Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η άνοδος μίας παράξενης θεραπευτικής τάσης στον κόσμο: Οι Ενεργειακές Πυραμίδες του Alexander Golod!

the golods pyramids, the pyramid of life



Μια νέα εποχή γύρω από μία θεραπευτική τάση, η οποία έχει τα θεμέλιά της στην αρχαία Αίγυπτο, ανατέλλει στη Ρωσία. Οι επισκέπτες συρρέουν σε μια πυραμίδα από fiberglass, στην περιοχή της Μόσχας, για να απορροφήσουν, όπως υποστηρίζει ο αρχιτέκτονας της, θετική ενέργεια. Λέει ότι η μαγεία της κατασκευής κάνει ακόμη και τους εγκληματίες πιο ανθρώπινους.
Η Ενεργειακή δύναμη της πυραμίδας του Golod 
Η έρευνα του Golod για τις πυραμίδες είναι περίεργη, καινοτόμος και εντελώς αντιεπιστημονική. Παρ 'όλα αυτά , αφοσιώθηκε στο έργο του και  δημιούργησε μία πυραμίδα 150 ποδών από fiberglass στη Ρωσία για να ξεκινήσει τα παράξενα πειράματά του. Αν και δημιούργησε πολλαπλές πυραμίδες, η πιο αξιοσημείωτη του, είναι μια ώρα έξω από τη Μόσχα. 


Μετά από μια σειρά από διαχρονικές μελέτες, η έρευνα του Golod διαπίστωσε ότι η παρουσία της πυραμίδας είχε κάποιες σοβαρές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, την αύξηση της γεωργικής απόδοσης 30-100%, και τη μείωση των επιπτώσεων των παθογόνων και ραδιενεργών υλικών. 

Οργανώσεις, όπως οι International Partnership for Pyramid Research και Pyramid of Life  είναι σημαντικοί υποστηρικτές αυτού του είδους της θεραπείας. 
pyramid energy, a new world healing trend

Στη δεκαετία του 1930 ένας αποκρυφιστής και συγγραφέας, δημοσίευσε μια θεωρία ότι οι πυραμίδες μπορεί να έχουν ειδικές ιδιότητες, όπως η συντήρηση των τροφίμων , το ακόνισμα λεπίδων και η αυτοσυγκέντρωση.

 Η θεωρία προήλθε από τον Karel Drbal , έναν Τσέχο επιχειρηματία, ο οποίος δημιούργησε ένα κουτί σε σχήμα πυραμίδας για το ακόνισμα μαχαιριών . 

Η ιδέα της πυραμιδικής ενέργειας (δύναμης) θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ , αν οι παραφυσικοί συγγραφείς Sheila Ostrander και Lynn Schroeder δεν είχαν συναντηθεί με τον Drbal ενώ ταξίδευαν, με αποτέλεσμα να γράψουν ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τη θεωρία της πυραμιδικής ενέργειας στο νεοταξίτικο βιβλίο τους  " Ψυχικές ανακαλύψεις πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα . " 

Η  Πυραμιδική ενέργεια( δύναμη) ήταν τώρα αναπόσπαστο τμήμα  της πίστης των νεοταξικών. 



ΠΗΓΕΣ
disclose
strangesounds

Απόδοση dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα