Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ναζί και Σιωνιστές ταυτόχρονα μηνύουν για την ειρήνη και πραγματοποιούν νέες απειλές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 10/3/2014


Οι μάχες μεταξύ των Αμερικανικών Academi (πρώην Blackwater) μισθοφόρων και των Ρωσικών ειδικών δυνάμεων στην Ουκρανία και η κατάρριψη μιας Μαλαισιανής αερογραμμής την περασμένη εβδομάδα, δεν είναι παρά ένα υπόβαθρο για τις εν εξελίξει υψηλού ρίσκου διαπραγματεύσεις για το μέλλον αυτού του πλανήτη. 

Γιατί είσαι αξύριστος;...Τέσσερις μέρες κράτηση!
Αυτά τα βίαια επεισόδια είναι επίσης μια αντίδραση ενάντια σε μια καταιγιστική εκκαθάριση των Ναζί / Σιωνιστικών ζηλωτών που έχει πλέον επεκταθεί στη Σαουδική Αραβία και σε άλλα βασίλεια του πετρελαϊκού κόλπου αφού απαγόρευσαν τη Ναζιστική Μουσουλμανική Αδελφότητα. Δεδομένου ότι έχουν ήδη εκκαθαριστεί από την Αίγυπτο, αυτό σημαίνει πως η τελευταία τους βάση στη Μέση Ανατολή, και η τελευταία πηγή χρημάτων από το πετρέλαιο, είναι το Κατάρ, το σπίτι του δικτύου προπαγάνδας Al Jazeera.

Fethullah Gulen: Ένα Sabbatean παράσιτο του παλαιού κόσμου υπό παρακολούθηση και άμεση εξαφάνιση.
   Οι απειλές για να προκαλέσουν τρομοκρατικές επιθέσεις γύρω από την Κίνα ως "εκτοξεύσεις", που έγιναν πριν τη Μαλαισιανή αεροπορική καταστροφή, προήλθαν από μια πηγή, με τον κωδικό 215 της περιοχή της Φιλαδέλφειας. Αυτή είναι η ίδια πηγή που είχε προβλέψει εκ των προτέρων την αναταραχή στην Ουκρανία. Η Φιλαδέλφεια είναι η βάση του Fethullah Gulen, ενός ανώτερου υπέρμαχου του σχεδίου της κλίκας (cabal) για "μία παγκόσμια θρησκεία". Από τη στιγμή που ο Gulen εμπλέκεται στην αποστολή Tάταρων ακτιβιστών να συμβάλουν στην αναταραχή στην Ουκρανία, η οργάνωσή του είναι ύποπτη ότι με κάποιο τρόπο εμπλέκεται στην τελευταία επίθεση. Η Τουρκία είναι το αρχικό σπίτι της Sabbatean μαφίας που δημιούργησε την κοινωνία της Θούλης (Thule) και του Ναζισμού.


   Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας και πηγές της MI5 υπάρχει μια βάση Ναζιστικών υποβρυχίων στη Νέα Γουινέα που μεταμφιέζεται ως ορυχείο χρυσού.



   Αυτή είναι μια από τις μυστικές βάσεις επιχειρήσεις της Ασίας που χρησιμοποιήθηκαν για να οργανώσουν την 311 (11/3) τρομοκρατική τσουνάμι / πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας που έγινε πριν από τρία χρόνια σαν αύριο. Μπορεί κάλλιστα να είναι η βάση από όπου προήρθε η επίθεση στην πτήση της Μαλαισιανής αεροπορικής εταιρείας.


   Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα στην Ουκρανία και τη Μαλαισία και πιθανότατα σύντομα αλλού, είναι μόνο ένα σκηνικό των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων μεταξύ πολλών μεγάλων παρατάξεων. Ένας εκπρόσωπος του στρατιωτικού βιομηχανικού συγκροτήματος ήρθε σε επαφή με την White Dragon Society (WDS) την περασμένη εβδομάδα θέτοντας προς τα έξω διάφορες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της απειλής για να μισθώσουν ένα γενικό πόλεμο αν το πετρέλαιο γίνει ξεπερασμένο από την τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας και με ένα αίτημα από τους τύπους της NSA να τους επιτραπεί να συνεχίσουν με το πρόγραμμά τους της ολικής παρακολούθησης.

Ελεύθερη Ενέργεια: Γνωρίζετε πως με το Bloombox ήδη η Google τροφοδοτεί το 15% των εγκαταστάσεων της με δωρεάν οικολογική ενέργεια;

   Η WDS είπε ότι η ελεύθερη ενεργειακή τεχνολογία θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο αρχικά για έργα που το τρέχον επιχειρηματικό μοντέλο του πετρελαίου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει, όπως η μετατροπή των ερήμων σε πράσινο με αφαλατωμένο θαλασσινό νερό και η θέρμανση της Αρκτικής και της Ανταρκτικής. Το πετρέλαιο στη συνέχεια θα καταργηθεί σταδιακά, καθώς η βιομηχανία του πετρελαίου μετατοπιστεί στην επιχείρηση της δημιουργίας νέων οικοσυστημάτων. Οι άνθρωποι της βιομηχανίας πετρελαίου ζήτησαν να τους επιτραπεί να συνεχίσουν την επέκταση των επιχειρήσεων τους σε υδρογονάνθρακες με φυσικό αέριο και αυτό θεωρήθηκε μια βιώσιμη επιλογή.


   Στους τύπους της NSA είπαν ότι θα πρέπει τουλάχιστον να μείνουν έξω από τις κρεβατοκάμαρες των ανθρώπων από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ρόλο στα υπνοδωμάτια του έθνους. Τους είπαν, επίσης, ότι κάποια πράγματα θα παραμένουν πάντα μυστικά ασχέτως πόσο σκληρά προσπαθούν να τα ανακαλύψουν.

...Και πόσοι άλλοι που θα μάθουμε σύντομα.

   Οι Ναζί από την πλευρά τους, επέμειναν στις ευγονικές πολιτικές. Τους ειπώθηκε ότι οποιοδήποτε είδος της ευγονικής που εμπλέκεται σε θανάτωση, στείρωση ή άλλως σφαγή "άχρηστων παράσιτων" δεν πρόκειται να επιτραπεί. Ωστόσο, το τρέχον ταμπού σχετικά με τη χρήση της γενετικής μηχανικής για να αφαιρέσουν κληρονομικές ασθένειες και να δώσουν στους ανθρώπους ενίσχυση των ικανοτήτων τους θα πρέπει να αρθεί, σύμφωνα με μια πηγή που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις.


   Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να υλοποιηθεί μια τελική συμφωνία, η πίεση θα αυξηθεί έως ότου η κλίκα (cabal) που βρίσκεται πίσω από το σύστημα χρεωστικής δουλείας του δολαρίου των ΗΠΑ και του Ευρώ ελευθερώσει το ανθρώπινο γένος από τα δεσμά.

Ali Zeidan: Χτυπιέται η μαριονέτα της κλίκας για τους Βορειοκορεάτες...Έτσι του είπαν να κάνει.

  Η πίεση είναι πιο εμφανής στον τομέα της ενέργειας, όπου οι cabalists έχουν χάσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της Μέσης Ανατολής και μπορεί να χάσουν τον έλεγχο του πρόσφατα αποκτηθέντος φέουδου τους στη Λιβύη. Οι εκθέσεις ειδήσεων της Βόρειας Κορέας ενός δεξαμενόπλοιου να φορτώνει πετρέλαιο που πραγματοποιήθηκε σε ένα λιμάνι το οποίο βρίσκεται στη κατοχή επαναστατών στη Λιβύη, είναι μια σαφής ένδειξη αυτής της απώλειας του ελέγχου.



   Η πιο προφανής ένδειξη της μείωσης της δύναμης της κλίκας που ελέγχει το καθεστώς στην Ουάσιγκτον όμως, μπορεί να το δει κανείς στην αντίδραση στις εκκλήσεις τους για επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας σχετικά με την  Ουκρανία.


   Σε αυτή την περίπτωση, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν απορρίψει τυχόν κυρώσεις για πολλούς λόγους. Ο μεγαλύτερος είναι ο οικονομικός, δεδομένου ότι οι χώρες αυτές βασίζονται στην ενέργεια και τις επενδύσεις της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής. Τυχόν κυρώσεις θα τους έβλαπταν πολύ περισσότερο από ό ,τι τη Ρωσία. Ο άλλος είναι ηθικός, για το ότι ένα δημοκρατικά εκλεγμένο καθεστώς ανατράπηκε από βίαιους ξένους μισθοφόρους που ενεργά ενστερνίζονται μια Ναζιστική ιδεολογία. Τυχόν Ευρωπαϊκές χώρες που υποστηρίζουν το σφετεριστικό καθεστώς θα παραβίαζαν το διεθνές δίκαιο.


   Το γεγονός είναι ότι η εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει πολλούς φίλους και είναι η ίδια που πλήττεται σκληρά από τις κυρώσεις.


   Οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και άλλοι πωλούν κρατικά ομόλαγα των ΗΠΑ, απαγορεύουν την εισαγωγή Αμερικανικών γεωργικών προϊόντων και απειλούν να απορρίψουν όλες τις συμμετοχές τους σε δολάρια των ΗΠΑ.


   Με αυτές τις συνθήκες, το Πεντάγωνο, το μεγαλύτερο μέρος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών ευθυγραμμίζονται με την White Dragon Society και τους συμμάχους της.

Σιγά ρε Gordon τα "νέα"...δεν το ξέραμε....

   Ένα καλό σημάδι είναι η εκκαθάριση των συμμάχων των Bush Ναζιστών από την Αμερικανική δομή της πυρηνικής διοικήσεως. Σύμφωνα με τον Gordon Duff της ομάδας Adamus :

«Η οικογένεια Bush είναι συνδεδεμένη με τη Dominionism, μια αιρετική Ιουδαιο - χριστιανική λατρεία θανάτου που διεισδύσει βαθιά στις στρατιωτικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες και τελικά ανέλαβε τη δομή της πυρηνικής διοικήσεως της Αμερικής. Είναι η απομάκρυνση αυτών των «Dominionists» που ακούμε ως «αποτυχίες πειθαρχίας» ανάμεσα σε κάθε τάξη των πυρηνικών δυνάμεων της Αμερικής.»


Δώσεεεεεε πόνοοοοο...(που λέει και μια ψυχή)

   Ωστόσο, η απειλή του πυρηνικού πολέμου εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από τις διαπραγματεύσεις. Οι Γνωστικοί Ιlluminati εξακολουθούν να κατέχουν πυρηνικά μέσω απατεώνων και απειλούν τώρα να εξολοθρεύσουν το Λονδίνο και την Ιερουσαλήμ. Έτσι, γίνονται προσπάθειες για τη δημιουργία μιας απολύτου νικηφόρας (win-win) καταστάσεως, όσο είναι δυνατό υπό τις περιστάσεις, προσπαθώντας να φέρουν όλες τις διάφορες φατρίες στην επίτευξη συναίνεσης. Η αλλαγή της κατεύθυνσης του πλανήτη είναι δύσκολη και απαιτεί υπομονή.

Εαρινή Ισημερία: Ένα τεράστιο παράθυρο ευκαιρίας για την τελική απελευθέρωση.

   Εμείς ακούμε για γεγονότα που προγραμματίζονται για το υπόλοιπο του τρέχοντος μηνός, και ιδίως τα μέσα Μαρτίου, αλλά, τόσες πολλές ημερομηνίες έχουν έρθει και έχουν φύγει ώστε δε δίνουμε σε αυτές τις τελευταίες προβλέψεις πολλή πίστη. Ωστόσο, η διαπραγματευτική ομάδα του Federal Reserve Board θα συναντηθεί με την WDS στις αρχές Απριλίου για συνομιλίες και αυτός θα μπορούσε να είναι ο χώρος για ένα σημαντικό επίτευγμα. Εν τω μεταξύ, όλοι πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν και όχι μόνο να εικάζουν.


ΚΕΙΜΕΝΟ:  Benjamin Fulford


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα