Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ


Una faccia, una razza, σου λέει. Επειδή Ελληνες και Ιταλοί μοιάζουν στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, φυσιογνωμικά και σωματικά, αλλά έχουν και ομοιότητες στα εσωτερικά χαρακτηριστικά τους. Είμαστε και γείτονες, κι όχι μόνον.
Η Ιστορία αμετάκλητα το’χει γραμμένο. Μετά την Αθήνα η Ρώμη είναι ο επόμενος μέγας και κρίσιμος, δηλαδή αποφασιστικός σταθμός, στη διαδρομή της λευκής φυλής, της επικυρίαρχης στη γη.
Ποιος είναι ο πιο Καραγκιόζης σήμερα, θέτει επιτόπου το ερώτημα στο τραπέζι της εκπομπής ο αποδυτηριάκιας. Ο ρομάνος ή, ο ρωμαίος; Ο Ιταλός ή, ο Έλληνας;

Ένας μαλάκας λαός, λέω για τους Ιταλούς, εδώ και 30 χρόνια ασχολούνται μ’ένα κλόουν. Τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Φοβερά πράγματα. Τι, όμως, να περιμένεις από τον una faccia, una razza, τον πρώτο στον κόσμο ανδρικό πληθυσμό στην επιμήκυνση του πέους.
Μιλάμε πολύ σοβαρά. Τι σόι άντρας είναι αυτός που για να περνάει σαν άντρας, κάθεται στο χειρουργείο να του μεγαλώσουν το όργανό του, για ενάμισυ πόντο. Πόσο περισσότερο; Τη μπάμια δεν θα στην κάνουν λοστάρι. Τέτοιες ημέρες πριν τέσσερα χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Σάβα Πέροβιτς, ο ντόκτορας πατέρας της χειρουργικής στην αλλαγή φύλου και την επιμήκυνση της μαλαπέρδας. Σχετικό, άσχετο αυτό.
Ένας Μπερλουσκόνι με τα γκομενιλίκια του, με τα ρεζιλίκια του ξευτυλίζει έναν ιστορικό λαό, αλλά και ένας λαός της πλάκας, τόσο της πλάκας που ψήφισε δύο φορές πρωθυπουργό τον αερογάμη βαψομαλλιά Σύλβιο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα