Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

10 άνθρωποι που πήραν πάρα πολύ άσχημα το διαζύγιο τους..

Το διαζύγιο είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για ένα ζευγάρι. Αν και αναπόφευκτο τις περισσότερες φορές, δεν είναι καθόλου εύκολο να το ξεπεράσεις. Ειδικά αν ο ένας από τους δυο το θέλει πολύ και ο άλλος καθόλου..

Έτσι δεν παύουν να υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν ακραία σε ένα διαζύγιο. Άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν εκδίκηση από τον πρώην σύντροφο τους με τους πιο απίθανους τρόπους. Άνθρωποι σαν αυτούς που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια..




1 . ) Ένας άντρας αγόρασε ένα σπίτι δίπλα στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Στη συνέχεια έχτισε στην αυλή του αυτό το γιγαντιαίο μεσαίο δάχτυλο.



2. Μια γυναίκα ήταν πολύ τυπική όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει για το διαζύγιό της. Μόνο που έδωσε όλα τα χρήματα σε νομίσματα!


3 . ) Ένας δήμαρχος ακόμη και μετά το διαζύγιο δεν ξέχασε την πρώην γυναίκα του. Τις έστειλε ως δώρο ένα τεράστιο βράχο 20 τόνων που είχε πάνω χαραγμένες τις ευχές του. «Χρόνια πολλά Ίσα XX»



4 . ) Ο Κέβιν Κόττερ χρησιμοποίησε το νυφικό της πρώην συζύγου του με πάνω από 100 φοβερούς τρόπους . Δείτε μερικούς από αυτούς εδώ!



5 . ) Ένας άντρας άφησε μια ψεύτικη βόμβα στην κουζίνα της πρώην συζύγου του μετά από ένα καυγά. Ο ίδιος συνελήφθη αργότερα στο κοντινό χαμπουργκεράδικο.



6 . ) Όταν ο άντρας της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μια γυναίκα γέμισε την μπανιέρα του με κοπριά, πήρε το τρακτέρ του και εξαφανίστηκε.



7 . ) Ένα ζευγάρι επί 6 χρόνια ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στα δικαστήρια προσπαθώντας ο καθένας από τη μεριά του να κρατήσει το πολυτελέστατο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη. Τελικά, όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει κανείς τους, έχτισαν ένα τοίχο στην μέση του σπιτιού και το χώρισαν στα δύο.



8 . ) Ένας αγρότης από τη Σερβία έπρεπε να δώσει στη πρώην σύζυγό του το μισό από όλη του την περιουσία. Έτσι, δεν έχασε χρόνο.. Έκοψε τα πάντα στη μέση, ακόμη και το τρακτέρ του, και της ζήτησε να περάσει για να τα πάρει.



9 . ) Όταν η Νεοζηλανδή Ρεμπέκα Γκίμπς πήρε διαζύγιο , κατασκεύασε μια ρουκέτα και την έστειλε στο διάστημα.. μαζί με το δαχτυλίδι του γάμου της.



10 . ) Ο Ρόμπιν Μπέικερ, ένας απελπισμένος σύζυγός και πατέρας τριών παιδιών όταν ανακάλυψε ότι η πρώην γυναίκα του ήρθε κρυφά και πήρε όλα τα πράγματα του σπιτιού, κρέμασε αυτό το πανό έξω από το σπίτι του. «Γυναίκα άφησες αυτό το σπίτι γυμνό. Θα αποδείξω ότι είσαι ψεύτρα στο δικαστήριο»



dinfo

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα