Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΜΑΖΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Υπάρχουν πολλά πειράματα που έχουν κάνει πάνω σε ανθρώπους, μερικά έχουν γίνει γνωστά και πολλά άλλα τα ανακαλύπτουμε συνεχώς. 

Οι αεροψεκασμοί με στόχο την μόλυνση του ανθρώπου και το χώμα, οι εκπομπές δονήσεων σε Ηzσυχνότητας πάνω στην ανθρώπινη υπόσταση, οι ζωικές και φυτικές μεταλλάξεις, τα ιατρικά πειράματα σε όλα τα επίπεδα και πολλά άλλα που δεν γνωρίζουμε ακόμη έχουν καταντήσει το ανθρώπινο είδος…ένα πειραματόζωο….όπου έχει χαθεί κάθε αξιοπρέπεια του ανθρώπινου είδους . 

Ας δούμε μερικά από αυτά που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας:

Ο Χίλτερ, οι Ναζί στα Ναζιστικά Πειράματα με πρωτεργάτη τον  Γιόζεφ Μένγκελε, ( γιατρός των SS). Ο Μένγκελε πειραματίστηκε σε δίδυμα αδέλφια, με στόχο να αποδείξει τη θεωρία του για την ανωτερότητα της Λευκής φυλής. 

Με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκείνη την περίοδο. Ακόμη οι Γερμανοί Ναζί πειραματίστηκαν σε φυλακισμένους, ώστε να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα διαφόρων θεραπειών ενάντια σε λοιμώδη νοσήματα.


Οι Ιάπωνες ( Ιαπωνική Μονάδα 731 ) γύρω στη η δεκαετία του ’30 και του ’40, με τον Ιαπωνικό Αυτοκρατορικό Στρατό να πραγματοποιεί βιολογικές και ιατρικές δοκιμές σε διάφορους πολίτες, κυρίως στην Κίνα. Ο αριθμός των ανθρώπων τότε που έχασαν τη ζωή τους παραμένει ακόμη άγνωστος έως σήμερα. Όμως κάποιες ιστορικές πηγές μας αναφέρουν ότι μπορεί να έφτανε και τις 200.000….! 

Ακόμη  ο Στρατός τους είχε μολύνει διάφορα πηγάδια με χολέρα και είχε εξαπολύσει σμήνη ψύλλων που μετέφεραν τον τύφο και την πανούκλα. 

Οι φυλακισμένοι αναγκάζονταν να παρελαύνουν μέσα στο ψύχος και στη συνέχεια τους έκαναν πειράματα για πιθανές θεραπείες ενάντια στα κρυοπαγήματα. 

Μέλη της μονάδας είχαν δηλώσει στα Μέσα Ενημέρωσης, ότι οι φυλακισμένοι κλείνονταν σε θαλάμους με δηλητηριώδη αέρα έως ότου τα μάτια τους βγουν από τις κόγχες.

Οι Αμερικάνοι πειραματίστηκαν το έτος 1939 στη λεγόμενη «Μελέτη των Τεράτων», όπου οι παθολόγοι του Πανεπιστήμιου της Αϊόβα θέλησαν να αποδείξουν τη θεωρία τους ότι το τραύλισμα είναι μια επίκτητη συμπεριφορά που οφείλεται στο υπερβολικό άγχος του παιδιού κατά την ομιλία.

 Ο  τρόπος που επέλεξαν να το αποδείξουν ήταν να προκαλέσουν το τραύλισμα σε ορφανά παιδιά μέσω της αυθυποβολής, λέγοντάς τους συνεχώς ότι είναι καταδικασμένα να εκδηλώσουν το τραύλισμα μεγαλώνοντας. 

Αυτό το πείραμα εφαρμόστηκε σε παιδιά από το Ορφανοτροφείο Στρατιωτών και Ναυτικών του Οχάιο και οι ερευνητές έλεγαν ξανά και ξανά στα παιδιά ότι παρουσιάζουν σημάδια τραυλίσματος στην ομιλία τους.

 Έτσι, τα προέτρεπαν να μη μιλούν εκτός κι αν ήταν σίγουρα ότι θα μιλήσουν σωστά. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν υπερβολικό άγχος σε παιδιά που δεν είχαν παρουσιάζει αρχικά κανένα αρνητικό σύμπτωμα. 

Επίσης, τα παιδιά οδηγήθηκαν στην απομόνωση και αρνούνταν να μιλήσουν. 

Τρία από τα παιδιά που συμμετείχαν στο ανορθόδοξο πείραμα τελικά κατέθεσαν μήνυση κατά του Πανεπιστημίου και αποζημιώθηκαν.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ της ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ τα έτη 1946 και 1948, συγχρηματοδότησαν μια μελέτη που περιελάμβανε τη σκόπιμη λοίμωξη φυλακισμένων και ψυχασθενών στη Γουατεμάλα με το βακτήριο της σύφιλης. Σ

κοπός της μελέτης αυτής ήταν να δοκιμαστεί ποιες χημικές ουσίες θα απέτρεπαν την εξάπλωση της ασθένειας.  

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο του πειράματος, οι ερευνητές πλήρωναν τους φυλακισμένους και τους ψυχασθενείς, ώστε να κάνουν σεξ με ιερόδουλες που είχαν προσβληθεί από το βακτήριο ή προκαλούσαν πληγές στο δέρμα των γεννητικών οργάνων και χορηγούσαν το βακτήριο στην ανοιχτή πληγή.

Οι ΗΠΑ επίσης στο πείραμα του Tuskegee στο πιο ειδεχθές έγκλημα στην Ιατρική Ιστορία τους, που είχε διάρκεια 40 ολόκληρα χρόνια, όπου σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το 1932 η Αμερικανική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας ξεκίνησε μια μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις της σύφιλης στους ασθενείς που δε λαμβάνουν θεραπεία. 

Οι ερευνητές παρακολούθησαν την εξέλιξη της νόσου σε 399 έγχρωμους άνδρες στην πολιτεία της Αλαμπάμα. Οι συμμετέχοντες δε γνώριζαν το σκοπό της μελέτης, καθώς οι ερευνητές τους είχαν πει ότι λαμβάνουν θεραπεία για το «άρρωστο αίμα» τους. 

Οι άνδρες δεν έλαβαν ποτέ επαρκή θεραπεία, ακόμη κι όταν η πενικιλίνη κατοχυρώθηκε ως το προτεινόμενο φάρμακο για τη θεραπεία της σύφιλης (1947). 

Οι Αρχές διέκοψαν το πείραμα το 1972, όταν ένα άρθρο εφημερίδας αποκάλυψε τους πραγματικούς σκοπούς της μελέτης.  

Υπάρχουν φυσικά κι άλλα πειράματα….μιας και η ανωμαλία αυτών των υπανθρώπων και των χωρών που τις υποστηρίζουν…..γίνεται πάντα υπό το κρυφό καθεστώς και σε συνεργασία των εντολοδόχων πολιτικών και ιατρικών τους εταίρων…που τους πληρώνουν αδρά. Φυσικά πολλές φορές τους απομονώνουν…κάθε επιστήμονα ξεχωριστά και ενώνουν στη συνέχεια τις πληροφορίες και φτιάχνουν ότι πείραμα που στόχο τους έχει την κυριαρχία πάνω στους ανθρώπους. 

Ρωσία-Βραζιλία-Β. Κορέα κατέχουν «κβαντικά όπλα» με την KGB να έχει αναπτύξει αυτά τα όπλα της μέχρι τις αρχές του 1990. 

Τα διάφορα όπλα τα λεγόμενα QP τα χρησιμοποιεί η KGB, χτυπώντας το ανοσοποιητικό σύστημα του κάθε ανθρώπου  και πληθυσμού χωρών χρησιμοποιώντας  μίγμα «κοκτέιλ» από χωροχρονικά σετ καμπυλότητας δηλαδή («μηχανές») για διαφορετικά είδη ασθενειών εισάγοντας τις μηχανές αυτές «αναδιπλωμένες εντός» του κβαντικού δυναμικού. 

Εδώ στην Ελλάδα…..ναι στην Ελλάδα….γίνονται τα πειράματα….της κλωνοποίησης…..όσο και αν σας φαίνεται παράξενο…πρώτα το πρόγραμμα το είχε η Ιταλία…..και τώρα ως Ευρωπαική Ένωση εδώ και πλέον μερικά χρόνια το έχουμε αναλάβει εμείς….!  Μήπως ψάχνετε να βρείτε σε πιο μέρος είναι; Αμ πόσα δεν ξέρετε…ακόμη….!

ΑΔΕΛΦΙΑ….οι νέες τεχνολογίες δυστυχώς θα γυρίσουν σύντομα «μπουμεραγκ» στην ανθρωπότητα…μιας και θα χρησιμοποιηθούν εναντίων των λαών. Ότι σας δείχνουν τεχνολογικά ότι είναι εύχρηστο και γρήγορο…και υποτίθεται τάχα εύχρηστο για τους ανθρώπους….τόσο πιο εύκολα μας μαντρώνουν…..μιας και η επιδίωξή τους είναι η πλήρης παρακολούθηση μέσω των σμαρτς φον, των κινητών, του φεις μπουκ κλπ που χρησιμοποιούν από εδώ μέσα και άλλα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο των κατοίκων του πλανήτη Γη. Ακούω αρκετούς να λένε …εμωρε δεν πειράζει…..αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα….θα το νιώσουν πολύ άσχημα….αλλά θα είναι πλέον αργά.

Η σωστή αντιμετώπιση είναι η καθημερινή γνώση των νέων τεχνολογιών και πόσο μπαίνουν και επηρεάζουν τη ζωή μας…..καθώς η χρήση τους μπορεί να γίνει όφελός μας…αρκεί να ξέρουμε πώς να την χρησιμοποιήσουμε και πότε.

Η ενημέρωση από πολλές πηγές και η ανταλλαγή σύναψης των κυττάρων μέσα στον εγκέφαλό μας…..θα μας δώσει την λύση.

(Ε.Ι.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

  1. o kosmos den einai pirasma einai pnemata me peribania kai psyxh megali......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα πράγμα έχω να σα πω αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό με το που να ποιραμαστήσετε τη μεγάλες ψυχές και περιβανες καρδιές του λαού και του κόσμους απαράδεκτη κινωνία είται τη καρδιά θα παραδώσετε όταν γίνη η καστατροφής του κόσμου ποιοι θα πάνε παραθησος και ποιοι κόλαση 2 επιλογές έχετε έσει διαλέγετε και έσει αποφασισετες αυτά ευσχαρητο για το χρόνο σα.......Δασκαλουκός έκτη αίσθηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα