Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ




Πριν από 2017 χρόνια γεννήθηκε ο Χριστός. Είχε αργήσει η έλευσή του; Βέβαια, αυτά τα κανονίζει ο Θεός. Ο αληθινός Θεός, ο οποίος επιλέγει πότε να μπουκάρουν στην πιάτσα μαϊμούδες Θεοί, αυτοί που χαρακτηρίζονται ειδωλολάτρες. Έτσι πάει. Με τη άδεια του αληθινού Θεού βασίλεψαν για κάποιους αιώνες οι ψεύτικοι Θεοί, Δίας, Ποσειδώνας, Όσιρις, Χούλα Χουπ, Αχμέτ Κιοσέογλου κι ένα σωρό άλλοι.
Ρωτάμε, όμως. Ο Χριστός γιατί ήρθε πριν από 20 αιώνες κι όχι πριν 43; Και γιατί γεννήθηκε Εβραίος κι όχι Πέρσης, Σπαρτιάτης, Ρωμαίος, Ινδιάνος, Κινέζος. Ο Νίκος Καραγιαννίδης στο κομμάτι που είχε γράψει πριν από πέντε χρόνια στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» είναι σίγουρος ότι αν πρωτοεμφανιζόταν στους καιρούς μας ο Ιησούς θα στρατευόταν στην 17 Νοέμβρη. Λες; Οπότε, ποια 27 χρόνια, ούτε σε 10.027 χρόνια δεν θα συλλάμβαναν τη συμμορία.
Το κείμενο του Καραγιαννίδη
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΧΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΣ

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από την εποχή του Ιησού Χριστού μέχρι σήμερα. Τίποτα επί της ουσίας και σ’ ό,τι αφορά την ανθρώπινη φύση και τις ανθρώπινες σχέσεις. Και ακόμα περισσότερο από τότε που γεννήθηκε και δίδαξε ο Ναζωραίος τίποτα δεν άλλαξε…, αφού πάντα υπάρχουν πτωχοί και πλούσιοι, έξυπνοι και αρχιμαλάκες, όπως βέβαια δεν λείπει η πλανηταρχία, εκείνη η στρατιωτική και πολιτική δύναμη που έχει το πρώτο κουμάντο στη γη.
Στα χρόνια του Χριστού την παγκόσμια εξουσία κρατούσε η Ρώμη. Σήμερα το ρόλο της αρχαίας Ρώμης έχουν οι ΗΠΑ. Και όπως ακριβώς πολιτευόταν σαν πλανηταρχία η Ρώμη, έτσι το ίδιο αποφασίζει και εκτός της επικράτειάς της η πλανηταρχία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σα να είναι δικό της μαγαζί όλος ο πλανήτης, σα να έχει… ευθύνη ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ για να «φροντίζει» σ’ ό,τι σχετικά συμβαίνει στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, την Κούβα, την Ονδούρα, την Αγκόλα, οπουδήποτε.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια… Η μοναδική αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η απίστευτη εξέλιξη της τεχνολογίας η οποία τελικά διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις παρεμβάσεις της πλανηταρχίας. Άλλο να επιβάλλεται η πλανηταρχία με πολεμικούς ελέφαντες κι άλλο με πυραύλους.
Ο Χριστός γεννήθηκε Εβραίος, όχι στο σώμα μιας άλλης εθνικότητος την οποία είχε καταλάβει η Ρώμη. Ποιος να γνωρίζει γιατί ήρθε στη γη ο Χριστός ως πολίτης του Ισραήλ κι όχι της Ελλάδος, της Αιγύπτου, της Περσίας, της Μηδείας, της Καρχηδονίας. Όπως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ο Χριστός γεννήθηκε επί πλανηταρχίας της Ρώμης κι όχι της αρχαίας Αθήνας, που κι αυτή ήταν δύναμη ιμπεριαλιστική.
Εκείνο που δεν χρειάζεται διερεύνηση και μελέτη είναι το γιατί ο Χριστός δεν γεννήθηκε ως πολίτης χώρας εξουσιαστικής, της Αθήνας, της Ρώμης, των ΗΠΑ. Κι αν, όμως, γεννιόταν σε ένα τέτοιο τόπο θα είχε περάσει στη αντίσταση, στην παρανομία, πιθανόν να ήταν αρχηγός μιας 17 Νοέμβρη, μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.
Διεθνική ιδεολογία διακονούσε η 17 Νοέμβρη, κάργα κομουνιστές τα μέλη της όλα, και τους ξεδόντιασαν Έλληνες. Όπως Εβραίοι, κι όχι Ρωμαίοι, σταύρωσαν το πατριωτάκι τους τον Ιησού.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα