Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ HIGH SCORE ΣΤΟ ΣΕΞ!


“Είχα σχέσεις, περιστασιακές βέβαια, με περισσότερες από 20.000 γυναίκες!”. Αυτό ισχυρίζεται στην αυτοβιογραφία του και με την υπογραφή του ο Αμερικανός μπασκετμπωλίστας Ουίλτ Τσάμπερλαιν. Αν, πράγματι, είναι έτσι τότε ο τύπος μπαίνει στην κορυφή της λίστας. Ποιας λίστας; Δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να φτιαχτεί τέτοια. Λέμε, όμως... Τι λέμε;
Δεν θα πεθάνει ο αιώνιος γαμιάς. Ο αρχιγαμιάς. Αυτός ο άνδρας που από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί θέλει μουνί.
Άλλη κατηγορία εκείνοι που απλά έχουν συνεχώς τη σκέψη τους στο γαμήσι. Μιλάμε γι' αυτούς με τις πολύ υψηλές επιδόσεις. Φανταστικό σκορ ο καθένας τους.

Ο τραγουδιστής του σκληρού ροκ και των Kiss Τζην Σίμονς πήδηξε 4.500 γυναίκες. Ο επίσης τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, όπως ο ίδιος αριθμολόγησε, μιλάει για 3.000 περίπου. Εννοεί 3.000 γυναίκες, όχι ότι 3.000 φορές έκανε σεξ.
“Εγώ έφθασα μέχρι τις 2.000” δήλωσε ο μπασίστας των Rolling Stones, ο Μπιλ Ουάιμαν, η ασχημόφατσα. Για επίσκεψη σε 2.500 αιδοία κάνει λόγο ο κάποτε κορυφαίος τενίστας Ίλια Ναστάζε.
Στις 2.000 γυναίκες μιλάει η ατζέντα των ηθοποιών Τζακ Νίκολσον, Τσάρλυ Σην, Μάικλ Ντάγκλας και Νταίηβιντ Ντουκόβνυ.
Όλοι συμφωνούν ότι στην εποχή μας χάνεται το είδος του άνδρα κυνηγού. Και, από την άλλη, πάντα σύμφωνα με τους επιστήμονες, τους ειδικούς, η γυναίκα όλο και περισσότερο παίρνει πρωτοβουλία, γίνεται επιθετικότερη.
Ο θεωρούμενος σεξιστής, όμως, ο μανιακός του σεξ, δεν θα πεθάνει ποτέ. Ο μέγιστος όλων των εποχών θεωρείται ο πασίγνωστος ηθοποιός Ουώρεν Μπήτυ, που κατά τον βιογράφο του είχε 12.775 ερωμένες. Απλησιάστο ρεκόρ. Ο ίδιος δήλωσε ότι η βιογραφία του εκδόθηκε χωρίς την έγκρισή του και διαφωνεί με το νούμερο 12.775.
Τίγρης του σεξ και ο Τάιγκερ Γουντς, ο μαύρος πλουσιώτερος αθλητής στον κόσμο, ο θρύλος του αμερικανικού γκολφ. Παρ' ό, τι είχε παντρευτεί, λευκή βέβαια, μια Σουηδή, με την οποία έκανε παιδιά, δεν σταμάτησε να πηγαίνει με... εξώφυλλα. Με ξανθιές όλες, μοντέλες, που τις έβλεπε σε περιοδικά. Αχαλίνωτος στο σεξ, μέχρι να μη μπορεί να τον αντέξει μια γυναίκα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα