Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

 
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΗΘΕΙΑ] = ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ = ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ. Η ΑΡΡΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΙΔΕΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ=[ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ,ΕΠΙΦΥΣΗ,ΥΠΟΦΥΣΗ,ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ,ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΦΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΚΩΝ-ΘΕ'ΙΚΩΝ ΡΗΤΤΩΝ].


ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ (ΤΣΑΝΕΛΙΝΓΚ) ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΨΥΧΕΣ,Η ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΑ-ΛΟΓΟ ΕΠΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΨΥΧΕΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΗΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.

ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΑ ΑΥΛΑ ΟΝΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΜΟΔΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ,ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΤΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

ΤΩΡΑ,ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ,ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ,ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΓΕΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

                                

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΘΩΣ Η ΓΑΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΩΤΟ-ΔΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ.Η ΥΨΙΣΤΗ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΩΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η ΥΨΙΣΤΗ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ,ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ. ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΕΜΕΤΩΡΕΣ .

ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΙΑ-ΒΙΒΑΣΤΗ=[ΕΓΚΕΦΑΛΟ].

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΗΤΟ ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΣΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙ-ΜΕΛΕΤΗΡΙΟΝ ΜΟΡΦΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΣΑΝ,ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟ'ΙΔΕΥΣΑΝ,ΑΛΛΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ,ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΨΥΧΙΚΑ,ΑΦΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.
 
ΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΗΡΘΑΝ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΣΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΥΝ.

ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΒΙΟΝΤΟΤΗΤΩΝ .ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ.ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΥΣΧΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ,ΟΠΟΙΟΣ ΥΣΧΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΧΡΙΕΑΣΤΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕ'ΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ-ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΟΡΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΗΜΑΡ ΕΠΕΛΘΕΙ ΔΙΑ-ΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΕΝΑΣ.ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΡΡΩΣΘΕ.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα