Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Περίεργο λαμπερό πλάσμα κινηματογραφήθηκε στο λιμάνι του Μπρίστολ (Βίντεο)

R

Οι ειδικοί ένιωσαν αμηχανία μετά την παρακολούθηση του βίντεο το οποίο παρουσιάζει ένα λαμπερό φωτεινό «αλλόκοτο πλάσμα" να κολυμπάει στο λιμάνι του Μπρίστολ.


Εμβρόντητοι αυτόπτες μάρτυρες κινηματογράφησαν ένα φωτοβόλο μυστηριώδες, με πλοκάμια πλάσμα, το οποίο άλλαζε χώματα, να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια του νερού.
Το βίντεο του παράξενου θαλάσσιου πλάσματος στην ιστορική αποβάθρα της πόλης ανέβηκε στο Youtube και το Twitter με πολλούς να ισχυρίζονται ότι είδαν έναν εξωγήινο.
Οι θαλάσσιοι βιολόγοι παραδέχονται ότι βρίσκονται σε αμηχανία, αλλά ισχυρίζονται ότι  θα μπορούσε να είναι ένα θαλάσσιο SALP ( θαλάσσιο ζώο χωρίς σπονδυλική στήλη) που παρασύρθηκε μακριά από τις καιρικές συνθήκες.
Ο Δρ Steve Simpson, από τη Σχολή Βιολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, δήλωσε: «Είναι πολύ ενδιαφέρον, εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω.
"Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι ένας ειδικός τύπος μεδουσών ή ένα θαλάσσιο SALP. Είναι πολύ ασυνήθιστο και δεν έχω δει κάτιπαρόμοιο.
"Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ασυνήθιστο είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκε στη μέση μιας πραγματικά πολυσύχναστης περιοχής.
Αλλαγή μεγέθους-G6TQF

"Υπάρχουν διάφορα θαλάσσια ζώα που έχουν βιολογικές  ικανότητες φωτός και είναι σε θέση να αναβοσβήνουν.
«Είναι πολύ πιθανό να είναι ένα θαλάσσιο πλάσμα που παρασύρθηκε στο λιμάνι λόγω των καταιγίδων ή ίσως προσπαθούσε να βρει καταφύγιο από τις θυελλώδεις θάλασσες.
R

«Βιώνουμε σήμερα εαρινές παλίρροιες  που μπορεί να το έχουν σύρει  μέσα από τη θάλασσα.
Δεν είναι γνωστό τι ήταν αυτό το πλάσμα και αν ήταν ζωντανό ή όχι.
Δεκάδες άνθρωποι σάστισαν όταν εντόπισαν το πλάσμα και το κατέγραψαν σε κάμερα.
Ο Alex Gordon-Lennox, 22, είπε: «Απλά επέπλεε πάνω κάτω στο λιμάνι. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.
R

"Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι αναβόσβηνε και ήταν τόσο φωτεινό. Ήμουν έξω με μερικούς φίλους το βράδυ, έτσι το είδαμε να ταξιδεύει για λίγο κάτω από το νερό και στη συνέχεια  να εξαφανίζεται.
"Έμοιαζε λίγο σαν μια μέδουσα ή καλαμάρι ή κάτι τέτοιο. Ήταν εκπληκτικό. "
Ο Andrew Spooner, ένας μηχανικός λογισμικού από το Bristol, δημοσίευσε στο twitter μια φωτογραφία την Τρίτη το βράδυ και έγραψε: "Κάτι παράξενο και τρελό  κολυμπάει στο λιμάνι . Φαίνεται εξωγήινο... "
Είπε: «Το πλάσμα φαινόταν πολύ οργανικό,  εκινείτο ομαλά μέσα στο νερό σαν να ήταν ένα πλάσμα παρά  ένα μηχάνημα που  κάποιος είχε κάνει να μοιάζει με μέδουσα.
Και πρόσθεσε: «Μόλις είχα πάει για φαγητό με μερικούς φίλους, όταν είδα μια ομάδα περίπου δώδεκα ανθρώπων να στέκονται δίπλα στην άκρη της θάλασσας.
«Όταν αναρωτήθηκα τι συμβαίνει, είδα το λαμπερό πλάσμα να πάλλεται και το οποίο μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα, σταμάτησε να λάμπει και εξαφανίστηκε."
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα