Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

12 τρόποι να γλιτώσετε χρήματα

14-ΤΡΟΠΟΙ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-TELIKH

Αυτές είναι μερικές μικρές, καθημερινές κινήσεις που μπορούν να βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Κάποιες είναι εύκολες, κάποιες άλλες απαιτούν λίγη περισσότερη προσπάθεια αλλά όλες είναι απίστευτα απλές. Και το κυριότερο… μπορούν να σας γλιτώσουν χρήματα!


1. Αξιοποιήστε όποιο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών υπάρχειΠροσφορές, ειδικές εκπτώσεις, κουπόνια, εκπτωτικές κάρτες, ειδικές τιμές για μέλη, εκπτωτικά internet sites.
2. ΕπιδιορθώστεΡούχα παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα. Υπάρχουν πλέον αρκετά ειδικά καταστήματα που κάνουν μικροεπιδιορθώσεις και κοστίζουν πολύ λιγότερο από την αγορά κάτι καινούριου.
3. Κόψτε το κάπνισμα και μειώστε το ποτόΕίναι δύο από τις πιο κοστοβόρες μας συνήθειες. Αφήστε που κάνουν και κακό στην υγεία.
4. Καθαρίζετε συχνά το φίλτρο αέρα του αυτοκινήτου σαςΈνα καθαρό φίλτρο αέρα μπορεί να μειώσει την κατανάλωση του αυτοκινήτου έως 7%. Και με την τιμή της βενζίνης σήμερα, είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό.
5. Ελέγχετε συχνά την πίεση των ελαστικών του αυτοκινήτου σαςΗ χαμηλή πίεση στα ελαστικά του αυτοκινήτου αυξάνει σημαντικά την κατανάλωση.
6. Προγραμματίστε τα γεύματα της εβδομάδας ανάλογα με τις προσφορές που έχουν τα supermarket της περιοχής σας.Ενημερωθείτε για τις προσφορές των supermarket από τα φυλλάδια και προγραμματίστε τα γεύματά σας ανάλογα με τις προσφορές που έχουν στα βασικά αγαθά.
7. Αγοράζετε και προϊόντα ιδιωτικής ετικέταςΤώρα πια είναι εξίσου ποιοτικά με τα επώνυμα
8. Πλένετε συχνά τα χέρια σαςΈτσι μειώνετε τις πιθανότητες να κολλήστε κάποιον ιό ή ασθένεια και γλιτώνετε τα έξοδα του γιατρού και των φαρμάκων.
9. Αλλάξτε το δρομολόγιο για τη δουλειάΈτσι θα σταματήσετε κάποιους μόνιμους πειρασμούς που έχετε ανακαλύψει όπως εκείνος ο περίεργος καφές. Ο καφές στη δουλειά σε ξυπνάει το ίδιο και είναι πολύ πιο φτηνός.
10. Φτιάξτε το δικό σας κρασίΕίναι εύκολο και κυρίως πιο φτηνό. Μπορεί να μην σας βγει στις αρχές αλλά με τον καιρό θα γίνετε ειδικοί.
11. Αγοράστε προϊόντα παραγωγών (από το χωριό)Λάδι, όσπρια, καρύδια, χειροποίητα ζυμαρικά, κλπ
12. Οι λαϊκές διαθέτουν φθηνά οπωροκηπευτικάΑν σε βγάζει ο δρόμος σου από κει, αγόρασε φρέσκα φρούτα και λαχανικά στις τιμές που σου ταιριάζουν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα