Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

να ζεις..να μην υπαρχεις


Η ζωή είναι μια ευκαιρία.. Μπορεις να την χρησιμοποήσεις,μπορεις να την κακομεταχειριστεις,η μπορεις απλα να την αφησεις να παει χαμενη. Απο σενα εξαρταται. Κανεις δεν ειναι υπευθυνος εκτος απο σενα. Η ευθυνη ειναι ατομικη.. Μολις το καταλαβεις αυτο,αρχιζει να αποκτας επιγνωση. Αρχιζεις να ζεις με τελειως διαφορετικο τροπο. Στην πραγματικοτητα,για πρωτη φορα εισαι ζωντανος. 


Διαφορετικα,οι ανθρωποι ζουν σαν σε ονειρο..μισοκοιμησμενοι,μισοξυπνιοι..καπου μεταξυ συνειδητοτητας και μη συνειδητοτητας. Αυτο δεν ειναι πραγματικη ζωη. Υπαρχεις-αλλα δεν ζεις.. Η υπαρξη σου δινεται. Η υπαρξη ειναι δωρο. Τη ζωη πρεπει να την κερδισεις. Οταν η υπαρξη στρεφεται στον εαυτο της,γινεται ζωη..Η υπαρξη δοθηκε απο το Ολον..δεν εκανες τιποτα για αυτην. Ειναι απλα εκει,ενα γεγονος δεδομενο.

Οταν η υπαρξη γινεται ζωη..μολις αρχισεις να ζεις με τροπο συνειδητο,αμεσως η υπαρξη γινεται ζωη.Υπαρξη συνειδητα βιωμενη ειναι ζωη.. Και η ζωη ειναι μια μεγαλη προκληση,μι περιπετεια στο αγνωστο,μια περιπετια μεσα στον ιδιο σου τον εαυτο,μια περιπετια σε αυτο που ειναι. Αν ζεις μια ζωη μη συνειδητη,α απλα υπαρχεις,θα φοβασαι παντοτε το θανατο. Ο θανατος θα βρισκεται παντοτε κοντα,θα σε τριγυριζει. Μονον η ζωη ξεπερναει το θανατο.

Mixalis Marketos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα