Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δυο φωτογραφίες-ντροπή για τον Ερντογάν





Μόνος, πλήρως απομονωμένος. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κάθεται σε ένα σκαμνάκι μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ φυγαδευμένος από τους άνδρες της ασφάλειας του. Είχε προηγηθεί η κυνική δήλωση του για το πολύνεκρο δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο της Σόμα: «Αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα»…  

Οι δηλώσεις του Ερντογάν έφεραν τον ξεσηκωμό από τους συγγενείς των θυμάτων και Τούρκους πολίτες. Οργισμένοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Τουρκίας. Το κλώτσησαν, το χτύπησαν με τα χέρια τους, του πέταξαν μπουκάλια. Και ανάγκασαν τους άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν να φυγαδεύσουν τον πρωθυπουργό, προσφέροντάς του καταφύγιο σε ένα σούπερ μάρκετ!


Προϊόν φωτομοντάζ ή πραγματικό στιγμιότυπο; Η φωτογραφία του Ερντογάν μέσα στο σούπερ μάρκετ «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο και στο Twitter.

Η δεύτερη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει στη Σόμα έναν σύμβουλο του Ερντογάν, τον Γιουσούφ Γερκέλ, να κλωτσάει με απίστευτη αγριότητα διαδηλωτή που τον κρατάνε ακινητοποιημένο στο έδαφος δυο στρατιώτες. Σύμφωνα με την «Hurriyet», ο Γερκέλ επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Προσέβαλε εμένα και τον πρωθυπουργό, τι έπρεπε να κάνω;».


topontiki

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα