Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ


Καμμία έκπληξη ότι αυτή η γυναικάρα η Κιμ Κατράλ εξομολογήθηκε ότι το καλύτερο σεξ στη ζωή της το κάνει εδώ και 15 χρόνια και η αιτία είναι ότι ανήκει στο κλαμπ των μονογαμικών. Με τον ίδιο άνδρα και το ευχαριστιέται; Βεβαίως. Με τον ίδιον παρτεναίρ θα απογειωθείς, όχι με κάποιον στα όρθια. Στα πεταχτά. Με τον τυχαίο, με τον προσωρινό εραστή δεν θα έχεις την πολυτέλεια της ερωτοτελεστίας.
Ιεροτελεστία είναι το γαμήσι, και κακώς μας κτυπάει χυδαία η λέξη. Είναι τεράστιο ρήμα το γαμάω-γαμώ. Ευλογημένο απ’όλες τις αρχαίες θρησκείες. Είναι η πιο αθώα λέξη, το γαμώ, το γαμήσι, είναι η απόλυτη λέξη που έχει σχέση κάθε έννοια της δημιουργίας, όχι μονάχα στην θεία διάστασή της.

Τι μας λες, ρε αποδυτηριάκια. Μονογαμία, ρε; Ακριβώς. Το να είσαι πολυγαμικός είναι το ίδιο σα να είσαι δημοκρατικός στην πολιτική. Όλοι μιλάνε μ΄όλους για όλα και λένε βέβαια τις μαλακίες τους.
Μόνο μέσα από το γαμήσι θα φθάσεις στο Θεό. Ό,τι σου λέω. Και δεν θα φθάσεις ποτέ στονΘεό, αν δεν γίνεις εσύ Θεός με την γυναίκα που έχεις επιλέξει. Εσύ κι αυτή. Αυτή κι εσύ. Να στα δώσει όλα, με τέχνη ερωτική, με μυστικισμό σεξουαλικό. Και κάθε φορά που θα σμίγετε θα κάνετε ένα ακόμα βήμα προς την αιώνια γνώση.
Θεός εσύ, Θεά κι αυτή. Και ο καθένας ανήκει στον εαυτό του. Όχι στο ταίρι του. Χωρίς να προετοιμαστώ έφθασα στο όγδοο βιβλίο. Δεν θα το προχωρήσω. 

Έτσι που λες. Το ταίρι σου είναι έξω από σένα. Όπως κι εσύ γι’αυτήν είσαι ο δρόμος τίποτα περισσότερο, για να φθάσεις στην αθανασία.
Θα δώσεις. Ό,τι αξίζει στη ζωή δεν το παίρνεις αν δεν δώσεις. Δεν δίνεις στον άλλον, για να του δωρήσεις κάτι, ούτε διότι του το χρωστάς. Υπόθεση ολότελα προσωπική. Μονογαμική. Με τον εαυτό σου κάνεις έρωτα. Απλά, το ταίρι απολαμβάνει αυτό που παίρνει από σένα. Κι αυτό που σου δίνει, όχι για να σου δώσει, αλλά για να πάρει.
Έτσι λειτουργεί το ουράνιο. Το θείο. Το αθάνατο.
Καμμία έκπληξη, λοιπόν, που η 56χρονη κυρία, η Σαμάνθα του Sex and the city ζει τον παράδεισο του έρωτα με τη μονογαμία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα