Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Υποθαλάσσια Λιμάνια Στην Αμερική



Σας παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των στοιχείων που θα αλλάξουν για πάντα την ιστορία της Βόρειας Αμερικής, μετατοπίζοντας την άποψή μας από ό, τι νομίζουμε πως ξέρουμε για την Αμερική σε μία εντελώς νέα και ριζικά διαφορετική προοπτική από τους προϊστορικούς πολιτισμούς στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής.

Υπάρχουν πολλά υποβρύχια λιμάνια και κανάλια επί του Ατλαντικού και των ακτών του Κόλπου, που καλύπτονται με ίχνη και απομεινάρια, από ένα εξελιγμένο και μεγάλο πολιτισμό ή τον πολιτισμό που υπήρχε πριν το τρέχον επίπεδο της θάλασσας ανέβει κατά μέσο όρο 5 '5 ". 


Αποδεικτικά στοιχεία, παρουσιάζουν πολλές λιμενικές περιοχές για ένα μεγάλο μέρος του Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης και άλλων τοποθεσιών της Ανατολικής Ακτής, της ακτής του Κόλπου της Φλώριδας, του Δέλτα της Λουιζιάνα και του Μεξικό, που έχουν «δουλευτεί» και «κατοικηθεί» από έναν πολύ μεγάλο και τεχνικά περίπλοκο πληθυσμό από οικοδόμους καναλιών κατά κάποιο απομακρυσμένο χρονικό διάστημα. 

Τόσο η Φλόριντα όσο και η Νέα Υόρκη έχουν εκτεταμένα παράκτια συστήματα λιμανιών και καναλιών που είναι τουλάχιστον -7000 χρόνια παλιά. 

Η πάνω φωτογραφία είναι ένα λιμάνι στη Φλόριντα, και η κάτω είναι ένα αχρησιμοποίητο λιμάνι στο Long Island Sound της Νέας Υόρκης.

Αυτές οι δομές χτίστηκαν πριν ο υδροφόρος ορίζοντας αυξηθεί στο σημερινό του επίπεδο. 

Μερικές από τις κατασκευές είναι μεταξύ 6 'και 15' ΚΑΤΩ από την τρέχουσα μέση στάθμη του νερού της θάλασσας. 

Το (πάνω) διάγραμμα, από το Globalwarmingart.com, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του οικοπέδου Τζαμάικα, δείχνει ένα 5 '5 "της ανόδου της στάθμης της θάλασσας  -7000 χρόνια πριν από σήμερα.

Χωρίς αμφιβολία, ένας τεχνικά προηγμένος, εξελιγμένος πολιτισμός έζησε εδώ στις ακτές μας κατασκευάζοντας πολύ μεγάλα, πολύ σύνθετα λιμάνια και κανάλια. 

Πολλά από τα συστήματα λιμανιού είναι συνδεδεμένα με έναν δευτεροταγή παλιρροϊκό ώμο, κοντά σε μια ακτογραμμή, αλλά όχι με την υφιστάμενη ακτή, και δεν έχουν καμία τρέχουσα χρήση,  σκοπό ή λειτουργία. Πολλά από τα λιμάνια φαίνεται να είναι μεταξύ 6 και 9 ' υπό τη θάλασσα.Τοπική αξιολόγηση θα καθορίσει τα ακριβή βάθη.


Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα