Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΣΕΞ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ, ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ



Ούτε στο σινεμά δεν γίνονται αυτά. Ο άνδρας δεν κρατιέται να ορμήσει στο κορίτσι, πως και πως να περιμένει κι αυτή να σμίξουνε επιτέλους, να τα πετάξουν όλα από επάνω τους και να δοθεί ο ένας στον άλλον. Είναι έξω από την πόρτα του διαμερίσματος της κοπελλιάς και το παλληκάρι έχει πάρει αυτός το κλειδί και προσπαθεί να ξεκλειδώσει με χέρι που τρέμει, από το μέγα πόθο, όσο γίνεται πιο γρήγορα να ξαπλώσουν στο κρεββάτι.
Φοβερά πράγματα. Το κορίτσι, ο παίδαρος, τίποτα να μην του λείπει, μπαλκόνια, καπούλια, μπουτάρες να τις πιεις, επειδή φοβάται το σκοτάδι άναψε ένα μικρό φωτάκι στην κρεββατοκάμαρα. Παναγιά παρθένα, τι ήταν αυτό! Οι τοίχοι στο δωμάτιο ήταν γκρι χρώματος. Η γκαντεμιά! Ο άνδρας έχασε απότομα κάθε διάθεση για σεξ.
Γίνεται, ρε, αυτό το πράγμα; Παραγίνεται. Αν τα χρώματα της κρεββατοκάμαρας ήταν μωβ, έστω προς το κόκκινο, προς το ροζ, το γαλάζιο, δεν υπήρχε περίπτωση να φρεναριζότανε ο λεβέντης. Ποιος το λέει αυτό; Η επιστημονική έρευνα.

Φοβερά πράγματα. Τα διαβάζεις τα συμπεράσματα της έρευνας και λες Εγώ δεν ζω σ' αυτόν τον κόσμο. Εγώ είμαι από άλλο πλανήτη, από άλλον αιώνα. Επηρεάζει, λένε, αρνητικά τη λίμπιντο το χρώμα που κυριαρχεί στο δωμάτιο που θα κάνει έρωτα ένα ζευγάρι. Και τα σεντόνια!
Φοβερά πράγματα. Ανάβεις αν τα σεντόνια είναι μεταξένια, ενώ αρχίζει να σου πέφτει με βαμβακερά σεντόνια. Καλά, με νάυλον ή, πολυεστερικά σεντόνια το πιστόλι αφοπλίζεται επιτόπου.
Να βρεθώ με μανουλομάνουλο στο βυζαβί και να μου τη σπάσουν τα χρώματα στους τοίχους, στις κουρτίνες ή, το υλικό των σεντονιών. Ρε, δεν καταλαβαίνω τίποτα, ας ξαπλώσω σε κουρελούδες, σε τσουβάλια και χαρτοσακούλες. Τίποτα δεν με κρατάει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα