Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Αμνος θα επιστρεψει ως Λεων




Οποιος εχει διαβασει την Αποκαλυψη του Ιωαννη σιγουρα θα εχει προσεξει την αναφορα στον ερχομο του Χριστου κατα την περιοδο της εσχατης κρισης οχι σαν τον καλο και αγαθο σωτηρα που ξερουμε αλλα σαν κατι αλλο που συγκεκριμενα χαρακτηριζεται ως Λεων .

Αν και δεν ειναι ευρυτερα γνωστο η αγια γραφη εχει παρα πολλα αστρολογικα στοιχεια που ειναι καλο να τα λαμβανουμε υποψην πριν κανουμε οποιαδηποτε ερμηνεια συμβολων ,και αν το ιερατειο ειναι καθετα αντιθετο με αυτο η ιδια η αγια γραφη μας δινει το δικαιωμα 


Σοφια Σολομωντος " 7 αυτός γαρ μοι έδωκε των όντων γνώσιν αψευδή ειδέναι σύστασιν κόσμου και ενέργειαν στοιχείων, 18 αρχήν και τέλος και μεσότητα χρόνων, τροπών αλλαγάς και μεταβολάς καιρών, 19 ενιαυτών κύκλοι και αστέρων θέσεις, 20 φύσεις ζώων και θυμούς θηρίων, πνευμάτων βίας και διαλογισμούς ανθρώπων, διαφοράς φυτών και δυνάμεις ριζών, 21 όσα τέ εστι κρυπτά και εμφανή έγνων· η γαρ πάντων τεχνίτις εδίδαξέ με σοφία."

Σε αυτον τον μονο τον στιχο διαβαζουμε οτι ειναι καθηκον μας η γνωση α) Χημειας , β) Χρονος , γ) μετεωρολογια δ) Αστρονομια ( αρχαια αστρολογια ) ε) ζωοολογια ζ) Γνωση των κακων πνευματων και των ιδιοτητων τους η) ψυχολογια θ) βοτανολογια και ι ) Root-work (δες σχετικα στην λεξη γιατι δεν ειναι ττης παρουσης ) .


Αλλα δεν ειναι μονο αυτο το σημειο στο οποιο η αναφορα στην αστρονομια ειναι σημαντικη εφοσον την ξανασυνανταμε και στην Παλαιά Διαθήκη σε λιγες μόλις γραμμές το ιερότερο μυστικό αναφέρεται στον στχ. 31-32 του ΙΩΒ «Συνήκας δε δεσμόν Πλειάδος και φραγμόν Ωρίωνος ηνοίξας η διανοίξεις μαζουρώθ εν καιρώ αυτού, και Έσπερον επί κόμης αυτού άξεις αυτά; Επίστασαι δε τρόπας του ουρανού.».


Οι πύλες προς τα άστρα, και το έσχατο όριο του οποίου φύλακας αιώνιος στέκει το κτήνος των εσχάτων ορίων, ο κέρβερος φύλακας των τριών επιπέδων του Ταρτάρου. Ένα κεφάλι για κάθε πύλη.
Το πρώτο στον Έρεβος στον αστερισμό της Αιγόκερου, το δεύτερο στον Κυνα-Σείριο, και το τρίτο στον Ωρίωνα.

Αυτό είναι το μυστικό, το μεγαλύτερο μυστικό της ανθρώπινης γνώσης και ιστορίας, η επαλήθευση της καταγωγής μας από τα άστρα.

Εἰπεῖν· γῆς παῖς εἰμι καὶ οὐρανοῦ ἀστερόεντος, / αὐτὰρ ἐμοὶ γένος οὐράνιον·

Ο Χριστος σαν Βασιλεας Ηλιος των αγαθων ψυχων και των φωτοειδων Αρχαγγελων μας αποκαλυπτεται αν δουμε τον αστρολογικο ιερατικο αποσυμβολισμο που μας κληρονομησαν οι αρχαιοι μυστες .

οι αρχαιες πηγες αναφερουν οτι οι πυλες των θεων προς την γη ηταν απο τον Αστερισμο του Λέοντος, και ο αποσυμβολισμος του ιδιου του Ζωοδοτη Απολλωνα Ηλιου μας δειχνη προς τον αστέρα Βασιλίσκο ή Ρέγκουλους ή καρδιά του Λέοντος.

Το λιοντάρι της Νεμέας στους άθλους του Ηρακλή, το ιερό ζώο του φωτοδότη Απόλλωνα, και το σύμβολο του Χριστού, του Λυτρωτή… ο Ρέγκουλους: ο Βασιλιάς, ο Σολομώντας-Ήλιος.

Ο πραγματικός βασιλιάς Σολομών που υποτάσσει τους δαίμονες.

Ο αστερισμός του Λέοντος είναι εκεί που πραγματοποιείται το μεγάλο έργο, κατα την Α. Μπειλη . Η πηγη απο την οποια πηγαζει η κοσμική δύναμη… Το φωτεινό ρεύμα.

Ο Υιός του Ήλιου, ο Χρισμένος Λυτρωτής.

Στον πυρήνα κάθε σπόρου υπάρχει λίγη από αυτήν την ενέργεια, την πρωταρχική σπίθα που θα οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε ζωή, καθώς η ζωή προέρχεται από τον Ήλιο, όχι τον Ήλιο της γης τον Βελιαλ γιο της Αρχαιας Νυχτας με τον Ερεβος.

Τον Ήλιος ενός άλλου γαλαξία φωτισμένων όντων, Ήλιος Βασιλέας, Μλκ ή Μελέκ ,εξού και το όνομα Μιχαήλ, η έδρα του Βασιλέα των αγαθών ψυχών.

Η λέξη «Χριστός» είναι ελληνική, σημαίνει χρισμένος, ο Ηρακλής ως μύστης της βιοδυναμικής υπήρξε χρισμένος. Κάθε αγαθή ψυχή στο ουράνιο δρόμο είναι Χριστός. Ο Λυτρωτής είναι η δύναμη που μας ελευθερώνει, μας σώζει και μας εξυψώνει εσωτερικά, όταν έρχεται σ’ επαφή με τον Ήλιο στο κέντρο μας. Ο Χριστός είναι μέσα μας.

Αλλα γιατι ο αμνος θα επιστρεψει ως Λεων ?

Μια ιδεα θα μπορουσε να μας δωσει ο Νοννος ,επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα για να μην κουραζεστε να ψαχνεται θα σας τα πω οσο μπορω πιο συντομα μιας και ξεκινησε επισημα η πυρηνικη εποχη (http://www.kathimerini.gr/758428/article/epikairothta/kosmos/rwsos-dhmosiografos-h-rwsia-mporei-na-metatreyei-tis-hpa-se-radienergo-tefra ) καο ειναι κατι που θα πρεπει να το περιμενουμε , μιας και απο σημερα και περα θα εχουμε κυριως στην Ουκρανια πολλα επικινδυνα τετοια παιχνιδια με φωτια και ολεθρο ....

Για να καταλαβουμε την εννοια της επιστροφης του Ιησου Χριστου ως Λιονταρι,
( συμβολο της φωτιας του ηλιου , οπου σαν φωτια των θεων δεν ειναι η κλασσικη φωτια αλλα η πυρηνικη ενεργεια " 16 κατέναντι τῶν ὀφθαλμῶν ὑμῶν βρώματα ἐξωλοθρεύθη, ἐξ οἴκου Θεοῦ ... 3 τὰ ἔμπροσθεν αὐτοῦ πῦρ ἀναλίσκον, καὶ τὰ ὀπίσω αὐτοῦ ἀναπτομένη φλόξ· .." ) πρεπει να δουμε τον αποσυμβολισμο του INRI .

Iesus Nazarenus Rex ludaeorum: Ιησούς Ναζωραίος βασιλεύς Ιουδαίων, ή κατά την εσωτερική σημασία Υod-Nun-Res-Yod, σαν εβραϊκά γράμματα.

Σαν ερμηνείες σημαίνουν: χέρι-ψάρι-κεφάλι-χέρι, και σαν αντιστοιχία της Ταρό είναι ερημίτης-θάνατος-ήλιος-ερημίτης.

Η αστρολογική αντιστοιχία είναι Παρθένος-Σκορπιός-Ήλιος-Παρθένος καν αν δούμε και τα ελληνικά αρχέτυπα θεών, έχουμε Κρόνος-Άδης-Απόλλων-Κρόνος.

Στην Γεμάτρια το Yod ισοδυναμεί με 10, το Nun με 50, το Resh με 200, το δεύτερο Yod και πάλι 10. σύνολο 270 που αντιστοιχεί στην τιμή της λέξεως που στα ελληνικά θα πει Ράβδοι ή μοχλοί.
«INRI-IGNI- NATURA REVONATUR INTEGRA.». 

Όλη η φύση ανανεώνεται από την φωτιά. Όλες οι μορφές είναι παροδικές και πλασματικές, απλά εφήμερα δημιουργήματα ειδωλικών θεών, ο γέροντας ερημίτης το Yod που αντιστοιχεί στον Κρόνο, τον κόρο-νου, το κράνος, ή κορο-ουρανό θα θεριστεί από το θάνατο, άρα κάθε τι δημιουργημένο θα πεθάνει, όμως η ενέργεια, η ζωογόνος ενέργεια θα οδηγήσει σε μια νέα δημιουργία, τον ήλιο που ανατέλλει ξανά, το παιδί που με την σειρά του θα γεράσει και θα γίνει ξανά ο άρχοντας ερημίτης σε μια αέναη κυκλικότητα ζωής-θανάτου. 

Η διαδοχή Παρθένος-Σκορπιός είναι η οδός της Άλικης γυναίκας, της μητέρας που γεννά τον σφαγέα του κόσμου.

Ο Ιησούς εγκαινίασε τις «παιδίον νέον» την εποχή των ιχθύων, το Nun που θα πει ψάρι και έχει να κάνει με τον Άδη.

Ο Ιησούς ήρθε να μας οδηγήσει μέσα από τον Άδη ως γιος της Μαρίας, της μασκοφόρου ιέρειας της Δόξας και θρόνου του ιδίου του Σαβαώθ, εν αντιθέσει με την Άλικη γυναίκα Δόξας και θρόνου του αρχαίου κτήνους.

Διαλέγουμε λοιπόν κατά γνώση και συνείδηση, αν θέλουμε να οδηγηθούμε, είτε από την μια, είτε από την άλλη.

Με την μια φεύγουμε από τον αέναο κύκλο επανσαρκώσεων ενώ με την άλλη μένουμε αιωνίως στην γη.

Το Nun, τους ιχθείς ακολουθεί: το Resh η κεφάλι, το κεφάλι του Κριού που δια των κεράτων του επαφίεται με τις ενέργειες των άστρων και ορμά στις χάλκινες πύλες του σκότους και τις συντρίβει, όλα αυτά σε έναν αέναο κύκλο. Αλλά σ’ αυτόν τον φαινομενικό κύκλο έχουμε το παράδοξο μιας γωνίτσας, το Nun! Την κάθοδο, τον θάνατο, την κατάργηση.

Ο Χριστός έφερε την γνώση, αλλά μας άφησε και το δικαίωμα στην Μη-γνώση. Φυσικά ο σύγχρονος χριστιανισμός που φορτώθηκε στην ράχη του Εμμανουήλ οφείλει πολλά στον κοντό εκείνο ανθρωπάκο (και καμπούρη για κάποιους) που οδηγήθηκε στην τρέλα από το θρησκευτικό ζήλο (;) και τις σεξουαλικές ανησυχίες, τον Saoul ή Παύλο, ο οποίος έγραψε κάποτε «Ου γάρ ό θέλω τούτο πράσσω, αλλ’ ο μισώ τούτω ποιώ». (επιστολή προς Ρωμαίους ζ’:15), και όχι τυχαία συνδέθηκε άρρηκτα με τον «κλειδοκράτορα» του παραδείσου Άγιο Πέτρο.

Αλλά οι δονήσεις, τα κλειδιά είναι εξισώσεις μαθηματικές.

Και αυτό είναι πολύ ωραίο.

Οι καινούριες εξισώσεις μοιάζουν να έχουν περισσότερες καμπύλες, οι σημερινοι ανθρωποι αντιμετωποι με την φωτια θα πρεπει να ξαναβρουν τον τροπο και τις διεξοδους να σωθουν μεσα απο τις πυλες και συμφωνα με την ελικοειδης ανοδος που ο ιδιος ο γαλαξιας οριζει .

«Ο Ιχθύς είναι το σημείο που ο πνευματικό κόσμος συναντά τον υλικό»

Κύκλοι κόσμων μέσα σε κύκλους.

Οι τέσσερεις ιχθύες σχημάτιζαν ένα σταυρό.

«Κόσμοι συναντούν και αλληλεπιδρούν μέσω πυλών, με κόσμους, δημιουργώντας επίπεδα.

4 Ιχθύς αποτελούν τον κοσμικό σταυρό και αν το αναπτύξουμε και άλλο θα φανερωθούν οι μαύροι ιχθύες των έξω κύκλων.

Πράγμα σημαντικό αλλά άστο για όσους θέλουν να ψάξουν.

Οι τρεις ιχθύες είναι η Αγία Τριάδα, αλλά μας λείπει ο τέταρτος για να έχουμε δημιουργία. Το άγιο δισκοπότηρο, Μαρία ή Σεκινάχ, ο θρόνος και η δόξα του ζώντος θεού. Καμπύλες που οδηγούν σε άλλες καμπύλες, καθαρές αποδείξεις μαγνητικών αποκλίσεων, ή μαγνητικά ανορθόδοξα τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν στην επιφάνεια της γης σε αρχαιολογικούς μαγικοθρησκευτικούς ιερούς τόπους, από την εκδήλωση μικροσκουληκοτρυπών. Τούνελ δηλαδή μετάβασης σε άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας. Ολοδιαστατικές μεταβάσεις. Ένα πράσινο φως… και πέρασες πέρα, από την τρύπα του χρόνου, ή του χώρου.

Στην ουράνια στεριά μέσα σε σύννεφα πράσινης άχλης στο βόρειο μαγνητικό πόλο, την υπερβορία του Απόλλωνα που είδε και περιέγραψε ο Ναύαρχος Richard Burd.

Γεωδαισιακές γραμμές. Σκοπός δεν είναι να τις δεις ή να τις βιώσεις, αλλά να τις γνωρίσεις μέσα από τα μαθηματικά. Έτσι αποκαθιστάς επικοινωνία με τον αόρατο Αϊδή-Δία, την Δύναμη, που θα δώσει την ενέργεια στην πύλη ν’ ανοίξει. Αλλά μερικές φορές πρέπει να κρύψεις τα μαθηματικά κάπως, και να τ’ αφήσεις έτσι ώστε να τα βρουν, μόνο αυτοί που πρέπει, όταν θα μπορούν να καταλάβουν. 

Έτσι γεννήθηκαν οι ιερές γραφές και τα ονόματα. Π.χ. ο θεός. Το πρώτο εβραϊκό γράμμα είναι το Αλεφ και ισούται με 1. Το Αλεφ συμβολίζει το θεό, γραμμένο στην πλήρης εβραϊκή μορφή του είναι aip, το οποίο ισούται με 111, άρα ο θεός είναι μια τριαδική ενότητα. Το 111 ισούται και με το api δηλαδή σκοτάδι, και asn δηλαδή αιφνίδιο θάνατο.

Ο εγκλωβισμός στο συμπαντικό σπήλαιο, εν μέσω χασμάτων Αβύσσου είναι προϊόν δημιουργίας, αλλά στο Ιουδαϊκό κείμενο η λέξη που βρίσκουμε είναι ALHIM (εξού και ο μουσουλμανικός Allah) αλλά Alhim είναι οι θεοί. Πληθυντικός του YHVH που εμφανίζεται στο δεύτερο κεφάλαιο.

Άρα οι θεοί έφτιαξαν τον κόσμο. Αλλά η παραδοξότητα έγκειται στην γνωστική διδαχή σύμφωνα με την οποία το «φυσικό μας σύμπαν» ο κόσμος που αντιλαμβανόμαστε μέσω των ατελών αισθήσεων είναι μια παραίσθηση, μια παγίδα, ένα σπήλαιο ενέργειας δημιουργημένο από τον Ahaaz, ή εωσφόρο, ή διάβολο, προκειμένου να εμποδίσει την ανθρωπότητα να δει το αδιαίρετο φως του θεϊκού.

Άρα ο Ιεχωβάς, ο δημιουργός του «υλικού» σύμπαντος είναι ο διάβολος. 

Η βίβλος ξεκινά με το γράμμα Beth, σύμφωνα με την καβαλιστική διδασκαλία, επειδή το Beth συμβολίζει τον Μάγο στα Ταρό, τον άρχοντα της αβύσσου των ψευδαισθήσεων ίσως γι’ αυτό να έχει σχέση και με την ερμηνεία του ως «σπίτι» ή «οίκος» τόσο με την ίσιδα τον θρόνο (και οίκο) του Οσίρηδος-ΑΔΗ, όσο και με την Παρθένο Μαρία τον οίκο του θεού του ζώντος σε αντιδιαστολή με τον νεκρό Άδη-Όσιρη. Και καταλήγουμε ενώπιον των πυλών της σκιάς και του φωτός της Δημιουργίας.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο ο Ahaaz δημιούργησε την πλάνη, πέρα από το χώρο και το χρόνο. Οι πύλες της Σεκινά που ξεχωρίζουν τον Μεσσία από το ερπετό, ίσως να είναι η πλάνη. Ο Οδυσσέας και ο Ηρακλής βρέθηκαν στο χώρισμα των δρόμων που η αρχαία ελληνική μυθοπλασία ονομάτισε σαν δίλημμα μεταξύ αρετής και κακίας! Ο Ηρακλής αποθεώθηκε περνώντας στον ουράνιο Όλυμπο. Ο Οδυσσέας αρνήθηκε το δίλημμα θεωρώντας ότι ο δρόμος είναι ένας και ο αυτός… Άρα ο Μεσσίας μπορεί να είναι και φίδι! Μήπως γι’ αυτό το Νεσέκ και ο Μεσσίας δεν έχουν αριθμολογικά την ίδια τιμή 358;

Αλλά τον Ηρακλή τον ανέβασε η Ίρις στον ουράνιο Όλυμπο.

Ίσως αυτή η δύναμη που κρύβεται πίσω από την αερομεταφορά του Ηρακλή προς τον ουράνιο Όλυμπο, να είναι η ίδια με αυτήν που οι ιθαγενείς των νησιών του Πουέρτο Ρίκο, όπως οι Carib και οι Arawaks σχετίζουν με «ουράνιους θεούς» και «καράβια πράσινης φωτιάς» που μπορούν να πετάξουν στον ουρανό ή κάτω από το νερό.

Ίρις ένα μαγικό όνομα!

Τα μαγικά και ιερά ονόματα είναι συνήθως αμφίδρομα π.χ. Άννα ή Ίρις. Όταν λοιπόν προστεθεί ένα ακόμα γράμμα, σπάει αυτή η ισορροπία. Έτσι στο INRI, είναι το Ν. Τι μένει;

Μα φυσικά το IRI, η σχέση του με την ίρις δεν είναι συμπτωματική.

Η ίριδα η γέφυρα του ουράνιου τόξου, οι πολλαπλές δονήσεις, η αγγελιοφόρος της Ήρας-Αιθέρος. Αντίθετα, το Nun ο Σκορπιός, ο Άδης είναι το σπάσιμο της αρμονικής καμπύλης, είναι ο θάνατος που μπαίνει δια της πτώσεως στην δημιουργία.....

Τα χαρακτηριστικα του ζωδιου του σκορπιου μας δειχνουν την πτωτικη οδο ,Μαγεια , Σεξουαλικες πρακτικες , μυστικα και αποκρυφα ,σκοταδι και γνωση καταπιεστικη,ελεγχος , μοναρχια .http://www.womenonly.gr/summary.asp?catid=13438

Obsession Camil


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Γίνεται σκόπιμα η προσπάθεια να μπερδέψουν τον κόσμο και να απαξιώσουν την πίστη στον ένα και μοναδικό αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό, ανακατεύοντάς την με την μυθολογία, το δωδεκάθεο και την επιστήμη. Μπράβο! Τα έχετε καταφέρει να πείσετε ομως μόνο αυτούς που δεν ερεύνησαν ποτέ τις Γραφες και πλανώνται ανάμεσα σε ανθρώπινες διδασκαλίες. Αν θέλει κάποιος να γνωρίσει τον εαυτό του και τον Θεο υπάρχει ενα σκονισμένο βιβλίο καπου στην βιβλιοθήκη του, ειναι ο λογος του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα