Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

--- ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ UFO ΝΑ ΕΝΕΠΛΑΚH ΜΕ ΤΗ ΠΤΗΣΗ MH370; ---

Έχουν περάσει δέκα μέρες από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και ακόμα δεν υπάρχει καμία σαφή απάντηση για το ποια είναι η κατάληξη του Μπόινγκ 777 που μετέφερε 239 ανθρώπινες ψυχές. Το αεροπλάνο παρέκκλινε εσκεμμένα από την πορεία του; Έπαθε ξαφνική βλάβη και βυθίστηκε; Έγινε διαρροή καυσίμου και εξερράγη στον ουρανό; Αυτοκτόνησαν οι πιλότοι ή αποσυμπιέστηκε η καμπίνα τους και συνετρίβη ακυβέρνητο; Συγκρούστηκε με ''κάτι'' που πετούσε κάθετα στη πορεία του;




Αν και η Epoch Times ανέφερε, στις 13 Μαρτίου, τη πιθανότητα σύγκρουσης με διερχόμενο UFO, η MUFON (η μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση για το φαινόμενο των UFO) θεωρεί ότι αυτή η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη ως αδύνατη. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την έλλειψη δραστηριότητας στην γύρω περιοχή από την ώρα της εξαφάνισης του αεροπλάνου, όπως δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διάσημης οργάνωσης κ.Jan C. Harzan στην ιστοσελίδα της Examiner και επιβεβαιώνουν τα δορυφορικά δεδομένα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.



Όμως, παρά τις επιβεβαιώσεις, οι ανεπιβεβαίωτες και ακραίες θεωρίες συνεχίζονται. Μία από αυτές στη Huffington Post, θέλει ορισμένους ερευνητές να εξετάζουν μέχρι και σενάρια απαγωγής από εξωγήινους! Κάτι παρατραβηγμένο και αδύνατον με τη σειρά του, αφού δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο στο ομοσπονδιακό κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα