Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ζωσμένος με εκρηκτικά ο Πέτρος Κωστόπουλος απαιτεί να μιλήσει στο TEDx, εξαιρετικά αμφίβολη η διεξαγωγή του

kwstopoulos-p
Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, που καθιστά αμφίβολη ακόμα και τη διεξαγωγή του φετινού TEDx Athens, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ανοίξει την αυλαία του το απόγευμα, με ένα θέμα πιο πρωτότυπο από ποτέ με τίτλο «Αχαρτογράφητα Νερά».
Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος, έχει ζωστεί με εκρηκτικά και βρίσκεται κλειδωμένος στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες της εκδήλωσης, απειλώντας να τινάξει το χώρο στον αέρα σε περίπτωση που δεν του επιτρέψουν να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα της «Greed Is Good» (σ.σ. η απληστία είναι καλή), εμπνευσμένη από το χαρακτήρα του Gordon Gekko που υποδυόταν ο Μάικλ Ντάγκλας στην κινηματογραφική ταινία «Wall Street», παραγωγής 1984. Ο πρώην εκδότης μάλιστα, σκοπεύει να συνδυάσει την ομιλία του με διάφορα δρώμενα, όπως το μπάνιο με σαμπάνια μάρκας Moet, το κάψιμο χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ, τη συμβολική απόλυση εθελοντών και την κατάρριψη του ρεκόρ συνεχόμενων σεξιστικών σχολίων, το οποίο μέχρι σήμερα κατέχει ένας Αμερικανός από το Κεντάκι.


Το «Κουλούρι» κατάφερε να κινηθεί κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας και εξασφάλισε το κείμενο το οποίο είχε ετοιμάσει ο κύριος Κωστόπουλος για την ομιλία του, από το οποίο και σας παραθέτουμε τα πιο σημαντικά σημεία. «Εγώ είμαι μάγκας και θα με ακούσετε όλοι. Ειδικά τα γκομενάκια[...] Έχω να πάω σε ομιλία από το 1974, ένα χρόνο μετά από την τελευταία μου επίσκεψη στην ασφάλεια και δυο χρόνια πριν βγάλω το πρώτο μου εκατομμύριο[...] Είναι τιμή σας να είμαι εδώ, αν με ακούσετε θα πάτε μπροστά. Σκοπεύω του χρόνου να αγοράσω το TEDx Athens ώστε να το μετονομάσω σε TEDx Petran και να μιλάω μόνο εγώ επί ένα μήνα. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά αυτή η χώρα[...] Απολύεστε όλοι[...]Θρύλε Θεέ Μου, Ολυμπιακέ Μου, Άντε Γεια[...]Μερικές είστε πολύ χοντρές. Να φύγετε[...]Το βράδυ κάνουμε πάρτυ με την Τζένη. Όσοι έχετε ελικόπτερο να έρθετε».
Ο κύριος Κωστόπουλος είχε ζητήσει από τους διοργανωτές εδώ και ημέρες να είναι ο κεντρικός ομιλητής του φετινού TEDx, ωστόσο το αίτημα του έπεσε στο κενό, αφού το ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο Ισλανδός Όλι Χένταρσον, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πήρε διαζύγιο από ένα δέντρο, ύστερα από γάμο που κράτησε μόλις δυο χρόνια. Έτσι αναγκάστηκε να στραφεί στη λύση της βίαιης κατάληψης του χώρου. Ήδη τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έχουν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις, με τη διεξαγωγή του event να κρέμεται από μια κλωστή. Μάλιστα, το κοινό που βρίσκεται στο χώρο για να παρακολουθήσει τις ομιλίες δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού θεωρεί ότι πρόκειται για μια συμβολική κίνηση η οποία έχει σαν σκοπό να αποτυπώσει τη δύναμη του απρόοπτου στην καθημερινή ζωή, με αποτέλεσμα να αρνείται να εκκενώσει το κτίριο.
«Δεν γίνεται οι λεονταρισμοί του κυρίου Κωστόπουλου να σταματήσουν την πρόοδο και την καινοτομία. Ο κόσμος διψάει να ακούσει το ρηξικέλευθο λόγο του Μίου, του 3χρονου Τζακ Ράσελ το οποίο αύριο θα μιλήσει για τη μάχη του με την υπερκινητικότητα και τον τρόπο με τον οποίο την μετέτρεψε σε ηλεκτρική ενέργεια», σχολίασε ο Δημήτρης Καλαβρός, curator του TEDx Athens, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να του απαντάει «ας έρθει να εξερευνήσει τα αχαρτογράφητα νερά της κλωτσιάς μου».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα