Πάντα είχα αδυναμία στα φρέσκα φρούτα, όπως το μήλο, το αχλάδι ή το πορτοκάλι στον πράσινο χυμό μου, μαζί με φρέσκο δυόσμο και φρέσκια ρίζα κουρκούμη για την υπέροχη αντιφλεγμονώδη δράση και απαλή γεύση του. Προσθέτοντας ρίζες στο χυμό σας, όπως κουρκούμη , τζίντζερ και τεύτλα βοηθάτε τη γείωση σας και το κουρκούμη είναι γνωστό για την πρόληψη των κρυολογημάτων και της γρίπης, βοηθάει με τη δυσπεψία, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου, και βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου. (Θα έλεγα ότι αξίζει την προσθήκη στην κανονική διατροφή σας!)
Αντιφλεγμονώδης Πράσινος Χυμός
Συστατικά
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 4 κλωνάρια σέλινο
- 1 λάιμ
- 2 πορτοκάλια, αποφλοιωμένα
- 1 μικρό μαρούλι (κεφάλι)
- 1 μεγάλο στέλεχος σέσκουλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα χυμού Barleygrass σε σκόνη
- 1 ματσάκι δυόσμο
- 1 ίντσα ρίζα κουρκούμη
Οδηγίες
- Τοποθετούμε κάθε συστατικό ξεχωριστά μέσα στον αποχυμωτή, ένα κάθε φορά.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.