Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Και Τριγωνικό και Ψεκάζει (Βίντεο)

f

Δύο φορές μέσα σε ένα μήνα φωτογραφίες ενός άγνωστου τριγωνικού αεροσκάφους αποκαλύφθηκαν στην Αμερική. Το σκάφος που φαίνεται φωτογραφήθηκε από  τον φωτογράφο Jeff Templin από την Wichita.

Ο Templin είπε ότι το αεροσκάφος έκανε στροφές 180 μοιρών στον ουρανό και σχήματα S.

Η φωτογραφία έχει κόκκο γιατί τραβήχτηκε με ένα τηλεφακό 400mm σε πλήρη μεγέθυνση μέσω ενός σύννεφου και κατόπιν μεγεθύνθηκε πολύ για να φαίνεται καλύτερα. Η φωτογραφία πάρθηκε στις 16 Απριλίου.


Επίσης συμβαίνει να ταιριάζει με τρεις φωτογραφίες που ελήφθησαν στο Amarillo του Texas πέντε εβδομάδες πριν. Η νέα φωτογραφία μαζί με άλλες εξελίξεις που αφορούν την αρχική ιστορία, μπορεί να προσφέρουν νέα στοιχεία για την προέλευση αυτών των μυστηριωδών μηχανών.
Τι μπορεί να είναι; και τι αποστολή έχει; Έγινε προσπάθεια να ευρεθεί εάν έχει σχέση με το βομβαρδιστικό Β2. Όμως τα ακροφύσια εξόδου του ψεκάσματος δεν συμπίπτουν με τις μηχανές για να είναι contrails.
To Aviationist σπεκουλάρει ότι μπορεί να είναι το RQ -180 stealth drone ή ένα πρωτότυπο της νέας γενιάς βομβαρδιστικού κρούσεως μακράς αποστάσεως (LSRB).
Το παλιό «καλό» ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!

a
b
c
d
e
g
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα