Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ας συνοψισουμε αυτα που γραφει ο Ερμης



Ειπαμε παλαιοτερα οτι εδω στην γη δεν υπηρχαν ανθρωπινα οντα .Τα πιο ανεπτυγμενα οντα ηταν τα δελφινια και οι φαλαινες . Οταν ηρθαν οι πρωτοι εξωγηινοι πηραν αιμα δελφινιων και σπερμα εξωγηινου,κανανε ενα πλασμα σε πιο αραιη κατασταση απο την δικη μας, με μεγαλο υψος, τηλεπαθεια κλπ. 

Αυτοι ηταν στο νησι  Γκοντβάνα
(φωτο 1) .



Το νησι αυτο βυθιστηκε και οι κατοικοι μετακομησαν  στην Λεμουρια (φωτο 2.) 



Οι λεμουριοι μετα απο πολλες μεταλλαξεις απο υψος 20 μετρων κατεβηκαν στα 10 περιπου. Ειχαν αναπτυξει το δεξι μερος του εγκεφαλου δηλ.  το θηλυκο. Ηταν ερμαφροδιτοι, αλλα στειροι οι Λεμουριοι. Κατορθωσαν ομως να βρουν τροπο να να κανουν παιδια χωρις την σεξουαλικη ενωση που ξερουμε εμεις .

Γι αυτον τον  τροπο αποκτησης παιδιων,  ίδρυσαν ενα  σχολείο, (το πρωτο μυστικιστικο σχολείο στον κόσμο) που ονομαζόταν - Μυστικη Σχολή Naakal (ομοιοκαταληκτεί με McCullough).Αυτη ηταν και η παρθενογεννηση εστω και των χριστιανων αλλα γενικα των σπουδαιων ανθρωπων .

Μετα απο χιλιαδες χρονια βυθιζεται και η Λεμουρια και οι κατοικοι σκορπιζονται στην Λατινικη Αμερικη και στην Ατλαντιδα (φωτο 3) .Ηρθαν σε επιμειξια με τους Ατλαντιους και γενικα καταληξανε σε χαμηλοτερο υψος 2-3 μετρα και πιο πυκνοι. Δεν μπορουσαν να διαπερασουν τοιχους. Αυτο ομως που ειχαν αναπτυξει ηταν το δεξι μερος του εγκεφαλου.

Επικρατουσε δηλ. το θηλυκο στοιχειο, με τις ευαισθησιες ενορασεις κλπ.(πρωτα οι γυναικες προβλεπαν το μελλον Πυθια Δρυιδες κλπ.) Προσεξτε δεν ειναι απλα τα πραγματα οπως τα γραφει η Βιβλος .Τα πραγματα ειναι οπως τα ξερανε οι μυημενοι στα μυστηρια του Ερμη. 

Βλεπεται η επιστημη σημερα λεει οτι η ζωη προηλθε απο την θαλασσα .Πραγματι απο τα πρωτα δελφινια και φαλαινες που πηραν το αιμα τους με σπερμα εξωγηινου προηλθαν οι ανθρωποι.  Τα κυτταρα αλλα και το νερο εχουν μνημη που μεταβιβαζεται στους απογονους.

Ετσι ξερουν οι επιστημονες οτι προηλθαμε απο την θαλασσα .Για να φτασουμε στην σεξουαλικη ενωση που ξερουμε περασαν χιλιαδες χρονια οσπου να γινουμε εμεις .Αυτος ηταν και ο απογορευμενος καρπος .Δεν θελανε οι εξωγηινοι να πολλαπλασιασθουμε μεταξυ μας .

Μας κλωνοποιουσανε και ετσι μας ελεγχανε , γιατι οι κλωνοι ειναι στειροι.Αλλη φορα ισως πω πως πλησιασαν τα "ανθρωπινα"οντα και γινανε σαν εμας.Ηρθαν απο τον Αρη .Εκει υπηρχαν "ανθρωποι " που ειχαν ξεφυγει απο τον νομο της Ανωτερας Δυναμης  και ειχαν αναπτυξει την αριστερη πλευρα του εγγεφαλου δηλ.το αρσενικο μερος .Δεν ειχαν αισθηματα ,απεκτησαν σωματικη δυναμη ,και ειχανε συνεχεις πολεμους .Τον πλανητη  Αρη γι αυτο οι προγονοι μας τον ειπανε θεο του πολεμου.

Συνεχεια εκει γινοτανε πολεμοι, οσπου καταστραφηκε ο πλανητης και μερικοι κατεφυγαν στην γη, στο μερος της  Ατλαντιδας που κατοικουσανε Λεμουριοι και ατλαντες .Οι κατοικοι αυτοι ειπαμε ηταν ειρηνικοι, κυριαρχουσε το δεξι μερος του εγκεφαλου. 

Ηρθαν οι Αριοι οι τσαμπουκαδες και αν και ηταν  λιγοι κανανε οτι κανανε οι αμερικανοι τους ινδιανους. Απο εκει μετα απο χιλιαδες χρονια εγιναν οι Ατλαντες φιλοπολεμοι , αλλα την πατησαν απο τους Αθηναιους γιατι οι ελληνες ηρθαν κατευθειαν απο το Σειριο "ετοιμοι" χωρις να περασουνε αυτα τα σταδια που περιγραφει ο Ερμης . Εχει  συνεχεια αλλα σας κουρασα.Ισως αλλη φορα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα