Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ





    Πριν δεχθεί εισβολή αυτός ο πλανήτης 26.000 χρόνια πριν, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι περπατούσαν ελεύθερα μεταξύ της ανθρωπότητας και κράτησαν τη σύνδεση με την παρουσία του Ενός άθικτη. Μυστηριακές Σχολές τους βρισκόντουσαν στο κύριο νησί της Ατλαντίδας:



Το κύριο νησί της Ατλαντίδας
   Οι Aναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι όντα του καθαρού Φωτός και της Αγάπης που έχουν εξελιχθεί πέρα ​​από τη δυαδικότητα. Μπορείτε να διαβάσετε μια πολύ καλή περιγραφή για το έργο και τις δραστηριότητές τους στον πλανήτη μας εδώ: 
http://www.sacred-texts.com/eso/um/

 Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι υποχώρησαν από την επιφάνεια του πλανήτη, καθώς αυτή είχε καταληφθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις ένα Πλατωνικό έτος πριν (26.000 Γήινα έτη).
Η Κύρια Ατλάντεια Μυστηριακή Σχολή πέρασε σε αργή παρακμή, καθώς η άμεση επαφή με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους χάθηκε. Σε ένα ορισμένο σημείο μεταφέρθηκε στην Αίγυπτο, όπου ναοί μυήσεων και πυραμίδες χτίστηκαν στην περιοχή μεταξύ της Σαχάρα και του οροπεδίου της Γκίζας. Στον τελικό κατακλυσμό της Ατλαντίδας το 9564 π.Χ. όλες οι Μυστηριακές Σχολές της Ατλαντίδας καταστράφηκαν και η περισσότερη από τη γνώση και τη σοφία τους χάθηκε.



Γκίζα της Αιγύπτου
    Μετά τον κατακλυσμό, οι Μυστηριακές Σχολές αργά αναβίωσαν στην Εγγύς Ανατολή από τα σωζόμενα θραύσματα της Ατλάντειας κληρονομιάς και έλαβαν έμπνευση μέσω περιστασιακής επαφής με θετικές εξωγήινες φυλές (όπως τα Μυστήρια της Ίσιδος, ως αποτέλεσμα της άμεσης επαφής με τον Σείριο) και από το υπόγειο δίκτυο των Αγκάρθιων (όπως τα Δελφικά Μυστήρια). Μέρος των Μυστηριακών Σχολών έχει εκφυλιστεί ως ένα αποτέλεσμα της ενίσχυσης του Πέπλου και των Illuminati που προέρχονται από αυτόν τον κλάδο.
 

  Μια αναβίωση των Μυστηριακών Σχολών προέκυψε στη Μεσόγειο 2000-2500 χρόνια πριν, ως αποτέλεσμα της αυξημένης δραστηριότητας του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου. Εκείνη την εποχή, οι μύστες των Μυστηριακών Σχολών αντελήφθησαν την κατάσταση καραντίνας του πλανήτη μας και την παρουσία των ''Αρχόντων''. Η καταστροφή αυτών των Μυστηριακών Σχολών ήταν ο κύριος στόχος της εισβολής των Χαζάρων Αρχόντων (Khazar Archons) τον 4ο αιώνα και η άνοδος του Χριστιανισμού ως λατρεία προγραμματισμού του μυαλού η οποία είχε ενορχηστρωθεί για να εξαλείψει τα τελευταία απομεινάρια της αληθινής Γνώσης.

 

  Ο Άγιος Γερμανός (Saint Germain) έχει αναβιώσει τα παλιά Αιγυπτιακά Μυστήρια και δημιούργησε μια Μυστηριακή Σχολή στο Παρίσι το 1775. Αυτή η Σχολή λειτούργησε από την Αδελφότητα του Αστέρα για άλλο ένα αιώνα και ένα από τα μέλη της, έγραψε αυτό το όμορφο βιβλίο που περιέχει πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα σχετικά με τη διαδικασία της Ανάληψης: 

http://www.sacred-texts.com/sro/botd/   
   Υπάρχουν πολλές »Μυστηριακές Σχολές« σε όλο τον πλανήτη τώρα με αποσπασματική γνώση και σοφία. Αληθινές  Μυστηριακές Σχολές θα δημιουργηθούν μόνο μετά το Γεγονός και ιδιαίτερα μετά την Πρώτη Επαφή.Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα δύο βιβλία, τα οποία δίνουν μια αρκετά καλή εικόνα του ανθρώπου, του Σύμπαντος και του σχεδίου:
 
http://www.amazon.com/The-Star-Borne-Remembrance-Awakened-Ones/dp/1878246348/ref=tmm_pap_title_0  
http://www.aurora2012.net/Book.html 
 Η Νίκη του Φωτός και το ξημέρωμα της Χρυσής Εποχής είναι κοντά!


ΠΗΓΗ: http://2012portal.blogspot.gr/2013/04/mystery-scools-before-this-planet-was.html?spref=fb
ΚΕΙΜΕΝΟ: Cobra
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο Κόσμος Αντάλλαξε Τη Θεότητα Μου Με Μία Ανάξια Απομίμηση
    http://www.tlig.org/el/messages/710/
    Είμαι ο Θεός σου. Προσευχήσου για τους αδελφούς και τις αδελφές σου που ακολουθούν μια ψεύτικη θρησκεία, 2 μια ψεύτικη εικόνα Μου. Ο διάβολος έχει πέσει με λύσσα πάνω στη γενεά σας. Αυτές τις αιρέσεις τις είχαν προαναγγείλει οι Γραφές.

    Βασούλα, αυτές οι ψεύτικες θρησκείες έχουν εξαπλωθεί μέσα στην Εκκλησία Μου 3 σαν καρκίνος σ' ένα σώμα. Αυτές οι αιρέσεις είναι ο καρκίνος του Σώματός Μου. Μπορεί να ισχυρίζονται ότι κατέχουν την αληθινή σοφία, αλλά ο Σατανάς προσπαθεί να παραπλανήσει, αν είναι δυνατόν, ακόμα και όσους διάλεξα. Η πεισματική άρνηση του κόσμου να μετανοήσει τον οδήγησε στην πλάνη. Η γενεά σου Με γνώρισε, αλλά αρνήθηκε να Με αναγνωρίσει. Με το σκοτισμένο της μυαλό προτίμησε να ακολουθήσει τις θεωρίες του Σατανά. Πρόσφερα την Ειρήνη Μου αλλά ο κόσμος αρνήθηκε την Ειρήνη Μου. Αντίθετα ο κόσμος αντάλλαξε τη Δόξα Μου με ένα Ψέμα, αντάλλαξε την Παντοτινή Θυσία Μου με το βδέλυγμα της ερημώσεως:
    το πνεύμα της αποστασίας
    που δόθηκε από τον Άνομο. Ο κόσμος αντάλλαξε την Θεότητά Μου με μια ανάξια απομίμηση: ένα θνητό άνθρωπο. Άφησε την Θεία Αλήθεια για ένα Ψέμα. Αλλά η Γραφή λέει 4 ότι στους έσχατους καιρούς, ο Σατανάς θα ενεργοποιηθεί, θα κάνει κάθε είδους θαυματουργικές δυνάμεις με απατηλά σημεία 5 και τέρατα. Θα παρασύρει με κάθε είδους άνομα και απατηλά μέσα αυτούς που κατευθύνονται στο χαμό τους, επειδή δεν αγάπησαν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι' αυτό θα επιτρέψω να ενεργεί σ' αυτούς η πλάνη, για να πιστέψουν σ' αυτό το ψέμα. Έτσι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά δέχθηκαν ολόψυχα την αδικία. Η δύναμη του Άνομου 6 είναι τόσο μεγάλη, που τώρα χωρίς κανένα φόβο φανερώθηκε ανοιχτά σε όλους. Είναι αυτός για τον οποίο μίλησε ο προφήτης Ιεζεκιήλ, 7 αυτός που είναι φουσκωμένος από εγωισμό, αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αυτός που μιμείται την Αλήθεια, αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ίσο με Μένα και λέει ότι κάθεται πάνω στο Θρόνο Μου.

    Ο Άνομος είναι πράγματι ο Εχθρός της Εκκλησίας Μου, ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος που αρνείται την Αγία Τριάδα. Δεν διαβάσατε: "ο άνθρωπος που αρνείται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός, είναι ο πλάνος, είναι ο Αντίχριστος και αρνείται συγχρόνως και τον Πατέρα και τον Υιό. Γιατί όποιος απορρίπτει τον Υιό που ενανθρώπησε απορρίπτει και τον Πατέρα." 8

    Αυτές οι διδασκαλίες του Σατανά σας διδάσκουν να πιστεύετε στη μετενσάρκωση, ενώ δεν υπάρχει μετενσάρκωση. Διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν αρνηθεί την εσωτερική δύναμη: το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Κοινωνία, παιδί Μου. Ο Σατανάς βγαίνει μεταμφιεσμένος σε άγγελο φωτός για να παραπλανήσει πολλούς και μαζί με τον Άνομο 9 θα απονείμει μεγάλες τιμές σε όσους τον αναγνωρίσουν και θα τους κάνει να εξουσιάσουν επάνω σε πολλούς, και θα διαμοιράσει τη γη με τιμή" 10. Αλλά σας βεβαιώνω πως ο ουρανός σε λίγο θα ανοίξει και η Φωτιά Μου θα πέσει επάνω τους και θα τους αναλώσει.
    Πιστός και Αληθινός, Εγώ Είμαι,
    ο Κριτής με Δικαιοσύνη,
    Εγώ Είμαι,
    ο Λόγος του Θεού,
    Εγώ Είμαι.
    ο Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων,
    Εγώ Είμαι.
    και σας επαναλαμβάνω την Υπόσχεσή Μου:
    θα είμαι μαζί σας σύντομα.
    ΑΡΧΩ
    27 Μαρτίου 1992
    Σήμερα περιβάλλεστε από ψευδοδιδασκάλους 4 που φανερά και άφοβα στέκονται μπροστά Μου και διαλαλούν τη γνώση που απέκτησαν από το Σατανά και που βασίζεται στο ψέμα. Αρνούνται τη Θεότητά Μου αρνούμενοι την Ανάστασή Μου. 5 Προσευχηθείτε γι' αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους να γλυτώσουν την αιώνια καταδίκη! Και λέω τώρα στον καθένα σας:
    "Όποιος λέει πως βρίσκεται
    ήδη μέσα στο φως αλλά μισεί
    τον αδελφό του, βρίσκεται στο σκοτάδι." 6
    Όποιος μέσα στο σκοτάδι του πιστεύει ότι Με δοξάζει, πιστεύει σ' εκείνον που πρώτος πείραξε τους γονείς σας. 7 Σας έδωσα σημάδια, αλλά δεν πιστεύετε στα σημάδια Μου, επειδή οι φωνές σας πνίγουν τη Φωνή Μου που ακούγεται μέσα από τα όργανά Μου. Η νύχτα θα είναι σύντομα επάνω σας και πολλοί θα γευθούν το θάνατο, επειδή δεν ήσασταν ποτέ θεμελιωμένοι στην αλήθεια αλλά ήσασταν βασισμένοι σε ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα