προφυλακτείτε... “.
Πήρες πρέφα; Ξεσκιστείτε, γούστο σας και καπέλο σας, όμως με προφυλακτικό. Άνδρες, γυναίκες, νέοι, γέροι, στραίητ, gay, βουρ στον πατσά, αποθεώστε τον έρωτα, αλλά μη λησμονείτε ότι παίζει ο κίνδυνος του AIDS. Και στο σποτ, ενώ βλέπεις κανονική σκληρή τσόντα, όλα τα βλέπεις, σου λέω, και ακούς βογγητά και αναστεναγμούς, αχ, βαχ, τι σου κάνω, τι μου κάνεις, από το σενάριο δεν απουσιάζει ο εθνικός ύμνος της Εντίτ Πιάφ Oh rien de rien, oh je ne regrette rien... (Δεν μετανοιώνω για τίποτα).

Πώς προέκυψε το απίθανο; Να σου πω. Πολύ απλά. Τα προχωρημένα πράγματα τα κάνουν προχωρημένα άτομα. Μόνον. Προκήρυξε διαγωνισμό το υπουργείο για το συγκεκριμένο θέμα και ένας καλλιτέχνης, άγνωστος, κάποιος Μαρτίν Αμούντ πρότεινε τη δική του ιδέα. Και ο επίσης προχωρημένος της επιτροπής του υπουργείου την έκανε αποδεκτή την πρόταση του Αμούντ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα