Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ένας φίλος είναι κάποιος στον οποίο τρέφετε πίστη




Ένας φίλος είναι κάποιος στον οποίο τρέφετε πίστη. Η πίστη δεν είναι μόνο εμπιστοσύνη, αλλά και μια πεποίθηση ότι ο φίλος σας πρόκειται να γίνει κάτι όμορφο, ένα επιτυχημένο και ευγενικό άτομο. Ο φίλος σας θα πρέπει να έχει την ίδια στάση προς εσάς. Η πίστη σας τον βοηθά να αγωνίζεται για το μεγαλείο, όπως η δική του πίστη σάς βοηθά να υπερνικήσετε πολλά εμπόδια στην ατραπό σας.

Όποτε χάνετε την πίστη για το φίλο σας, χάνετε και τον ίδιο. Η πίστη προκαλεί διάθεση αγώνα για το μέλλον. Η πίστη σας στηρίζει το φίλο σας και τον βοηθά να ζει μια ζωή εναρμονισμένη με τη συνείδησή του και με τις ανώτατες αρχές του. Η πίστη κάθε ατόμου είναι μια ενέργεια που τρέφει το άλλο άτομο.
Αν θέλετε να χάσετε το φίλο σας, τότε κάνετε άσχημες σκέψεις γι’ αυτόν. Οι σκέψεις σας θα διεισδύσουν εύκολα στην αύρα του και θα δημιουργήσουν αδιαφορία μέσα του. Σταδιακά, η αδιαφορία του θα μετατραπεί σε ένα αίσθημα απώθησης προς εσάς. Η φιλία δεν μπορεί να συνεχίσει αν οι φίλοι δεν έχουν πίστη ο ένας στον άλλον.
Σε πολλές δύσκολες ώρες οι καρδιές μας δυναμώνονται από τη σκέψη ότι κάποιος έχει πίστη σε μας. Οι φίλοι πρέπει να δείχνουν τη μεταξύ τους πίστη τους με το να διατηρούν υψηλά οράματα ο ένας για τον άλλο.
Η φιλία είναι μια σπουδαία πηγή χαράς. Ποτέ δεν πρέπει κανείς να διστάζει να αυξήσει τους φίλους του.
Ένας φίλος πρέπει πάντοτε να προσπαθεί να οδηγεί το φίλο του σε περισσότερο φως και σε μεγαλύτερο πλούτο.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Πρόκληση για Μαθητεία


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα