Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

SEX STORY – ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ


Μαρί Κιουρί. Η Νο1 επιστημόνισσα στον κόσμο. Αρχές της πρώτης δεκαετίας του 20ου αιώνα. Πρόσωπο αυστηρό, σκοτεινιασμένο. Σε βλέπει και βλέπεις ότι δεν σε κυττάει. Δεν βρίσκεται εδώ, ανήκει στο δικό της χωροχρόνο. Δοσμένη ολοκληρωτικά στην επιστήμη της. Παγκόσμια αναγνωρισμένη.
Ρούχα άκομψα, μέχρι τον αστράγαλο, στο κεφάλι μια μαντήλα, αφήνει ανοικτό μονάχα το πρόσωπο. Κοντή, χοντροκώλα, καμμιά χάρη, θηλυκότητα. Τίποτα απ’ αυτά. Παντρεμένη με κορυφαίο επιστήμονα, χωρίς να το ...ξέρει. Ποιος γάμος, ποιος άνδρας; Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την έρευνα στο εργαστήριο. Η μελέτη των στοιχείων της φύσης.
Αμέσως ξεχώρισε τον 19χρονο Φρανσουά, φοιτητή της χημείας, από την ομάδα του πανεπιστημίου, αγόρια και κορίτσια, που την επισκέφθηκαν. Στα μάτια του ακτινογράφησε τη δική της τρέλλα. Την επιθυμία του να βυθιστεί στο μυστικό κόσμο των φυσικών νόμων. Αυτόν επέλεξε, του έδωσε την άδεια σαν «επισκέπτης», σαν παρατηρητής, να βρίσκεται κοντά της. Κι εκείνος ένοιωσε ότι δέχθηκε την ευλογία της απόκρυφης επιστήμης.

Η Μαρί για πρώτη φορά στη ζωή αισθανόταν στο κορμί της ένα κάλεσμα πρωτόγνωρο. Αυτό το βαρύ, το ξεχασμένο, το σάπιο σώμα της τής ζητούσε τον άνδρα. Μια επαφή τα δάκτυλα του νέου με τα δικά της, όσο οι δυο τους κάποια στιγμή κρατούσαν μια φιάλη με γαλάζιο νερό στο εργαστήριο, την κεραυνοβόλησε. Τι να ’ναι αυτό;
Μα το ρωτάει τι να ’ναι αυτό η πρώτη στη γη χημικός; Με τις ημέρες το πάθος της για τον νεαρό δεν έχει όρια. Τον θέλει απελπισμένα. Δαιμονικά. Αυτή η βραβευμένη με Νόμπελ του ζητάει έλεος. Ο νέος σκανδαλίζεται, την απορρίπτει μεμιάς, πως θα μπορούσε να δει σα γυναίκα αυτό το σκουληκιασμένο πράμα.
Ο φύλακας του χημείου, αυτός που έγινε τυχαίως μάρτυς της σεξουαλικής παρενόχλησης της μαντάμ Κιουρί στο νεαρό, κάπνιζε μονάχος του και μονολογούσε, σαν παραμιλητό.  «Η κυρία βρήκε το στοιχείο εκείνο, πώς το λένε, από το ουράνιο..., μετά το άλλο το δηλητηριώδες, που το βάπτισαν «Πολώνιο», επειδή είναι Πολωνέζα, στη συνέχεια το ράδιο, τη ραδιενέργεια, την καταστροφή της γης, ενώ η ίδια θαρρούσε πως θα βοηθήσει τον άνθρωπο. Δεν βρήκε η κυρά όσο κι αν έψαξε την αρμονία των φυσικών ουσιών, των μετάλλων και τι παράγουν, τι προκαλούν, το στοιχείο που βοηθάει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος μέσα από το σεξ...».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα