Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Καρκίνος – Αλτσχάιμερ- Κατάθλιψη Μόδα ?


Πόσο ξαφνικά άραγε είναι όλα αυτά, πώς γίνεται να τα συναντάμε όλο και ποιο συχνά ? Πώς γίνεται τα τελευταία χρόνια να έχουμε την τόση εξάπλωσή τους ? Πώς είναι δυνατόν να έχουν τόσο καλπασμό ? Πώς είναι δυνατόν να γνωρίζουν ότι η κατάθλιψη θα είναι η ασθένεια του μέλλοντος ? Τι έγινε έχουν πάρει το ρόλο του Θεού και δεν μας το είπαν ? Για να γνωρίζεις κάτι με τέτοια ακρίβεια θα πει ότι το ξέρεις τόσο καλά γιατί εσύ έχεις δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συμβούν όλα αυτά.


Όλοι γνωρίζουμε ας πούμε ότι τώρα έχουμε μία ηλικία και ότι σε 10 χρόνια θα είναι η ηλικία μας η τώρα + 10 χρόνια, αλλά πως θα είμαστε ακριβώς κανείς μας δεν γνωρίζει. Άρα πως γίνεται οι επιστήμονες να γνωρίζουν με τόση ακρίβεια τι θα συμβεί, σε τι βαθμό και πότε ? Τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό ? Ποιος είναι ο τρόπος που σπέρνουν ασθένειες και ξέρουν ότι θα τις θερίσουν ? Πώς έχουν θέσει σε εφαρμογή το «σχέδιο» εξόντωσής μας ? Εμείς πως τους βοηθάμε ?
Μόνο κάποιος που έχει βάλει σε μια κατσαρόλα ανάλογο φαγητό γνωρίζει τι θα φάμε και πόση ώρα χρειάζεται για να γίνει το φαγητό. Άρα «αυτοί» έχουν βάλει στην «κατσαρόλα» ανάλογο «φαγητό» = καρκίνος, αλτσχάιμερ, κατάθλιψη και ξέρουν και το χρονικό διάστημα που εμείς θα τα «φάμε» δηλαδή θα μας χτυπήσουν την πόρτα !!!
Το κείμενο Αυτοί σχεδιάζουν και ξέρουν πως θα αντιδράσεις ( εδώ)  ίσως να το έχετε διαβάσει, αλλά πάντα θα είναι επίκαιρο. 

Μέσα σε αυτό έχουν «πατήσει» και έχουν στήσει τόσο όμορφα όλο το σχέδιο για να φτάσουμε εμείς όλοι αν όχι οι περισσότεροι να πέσουμε στην παγίδα τους και να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Το ότι αυτή τη στιγμή σε κάθε σπίτι υπάρχει τόσος πόνος και τόση ντροπή για όλα αυτά που βιώνουμε έχει μια μορφή σκοπιμότητας. Πατούν πάνω στον φόβο και την ανασφάλεια που έχουν φυτέψει και επίσης τον συναισθηματικό εκβιασμό. Γιατί έχουν καταλάβει πόσο χωρισμένοι είμαστε. Ο καθένα λειτουργεί ατομικά αλλά και εντελώς φοβικά. Μπήκαμε στο παιχνίδι της μόδας και της κατεύθυνσης και από εκεί έχουν εκείνοι τα νήματα και τα κινούν όπως θέλουν.
Βλέπουν τον τρόπο που αντιδρούμε ο οποίος είναι αποσπασματικός και με ημερομηνία λήξης. Μη παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε κόμματα, χρώματα κλπ, αυτά δεν με αφορούν αλλά με αφορά μόνο ο ανθρώπινος παράγοντας. Όταν βλέπω όλους τους συνανθρώπους μου να είναι σε ένα τέλμα πόνου και ξέρω ότι αυτό έχει ένα προσεχώς βίαιο φινάλε. Δεν μπορεί το αλτσχάιμερ να έχει τόση άνθιση τόσο ξαφνικά λες και είναι κολλητικό!!! Κάπως το προωθούν με κάποιο τρόπο κατευθύνουν τα μυαλά μας !!! Ο καρκίνος είναι σε τόση άνθιση και αυτός που δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς και αν παρατηρήσετε η προσπάθεια όλων των ανθρώπων έχει στραφεί από φόβο στην σωστή διατροφή και γίνεται απεγνωσμένη προσπάθεια με τη θετική σκέψη όπου και αυτή έχει μπει ως «μόδα» στη ζωή μας και τελικά ούτε αυτά πετυχαίνουν. Τώρα έρχεται η κατάθλιψη να πάρει το βασιλικό στέμμα και να βγει πρώτη με διαφορά!!! Είναι δυνατόν!!! 

Όλα ξεκινάνε από αυτά που έχουμε επιτρέψει εμείς να φυτευτούν στο μυαλό μας !!! Είναι αυτά που εμείς έχουμε επιτρέψει να εισβάλλουν στη ζωή μας. Λες και η ύλη είναι αυτή που θα μας δώσει την αξία που χρειαζόμαστε !!! Τα πρέπει, τα στάνταρ και τα δήθεν που όσο περνάει ο καιρός τόσο τους επιτρέπουμε να μας κάνουν κουμάντο. Είναι δυνατόν να ζητάμε τη χ μάρκα στο ρούχο, στο κινητό, στο αμάξι, στην τηλεόραση κλπ για να νιώθουμε ιν !!! Είναι δυνατόν να «τρώμε» ότι μας «σερβίρουν» αμάσητο ?  Μα η φιλοσοφία ήταν ένας δρόμος που τον είχαμε στο σεντούκι μας και γιατί τον αφήσαμε να μας φύγει και «τσιμπάμε»?
Πόσο πολύ επηρεαζόμαστε μέσα από την επανάληψη μιας εικόνας ? Πόσο πολύ μέσα από αυτή την επανάληψη έχουν περάσει τις πληροφορίες που «εκείνοι» θέλουν μέσα στο δικό μας υποσυνείδητο και λειτουργούμε σαν μουδιασμένοι και μαγεμένοι ? Μα πάντα αν θυμάστε στα παραμύθια η κακιά μάγισσα έκανε στον άλλον μάγια και τα έλυνε μόνο η αγάπη. Έχουμε μία ισχυρότερη περιουσία από αυτή της φιλοσοφίας την Πίστη μας στον Θεό. Ο Οποίος μας έστειλε εδώ για να ζήσουμε χωρίς πόνο!!! 


Σκέψεις και προβληματισμούς έθεσα εδώ γιατί ξέρω ότι στον καθένα μεμονωμένα αλλά και συλλογικά μας αξίζει το καλύτερο, αν μη τι άλλο μας αξίζει να επιλέγουμε εμείς και όχι οι βρικόλακες του πλανήτη, που αποφάσισαν να μας «πιουν το αίμα» χωρίς να το καταλάβουμε και να μας έχουν τόσο μουδιασμένους μέσα από τα οικονομικά «προβλήματα» για πετύχουν το σκοπό τους. Κάντε τους να χάσουν το στοίχημα, δράστε άμεσα και επιλέξτε εσείς τον δρόμο της ζωής σας. Τουλάχιστον σταματήστε να πέφτετε με τα μούτρα σε ότι σας παρουσιάζουν γυαλιστερό και αστραφτερό σαν το χρυσάφι γιατί απλώς όλο αυτό είναι ένας μαύρος λύκος με προβιά με σκοπό να μας πιει το μεδούλι !!! 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα