Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Οι επιστήμονες αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ του συντονισμού Schumann και των βιορυθμών του εγκεφάλου



Οι επιστήμονες αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ του συντονισμού Schumann και τους βιορυθμούς του εγκεφάλου
Μια πρόσφατη μελέτη που παρουσιάστηκε από ομάδα επιστημόνων από τη Βουλγαρία και την Ουκρανία, μας επέτρεψε να ανακαλύψουμε τη σχέση μεταξύ των ταλαντώσεων συντονισμού της Γης και των βιορυθμών του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Η μελέτη υποβλήθηκε για δημοσίευση τον Αύγουστο του 2012 από μια διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από τους VD Rusov, KA Lukin, TN Zelentsova, EP Linnik, ME Beglaryan, VP Smolyar, Μ. Filippov και Β. Vachev και έχει αναπτυχθεί μέσω μιας διεπιστημονικής συνεργασίας του Τμήματος Πυρηνικής Φυσικής, του Εθνικού Πολυτεχνικού Ινστιτούτου της Οδησσού στη Θεωρητική και Πειραματική Φυσική (Ουκρανία), το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής και Ραδιοφυσικής (NASU) της Ουκρανίας και του  Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών και Πυρηνικής Ενέργειας στη Σόφια της  Βουλγαρίας .

Όπως μάθαμε στην εισαγωγή και διαβάσαμε στην ενδιαφέρουσα μελέτη, γίνεται ανάλυση του έργου της προηγούμενης έρευνας που διεξήχθη από την ομάδα του νομπελίστα Luc Montagnier σε τρεις προηγούμενες έρευνες , οι οποίες προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την σχέση μεταξύ του DNA και της συχνότητας συντονισμού Schumann στα 7,83 Hz.
Στη μελέτη από τον Montagnier και την ομάδα του, η διαφορά των συχνοτήτων στις οποίες λειτουργούσαν είχαν μια αναλογία μικρότερη από 7 Ηz του φάσματος των ULF κυμάτων που επηρεάζουν την αλληλουχία DNA των βακτηρίων.Σε αυτή τη βάση οι Rusov, Lukin και η ομάδα τους ήταν σε θέση να δείξουν την ίδια διαδικασία ανάλυσης για να κατανοήσουν τις λογικές διαδικασίες αυτών των κυμάτων και την επίδρασή τους στους βιορυθμούς του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Ο λόγος έχει να κάνει με τη σύνδεση των βιορυθμών του εγκεφάλου  στη ζώνη του φάσματος των δέλτα και θήτα κυμάτων και τη σχέση τους με τις ζώνες συχνοτήτων της ιονόσφαιρας (από 0,1 έως 10 Hz).
Αν και η μελέτη μιας προσέγγισης των αλλαγών βιορυθμών του εγκεφάλου και της συνολικής συχνότητας μεταξύ της Schumann και κάποιων παραλλαγών των διαφόρων χρονολογικών σειρών που αντιστοιχούν στις αυξήσεις και μειώσεις των ιογενών ασθενειών, του καρκίνου, διαταραχών άλλων βιοφυσικών ECTC κ.λπ., θέτει το στάδιο για πιο προηγμένη μελέτη που θα αναλύει λεπτομερώς τη σχέση μεταξύ των ηλιακών καταιγίδων και της κοσμικής ακτινοβολίας, και τροποποιήσεων της ιονόσφαιρας , για να μην μιλήσουμε για γεωμαγνητική δραστηριότητα και βιορυθμών του εγκεφάλου και των πιθανών επιπτώσεων τους στο DNA.
Τα στοιχεία αλληλουχίας που είναι διαθέσιμα, δείχνουν διαφορετικές τάσεις άμεσες και αντίστροφες, σε σχέση με την παρουσία, την αύξηση ή μείωση ορισμένων ασθενειών, ανάλογα με την κατάσταση της ιονόσφαιρας και την σειρά των γεωμαγνητικών δραστηριοτήτων σε μια ιστορική περίοδο διάρκειας 100 χρόνων.
Επιπλέον, η μελέτη διακρίνει  τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αυτή η αλληλεπίδραση λαμβάνει χώρα ανάλογα με τη συμπεριφορά των μαγνητο-Bιολογικών των διαφόρων τύπων της κυτταρικής απορρόφησης.
Από  segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα