Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Γεννηθήτω το Θέλημά Σου...

Γεννηθήτω το Θέλημά Σου
Γεννηθήτω το Θέλημά σου Άνθρωπε.

Ελθέτω η Βασιλεία σου Άνθρωπε.

Όπως στον Ουρανό, έτσι και στην Γη.



Η μεταμόρφωση που καλείται να βιώσει η 

Ανθρωπότητα, δυστυχώς θα είναι μακροχρόνια και επίπονη.

Παιδεία, Κατανόηση, Διδαχή και "υποταγή" στην Αλήθεια.

Αυτά θα πρέπει να διαπνέουν τον μελλοντικό γνωστικό και παγκόσμιο Άνθρωπο, αλλά και τον αφυπνισμένο του σήμερα.

Το Θέλημα του κάθε Ανθρώπου, θα πρέπει να είναι καθολικά σεβαστό, αρέσει δεν αρέσει στις προσωπικές μας απόψεις, θέσεις, θεάσεις, γνώσεις.

Κάθε Ον στο σύμπαν γεννήθηκε ελεύθερο και ως ελεύθερο πρέπει να πορεύεται.



Μια μελλοντική κοινωνία, μια "ιδεατή" κοινωνία, θα πρέπει να αγκαλιάζει την Θέληση κάθε ανθρώπου. Η παιδεία, η αγωγή και η Γνώση, να είναι στην υπηρεσία κάθε ανθρώπου κι όχι στα χέρια λίγων και εκλεκτών. Οι λίγοι, οι εκλεκτοί, αναδεικνύονται από την φύση των πραγμάτων κι όχι από νόμους και κανόνες επίπλαστους. Δεν ορίζει το χρήμα την "Ελίτ" του πνεύματος. Την φυσική ηγεσία της ανθρωπότητας.

Κοινωνία που καταναγκάζει, διαβάλλει και προσυλητίζει, είναι κοινωνία αξιομίσητη. Είναι κοινωνία τυραννίας και ψεύδους. Κατάρα σε τέτοιες κοινωνίες, ανεξάρτητα "πολιτεύματος" και κοινωνικής διαχείρισης.

Άνθρωπος που καταναγκάζει, διαβάλλει και προπαγανδίζει/προσυλητίζει, είναι Άνθρωπος αξιομίσητος.

Να Αγαπάς, επειδή Θέλεις να Αγαπάς. Όχι επειδή σου επιβάλλουν το να "Αγαπάς". Ό,τι δεν εμπνέει κίβδηλο είναι. Κατάρα στην υποκρισία ενός ήδη υποκριτικού και φθαρτού κόσμου.

Όποιος παρεμποδίζει τα όνειρα των συνανθρώπων του ή δεν δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να επιλέξουν ελεύθερα και συνειδητά, είναι εχθρός της ζωής και της δημιουργίας.

Κανένα κράτος, καμιά θρησκεία, κανένας ανθρωπος, δεν είναι υπεράνω της Αλήθειας, της Ελευθερίας και της Θέλησης.

Είμαστε ένα αγελαίο είδος, ένα μαζικό και ενστικτώδες ον, με την πολυτέλεια να φέρουμε τον Ιερό σπινθήρα της πνευματικής και διανοητικής ανωτερότητας. Η ωρίμανσή μας καθώς και μια κοινωνία παιδείας, αξίων και αξιών, ελευθερίας και Θέλησης, είναι η μόνη υγιής ατραπός, εάν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Εάν μας αξίζει να έχουμε μέλλον.

Όταν βοηθάς, πάντα να προσφέρεις βοήθεια με γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου κι όχι να νομίζεις πως βοηθάς, όταν δίνεις όσα εσύ θέλεις ή όσα νομίζεις πως μπορείς ή δεν μπορείς να δώσεις σύμφωνα με εσένα και τα πρότυπά σου ή τις Χ δυνατότητές σου. Ή θα βοηθάς ολοκληρωμένα και ολόψυχα με γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου ή μην βοηθάς καθόλου. Μέση οδό, δεν έχει.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον προσυλητισμό ή το να μοχθείς να πείσεις τους άλλους για τις απόψεις σου. Όποιες κι αν είναι αυτές. Όσο σωστές κι αν είναι. Δεν έχει ανάγκη χειροκροτητών η Αλήθεια και το Δίκαιο. Αργά ή γρήγορα θα δικαιωθείς, αν τυχόν είσαι εναρμονισμένος ορθά. Αν πάλι δεν είσαι, θα βελτιωθείς και θα εξελιχθείς. Είναι για φτύσιμο και για πάτημα όσοι μοχθούν να πείσουν τους "αντιπάλους" τους με "επιχειρήματα". Μπούρδες και ανοησίες. Τεκμηρίωνε ελεύθερα και με τόλμη τις ιδέες σου και τις σκέψεις σου κι όσοι πιστοί ας προσέλθουν και στον αντίλογό σου να είσαι ευπρεπής και έντιμος, επιχειρηματολογώντας - αν μπορείς - και όχι χαχανίζοντας ή με οπαδική προδιάθεση. Στα ....... σου αν θα είναι αποδεκτές ή όχι οι θέσεις και οι απόψεις σου. Μόνο το να μπορείς να τις εκφράζεις ελεύθερα και δίχως παρενόχληση έχει σημασία κι ο όποιος αντίλογος, να είναι καλοπροαίρετος, γόνιμος και ουσιαστικός. Όλα τα άλλα είναι ανωριμότητες και κανιβαλισμός. Καιρός να ωριμάσετε "κριτές" και κρινόμενοι, συναισθηματικά πληγωμένοι. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Όποιος προσυλητίζει είναι αδύναμος. Απλά πράγματα.

Κατάρα σε κάθε εξουσιαστή. Σε κάθε τύραννο. Σε κάθε προσηλυτιστή.

Κατάρα σε κάθε έναν που μοχθεί να σε δει υποχείριό του.

Κατάρα στην απαιδεία και την ζωώδη, βάρβαρη φύση μας.

Κάνε ό,τι Θέλεις, ζήσε όπως Θέλεις, αρκεί να μην καταπατάς τα Θέλω των άλλων.

Μην το κάνεις και καταραμένος Θα είσαι.

Η Καταπάτηση της Θέλησης του Ανθρώπου, είναι ένας μικρός, καθημερινός Θάνατος.

Η Εξαπάτηση, το Ψεύδος και η χειραγώγιση, θανάτωση της ζωής.

Η Αγάπη είναι ο Νόμος.
Η Αγάπη υπό τη Θέληση.


K.C


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα